Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 12/1

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 12/1

Η είδηση ότι ο μεγάλος καλαθοσφαιριστής όλων των εποχών Νίκος Γκάλης μπαίνει στο the Hole of Fame του παγκοσμίου μπάσκετ μας πηγαίνει πίσω σε όμορφα και χαρούμενα χρόνια που το ΔΝΤ δεν είχε μπει στη ζωή μας και ζούσαμε ανεπανάληπτες και ένδοξες στιγμές με τον Άρη. Στην ψηφοφορία, o Λέων, Νίκος Γκάλης είναι ο μοναδικός non NBA παίχτης που είναι έτη φωτός μπροστά έναντι υπέρλαμπρων αστέρων του αθλήματος και αναμφίβολα το αξίζει. Ο παλαίμαχος άσος του Άρη, Νίκος Γκάλης πέρα από θρύλος του ελληνικού μπάσκετ θα μπορούσε να αποτελεί προσωποποίηση του «θέλω άρα μπορώ». Ποιος άξονας δείχνει τη δύναμη της θέλησης του ατόμου;

Α) Δίας/Ουρανός

Β) Ουρανός/Ζευς

Γ) Ουρανός/Μεσουράνημα

Η εξίσωση της ημέρας

Ήλιος= Άρης/Άδης= Κρόνος/Ουρανός= Ζευς/Απόλλων:

Καθημερινή βρώμικη εργασία. Το άτομο που κουράζει το σώμα του. Το άτομο, που έχει βρώμικη ή ανεπιθύμητη εργασία. Σοβαρή ασθένεια. Ζημία μέσω ξαφνικής επίθεσης. Ενθουσιασμός , χωρισμοί, εμπόδια. Ξαφνικός σωματικός αποχωρισμός. Υπερκόπωση. Το άτομο που έχει πρακτική εμπειρία.

Συχνά, στο πίσω μέρος του μυαλού σας ξέρετε τι πρέπει να κάνετε αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να το ξεκινήσετε. Ίσως είναι η διάθεση ή... οι πλανήτες που εμποδίζουν τη δράση, όμως γι' αυτό υπάρχει και η θέληση! Όπου υπάρχει θέληση υπάρχει κι ένα ανεξίτηλα χαραγμένο μονοπάτι, που όσο κι αν σκεπαστεί από το πέρασμα του χρόνου, θα είναι πάντα εκεί να σας δείχνει το δρόμο.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Η απαισιοδοξία είναι θέμα διάθεσης. Η αισιοδοξία είναι θέμα θέλησης» Emile Chartier (Alain)

Το τραγούδι της ημέρας: Doors – Break on through to the other side

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved