Γενέθλια στις 15/1: Τι λένε τα άστρα;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 15/1: Τι λένε τα άστρα;

Γενικές τάσεις

Εφ' όπλου λόγχη! Αυτό είναι το πρόσταγμα των ουρανών σε μια χρονιά που αναμένεται να εξελιχθεί εν μέσω εντάσεων, διεκδικήσεων, έξωθεν προσβολών, ατυχημάτων αλλά και δραστικών πρωτοβουλιών. Όσο λοιπόν πιο «ετοιμοπόλεμοι» είστε, τόσο το καλύτερο για σας. Και βέβαια υπό την επιρροή του Άρη, πρώτον τίποτε δεν μπορεί να είναι μόνιμο και δεύτερον η περιφρούρηση των όποιων κατακτήσεων δείχνει δυσκολότερη από το αρχικό επίτευγμα.

Αισθηματικά

Δεσμευμένοι: «Από δυο χωριά χωριάτες» μπορεί να γίνετε με το σύντροφο σας, ωστόσο οι εντάσεις δεν θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα. Βέβαια, μια καλή εναλλακτική είναι να προκύψει ένας κοινός εξωτερικός εχθρός, αφού η ύπαρξη του θα διασφαλίσει την ενότητα της σχέσης, οπότε αν δεν υπάρχει, καλό είναι να τον... εφεύρετε!

Αδέσμευτοι: «Να περάσει ο επόμενος»! Οι εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή θα τρέχουν συχνά με κινηματογραφική ταχύτητα και κάποιες από αυτές θα είναι εξαιρετικά έντονες, τόσο στα «πάνω» τους, όσο και στα «κάτω» τους. Σε κάθε περίπτωση η διάρκεια μιας σχέσης δείχνει δύσκολη, οπότε δεν υπάρχει κανείς λόγος ούτε να θριαμβολογείτε αλλά ούτε και να τα βάφετε μαύρα αν κάτι εξελιχθεί με ανεπιθύμητο τρόπο.

Οικονομικά

Κι εδώ ο όρος κλειδί είναι «διεκδίκηση». Όσον αφορά τη στρατηγική που θα επιλέξετε, είναι ένα καθαρά δικό σας θέμα, αποκλείεται όμως να μην βρείτε μπροστά σας ισχυρές αντιστάσεις και γεγονότα που θα ανάψουν το φυτίλι μιας σύγκρουσης.

Τα καλά νέα είναι ότι κάποιοι από τους στόχους σας θα επιτευχθούν με γρήγορο και εύκολο τρόπο, από την άλλη πλευρά όμως το έλλειμμα σταθερότητας δεν θα σας επιτρέψει να ηρεμήσετε. Για φέτος το «κτυπάω και φεύγω» σας ταιριάζει γάντι, τόσο στις επενδυτικές προσπάθειες, όσο και στις δουλειές που κι αυτές αναμένεται να κινηθούν σε έναν κυματοειδή ρυθμό με εξάρσεις και κοιλιές. Δηλαδή, θα περνούν από μια εντατική φάση σε εκείνην της απραξίας και το αντίστροφο.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved