Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 16 έως 18/1

Σελήνη στον Κριό – Επανάσταση χωρίς ανάσταση

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 16 έως 18/1

Μετά την οριστική και αμετάκλητη δουλεία μας στα αφεντικά δανειστές μας, η Σελήνη περνάει με ύφος υποτέλειας στον δυναμικό Κριό, σήμερα 16/1 στις 18.07 το απόγευμα, για να σπείρει επαναστατικά μηνύματα, χωρίς αντίκρισμα.

Η εξοργισμένη μας διάθεση που πηγάζει από παντού, φουντώνει ολοένα με την κορύφωση της συνόδου με τον Ουρανό στις 17/1 στις 3.38 το πρωί. Η υπερένταση των ωρών αυτών που έχει ξεκινήσει από το προηγούμενο βράδυ, καλό θα ήταν να κατευναστεί βρίσκοντας τρόπο να εξωτερικεύσουμε ότι μας βαραίνει. Διαμαρτυρίες, κινήσεις, απεργίες που πρόκειται να γίνουν αυτή την ημέρα δεν είναι καθόλου τυχαίες, ακόμα και αν παραμένουν γραφικές.

Στις 6.27 το πρωί το εξάγωνο με τον Δία, ξεκινά την ημέρα με ελπίδες και προσδοκίες, που το αποτέλεσμά τους εξαρτάται από τη δική μας κινητοποίηση.

Στις 12.38 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Πλούτωνα και λίγο αργότερα στις 13.36 το τετράγωνο με την Αφροδίτη, πυροδοτούν συναισθηματική ένταση και σφοδρότητα.

Η παρόρμηση κυριαρχεί της λογικής και οι συγκρούσεις γίνονται αναπόφευκτες. Ως το βράδυ οι καβγάδες, οι διαπληκτισμοί, ο ανταγωνισμός, η επιθετική συμπεριφορά και η έλλειψη υπομονής, θα προκαλέσουν μια δυσάρεστη ατμόσφαιρα.

Στις 18/1 στις 4.26 το πρωί το εξάγωνο με τον Άρη, θα διατηρήσει την ετοιμότητα και την υπερδραστηριότητά μας, συνοδεύοντάς μας με την ενέργειά του όλη την ημέρα.

Πρόκειται για μια ημέρα υπερδιέγερσης, στην οποία θα βρισκόμαστε υπ' ατμόν σε ότι κάνουμε, προσπαθώντας να διευθετήσουμε όσες περισσότερες υποθέσεις μπορούμε. Αν έχουμε εκκρεμότητες και διαφωνίες με άλλους, η αυτοπεποίθησή μας θα βοηθήσει να τους δώσουμε να καταλάβουν πως η διορία τους έχει λήξει.

Στις 19/1 στις 1.44 το πρωί το τετράγωνο με τον Ήλιο και λίγο αργότερα στις 2.40 το τετράγωνο με τον Ερμή, τονίζουν από το προηγούμενο βράδυ, πως δεν θα πρέπει να σταθούμε σε λόγια και διαβεβαιώσεις, ειδικά αν τα έχουμε ξανακούσει. Ο εκνευρισμός που επικρατεί δεν μας αφήνει περιθώρια για διαπραγματεύσεις και το σύνθημα είναι «όχι άλλες εκπτώσεις».

Στις 3.37 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Ταύρο, προσπαθώντας να συμμαζέψει την ακαταστασία και να πειθαρχήσει το αντάρτικο, που έχει δημιουργηθεί.

Αιγόκεροι, Ζυγοί, Κριοί και Καρκίνοι γίνονται αμετάπειστοι, διεκδικητικοί και ανυποχώρητοι, με ακραίες και αμετανόητες συμπεριφορές.

Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι κινούνται γενναιόψυχα και καθοριστικά, προσέχοντας να μην κάνουν λάθη, που αργότερα θα μετανιώσουν.

Ιχθύες, Παρθένοι, Ταύροι και Σκορπιοί παρατηρούν τα ξέφρενα γεγονότα χωρίς να αποφασίζουν να συμμετέχουν ουσιαστικά, είτε από δειλία, είτε από σύνεση.


Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved