Γενέθλια στις 17/1: Τι λένε τα άστρα;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 17/1: Τι λένε τα άστρα;
versace_728x90_new

Γενικές τάσεις

Η χρονιά σας αναμένεται να είναι ανατρεπτική στους περισσότερους τομείς της ζωής σας, με την επιπλέον διάσταση που δίνει η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα: Η όλα ή τίποτα! Εκείνο που θα μετρήσει ωστόσο δεν είναι τα γεγονότα αλλά το πως θα αντιδράσετε σε αυτά. Ότι κι αν γίνει, κοιτάτε μπροστά και... φύγατε!

Αισθηματικά

Δεσμευμένοι: Τα καλά νέα είναι ότι έχετε την ευκαιρία να μπείτε βαθύτερα στη σχέση σας, εντοπίζοντας και αξιοποιώντας τα πολύ δυνατά στοιχεία της. Προφανώς όμως, για να συμβεί κάτι τέτοιο θα υπάρξει και το ανάλογο κίνητρο, το οποίο θα σας δοθεί όταν νιώσετε πως η σχέση σας... βρήκε τοίχο! Αν παρ' ελπίδα δεν καταφέρετε να πετύχετε την ουσιαστική ανανέωση της ή πέσετε θύμα δυσάρεστων συγκυριών, το να μένετε κολλημένοι στο παρελθόν και τα μοιρολόγια δεν βοηθά κανέναν και τίποτα.

Αδέσμευτοι: Η προσωπική σας ζωή μπαίνει σε μια πολύ ενδιαφέρουσα φάση, όπου μετά από αυτήν τίποτε δεν θα σας θυμίζει τον παλιό σας εαυτό. Συνήθειες και πολιτικές ετών, μπορεί να ανατραπούν πολύ εύκολα με κινητήριο μοχλό μια νέα σχέση αλλιώτικη από τις άλλες. Είτε πρόκειται για την δική σας ωρίμανση, είτε για το πλήρωμα του χρόνου... Ιδού ο νυμφίος έφτασε, εν τω μέσω της νυκτός!

Οικονομικά

Με τον Άρη να δεσπόζει στον τομέα των οικονομικών, η χρονιά σας θα χαρακτηριστεί από «κυματοειδείς» εξελίξεις, με τα έσοδα και τα έξοδα να γιγαντώνονται διαδοχικά. Σίγουρα η ζωή σας θέλει διεκδικητές και μαχητές, ενώ αντίθετα αν επιλέξετε μια πιο συντηρητική στάση, δεν πρόκειται να κερδίσετε κάτι. Οι πιο τυχεροί πάντως μπορεί να έχετε έξτρα εισοδήματα από αποζημιώσεις, κληρονομιές ή ασφάλειες.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved