Lunar Dance: Μοναχικοί ή μόνοι;

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013 - Ήλιος στον Αιγόκερω/Σελήνη στον Υδροχόο

Lunar Dance: Μοναχικοί ή μόνοι;

Η κίνηση του Ηλίου μέσα στον Αιγόκερω θυμίζει στον καθένα μας, την μοναδική μας ταυτότητα. Είναι ο Κρόνος, πάνω απ' όλα, ο Αιγοκερίσιος χάρακας, ο οποίος καθορίζει εμάς τα γήινα όντα σε φυσικά σώματα και σε νόμους όπως ο χρόνος, η βαρύτητα, ο θάνατος. Ωστόσο, σε αυτό τον μήνα, είμαστε επίσης προικισμένοι με γειωμένο ρεαλισμό. Μπορούμε να επιλέξουμε ποια ταυτότητα θέλουμε να πάρουμε μαζί μας το 2013 και ποια θα επιλέξουμε να αφήσουμε πίσω. Αν είμαστε μόνοι, δεν χρειάζεται να είμαστε μοναχικοί. Το αίσθημα των προσωπικών και συλλογικών μας πόνων, κάτω από το πρίσμα της αντισυμβατικής Σελήνης στον Υδροχόο, μπορεί να μας βοηθήσει στην εκ νέου δέσμευση για μια ανανέωση της σημασίας του να είσαι μόνος.

Είχα την τύχη να δαμάσω τα μαθήματα του Κρόνου, του να είμαι μόνη,πριν μπω σε μια πραγματική σχέση. Χρειαζόμουν μια σταθερή ταυτότητα (ή σταθερή όσο αυτη μπορεί να είναι), πριν να μπορέσω να προσελκύσω έναν σύντροφο ο οποίος είναι ίσος, με όλους τους τρόπους. Πριν προλάβω να είμαι το ήμισυ του συνόλου, έπρεπε να έχω την αίσθηση για το πώς μπορώ να είμαι το άτομο που στέκεται στα δικά του πόδια. Να είμαι ανεξάρτητη και ελεύθερη και να υπηρετήσω την αντισυμβατική πλευρά μου, την πλευρά του Ουρανού(κυβερνήτης Υδροχόου).

gnorizontas_to_einai

Δεν έχω παρά να επαινέσω τον παραγωγικό χρόνο της μοναξιάς. Ο Ήλιος στον Αιγόκερω, θα αποκαταστήσει και θα αναζωογονήσει μέσα μας τη δύναμη της μοναξιάς. Αλλά το να είσαι ιδιαίτερος και μοναδικός είναι μια στρατηγική της Σελήνης στον Υδροχόο, διότι στο τέλος της ημέρας, μας επαναφέρει στον εαυτό μας, στην ακεραιότητα μας με έναν τρόπο που τίποτα άλλο δεν μπορεί. Μας επιστρέφει στην ουσία μας, από το κυνήγι για την οικοδόμηση μιας σταδιοδρομίας και της κοινωνικής μας ταυτότητα στον κόσμο, που μας παρασύρει συχνά αυτό τον μήνα. Το να είμαστε μόνοι μας και ελεύθεροι, μας δίνει την δυνατότητα να αναγνωρίσουμε το ποιοι είμαστε: το είναι μας, τις σκληρά κερδισμένες αλήθειες μας, καθώς και το όραμα για να οριοθετήσουμε την δική μας ζωή.

Και να είσαι μόνος, είναι ο καλύτερος τρόπος που ξέρω για να γνωρίσουμε τον εαυτό μας, καθώς ακόμη κι αν παρασυρθούμε, θα βρούμε τον τρόπο για να επανασυνδεθούμε με την μοναδικότητα μας. Μόνοι μας και ελεύθεροι από όρια και κανόνες,προετοιμαζόμαστε για τις περαιτέρω δεσμεύσεις και γινόμαστε έτοιμοι για να μπούμε σε σχέσεις, όπου θα διαθέτουμε προσωπική ταυτότητα.

diioyrgikos_xronos

Έτσι, στο πνεύμα της εποχής για στόχους και κάτω από την εντολή της Σελήνης στον Υδροχόο να γνωρίσουμε την προσωπική μοναδική ταυτότητα μας, σας δίνω οχτώ λογούς για να εκμεταλλευτείτε την ελευθερία σας και το να είστε μόνοι.

1. Όντως είναι αρκετά cool το να είσαι μόνος. Και με την Σελήνη σήμερα στον Υδροχόο γίνετε ακόμη πιο cool. Οι άνθρωποι γύρω μας αναρωτιούνται γιατί ένας ελκυστικός και θαυμάσιος άνθρωπος σαν εμάς, παραμείνει ελεύθερος.

7881368068686185_COMug1XN_c

2. Οι ατομικές προσωπικές πληγές μπορεί να γίνουν ευλογία μας. Έχετε ακούσει για τους επιζώντες από συναισθηματικά τραύματα, που λένε ότι το τραύμα τους έκανε να συνειδητοποιήσουν την ταυτότητά τους και να γίνουν αυτό που είναι σήμερα; Αυτό είναι το πώς λειτουργεί. Ο χρόνος που περνάμε μόνοι μας, μπορεί να γίνει το δώρο μας.

90423904989866456_wSN7LZaF_c

3. Είμαστε πιο δυνατοί από ό, τι ήμασταν κάποτε. Έχουμε μάθει ότι το ποτήρι είναι τελικά μισογεμάτο,επειδή έχουμε διδάξει στον εαυτό μας να κοιτάζει τη ζωή μας με αυτόν τον τρόπο. Αυτή η στάση θα μας αποζημιώσει πάρα πολύ και όταν αργότερα μπούμε σε μια σχέση.

vlepontas_to_potiri_gemato

4. Οι άνθρωποι μας θαυμάζουν πραγματικά που είμαστε ελεύθεροι. Νομίζουν ότι θα πρέπει να είμαστε αυθεντικά και ξεχωριστά άτομα, που περιμένουμε μια αγάπη που είναι αυθεντική και ακριβώς όπως εμείς. (Είμαστε, έτσι δεν είναι;)

5. Εξακολουθούμε να έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου. Για να αναπτύξουμε την πνευματικότητα μας, να κάνουμε τα δικά μας και να κάνουμε τον εαυτό μας μια πλήρως ελκυστική και φοβερή προσωπικότητα. Ας το απολαύσουμε. Γιατί όταν έρθει η σχέση, θα λαχταράμε για την ημέρα που είχαμε όλον τον χρόνο για να το κάνουμε...

paragogikos_xronos_monaksias_1

6. Έχουμε μάθει ότι η μοναξιά είναι μέρος της ανθρώπινης κατάστασης. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την συναρπαστική σύνδεση μας με τους άλλους, που μας κάνει να νιώθουμε ζεστά και όμορφα, ακόμα και όταν στεκόμαστε με μια παρέα ξένων. Ειρωνικό, ε;

be_with_others

7. Δεν είμαστε μόνοι. Η μοναδικότητα μας έχει κάνει με την συνειδητοποίηση ότι έχουμε γεννηθεί και πεθαίνουμε μόνοι, αλλά είμαστε όλοι στην ίδια βάρκα. Έτσι, πραγματικά, δεν είμαστε μόνοι σε όλα. Το Σύμπαν, αναγνωρίζοντας την αυξανόμενη πνευματική γενναιοδωρία μας, θα μας ανταμείψει με την πρόσκληση μας να σμίξουμε με τους ανθρώπους, όταν έρθει η ώρα μας.

with_friends

8. Και τελικά είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε. Έχουμε φιλοσοφήσει την μοναδική μας φύση, που αξίζουμε ένα δώρο για αυτό. Μπράβο! Εξαιρετικά! Τώρα ας «χωρίσουμε» με τον εαυτό μας και ας πάμε να φτιάξουμε μοναδικές σχέσεις.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved