Γενέθλια στις 13/1: Τι λένε τα άστρα;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 13/1: Τι λένε τα άστρα;

Γενικές τάσεις

Ανατρεπτική αγωνιστική και έντονη αναμένεται να είναι η χρονιά σας με τα νέα δεδομένα να επικρατούν των παλαιών. Ανάλογη λοιπόν οφείλει να είναι και η στάση σας, αφού η τυχόν επιμονή σας στις ήδη υπάρχουσες ισορροπίες, θα αποδειχθεί μάλλον... μάταιη!

Αισθηματικά

Δεσμευμένοι: Δεσμευμένοι: Οι αλλαγές είναι προ των πυλών, οπότε καλό είναι να προετοιμαστείτε για μια αναθεώρηση ή ακόμη και πλήρη ανατροπή των δεδομένων της σχέσης σας. Αυτό μπορεί να συμβεί είτε εξ αιτίας της δικής σας διάθεσης, είτε εξ αιτίας των επιλογών και της στάσης του συντρόφου σας. Έτσι λοιπόν είναι προτιμότερο να μπείτε από μόνοι σας στη διαδικασία μιας αναθεώρησης στην κατεύθυνση της ενεργοποίησης των αυθεντικών στοιχείων που σας συνδέουν με το ταίρι σας -την αλήθεια της σχέσης σας- παρά να περιμένετε να σας πέσει... ο Ουρανός στο κεφάλι!

Αδέσμευτοι: Νέες, πικάντικες όσο και «εξωτικές» εμπειρίες, αφήνουν υποσχέσεις για μια άκρως ενδιαφέρουσα χρονιά, όπου επικρατούν οι απρόβλεπτες εξελίξεις, οι σχετικά σπάνιες ή εξεζητημένες καταστάσεις και η διαφορετικότητα, ως βασικό χαρακτηριστικό των σχέσεων. Το πρόβλημα είναι ότι τα πράγματα μπορεί να τελειώσουν το ίδιο ξαφνικά όπως ξεκίνησαν, οπότε χαρείτε τη ζωή σας και τα όσα σας προσφέρει, χωρίς όμως προσδοκίες. Εκείνο που πρέπει να θυμάστε είναι το ότι ο Ουρανός που δεσπόζει στα αισθηματικά σας, λειτουργεί καλύτερα σε ανοικτές ή «αδέσμευτες» σχέσεις, εξελίσσοντας τις συχνά σε... μόνιμες, ενώ αντίθετα μόλις «βλέπει» την παραμικρή υποψία μονιμότητας, τότε ενεργοποιεί τον «φόβο δέσμευσης».

Οικονομικά

Εδώ αναμένονται εντάσεις, συγκρούσεις, διεκδικήσεις αλλά και δυναμικές πρωτοβουλίες που μπορεί να σας βγάλουν από οποιοδήποτε αδιέξοδο. Τόσο στον καθαρά οικονομικό τομέα, όσο και στον επαγγελματικό, οι προδιαγραφές σας είναι «κυματοειδείς», υπό την έννοια ότι θα υπάρξουν διαδοχικές φάσεις κερδοφορίας και απωλειών ή εντατικής εργασίας και... ξάπλας!

Το «μήνυμα» των ουρανών είναι να αξιοποιήσετε όσο περισσότερο γίνεται τις πρώτες και να μην απογοητεύεστε από τις δεύτερες, όπως επίσης να μην θεωρήσετε καμία από τις δύο φάσεις ως μόνιμη και σταθερή. Οφείλετε δηλαδή να φερθείτε όπως ένας κυνηγός που έχει επίγνωση των «πάνω» και των «κάτω» στην αναζήτηση του.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved