Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 17/1

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 17/1
versace_728x90_new

Επί προσωπικού

Η Πέμπτη είναι μια μέρα δράσης και το μήνυμα που στέλνει είναι «μην κάθεσαι, άρπαξε τη στιγμή». Η αδράνεια συνήθως τρέφει την αμφιβολία και το φόβο, αντίθετα η δράση τρέφει την αυτοπεποίθηση και το θάρρος. Σήμερα ψυχικά θα νιώσετε καλύτερα αν αισθάνεστε ελεύθεροι και μπορείτε να χαίρεστε και να απολαμβάνετε χωρίς όρια, κανόνες και περιορισμούς. Σε αντίθετη περίπτωση, αν δηλαδή νιώσετε ότι δεν μπορείτε να λειτουργήσετε ελεύθερα, τότε δεν αποκλείεται να σας πιάσει πονοκέφαλος, να έχετε ημικρανίες ή ακόμα και να βγάλετε εξανθήματα.

Να θυμάστε βέβαια, ότι η ανάγκη να κινηθείτε τάχιστα μπορεί να συνάδει με τις απαιτήσεις των ουρανών αλλά μπορεί να οδηγήσει και σε απερισκεψίες, ατυχήματα ή επιπολαιότητες. Ναι, είναι καλό να κινηθείτε γρήγορα, όμως η επιτυχία θα έρθει αν συγχρόνως κάνετε το σωστό ή αυτό που γνωρίζετε πολύ καλά. Εξάλλου, Η τελειότητα του εκκρεμούς δεν έχει να κάνει με το ότι πάει γρήγορα, αλλά με το ότι πάει σωστά.

Σε θέματα σχέσεων κυριαρχεί το πάθος, που προηγείται της λογικής, τρέφει το μυστήριο και φέρνει σκάνδαλα και αμαρτήματα. Ζήλιες, εντάσεις και κτητικότατα συνθέτουν ένα ερωτικό σκηνικό στο οποίο κάποιοι θα δοθούν απόλυτα -ψυχή τε και σώματι- και κάποιοι άλλοι θα κρατήσουν από όλη τη σχέση μόνον τους τίτλους του τέλους της.

Οικονομικά πολλές κινήσεις θα είναι ολοκληρωτικά μεταμορφωτικές και θα επιφέρουν ριζικές αλλαγές.

Αποικιακά νέα

Στις μαυροκόκκινες αποχρώσεις της συνόδου Αφροδίτης- Πλούτωνα αλλά και του Υδροχοϊκού Άρη εξελίσσεται η επικαιρότητα. Η πυροσβεστική έχει πιάσει δουλειά τόσο στην Αγγλία με την πτώση ελικοπτέρου που έπεσε κοντά σε σταθμό του τρένου στο νότιο Λονδίνο, όσο και στην Ελλάδα που ισχυρές βροχοπτώσεις και δυνατοί άνεμοι έχουν κάνει τους πυροσβέστες... ναυαγοσώστες! Ο αέρας μυρίζει φωτιά, στην Ιαπωνία έγινε αναγκαστική προσγείωση Boeing 787 λόγω ανίχνευσης καπνού, ενώ έκρηξη σημειώθηκε στο κέντρο της Καμπούλ από αυτοκίνητο που εξερράγη.

Από ό, τι φαίνεται οι άνθρωποι δείχνουν ότι μπορούν να βρουν περισσότερο χρόνο για επιθέσεις, μάχες και φανατισμένες ή παθιασμένες ενέργειες όμως δεν μπορούν να βρουν παραπάνω λεφτά, γεγονός που φέρνει δημοσιονομικούς αγώνες και καυγάδες όπως επιβεβαιώνει και η Παγκόσμια Τράπεζα, δηλώνοντας ότι «είναι μια επικίνδυνη χρονιά». Δεν θα πούμε όχι αλλά θα θυμίσουμε ότι ο συνδυασμός που ανοίγει κάθε χρηματοκιβώτιο δεν είναι κρυμμένο μέσα σε αυτό αλλά στο μυαλό των ανθρώπων.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Δεν υπάρχει μυστικό για την ισορροπία. Απλά να αισθάνεσαι μέσα σου τα κύματα» Frank Herbert

Το τραγούδι της ημέρας: Χάρις Αλεξίου - Ζήλια μου

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved