Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 11/1

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 11/1

Ο χρόνος τρέχει τόσο για εμάς όσο και για τα χρέη μας. Κατακλυσμός προτροπών «μαζεύετε, μαζεύετε» αναφορικά με τη νέα διάταξη που απαιτεί να ριχτείτε στη μάχη για τη συγκέντρωση αποδείξεων διαφορετικά θα υπάρχει πρόστιμο με συντελεστή 22%. Αυτά βέβαια για τη δήλωση που θα καταθέσετε τον Απρίλη του 2014 και που οι περισσότερες αποδείξεις μέχρι τότε θα έχουν σβηστεί. Σε λίγο θα μας παρουσιάσουν και μια μεγάλη ερεύνα, που βέβαια θα έχει κοστίσει το κατιτίς της, για το πώς θα προστατεύουμε τις αποδείξεις στην αρχική τους κατάσταση διαφορετικά... η ποινή θα είναι αναπόφευκτη. Πέρα από πρόστιμα, ποινές, χαράτσια, μειώσεις και κουρέματα δεν έχει κάτι άλλο η γερμανο-υποταγμένη κυβέρνηση να παρουσιάσει; Μα πως... Το αναπτυξιακό πακέτο με 80 δημοσία έργα, που θα ξεκοκαλίσουν οι... λαμογιοφαγάδες και θα ταΐσουν με τα ψίχουλα τους, πόσους; Πάντως χρειάζεται να αναγνωρίσουμε πως οι φωστήρες του υπουργείου οικονομικών βρίσκουν διάφορα τερτίπια για να αγχωνόμαστε για πράγματα ελάχιστης αξίας και για τα μεγάλα τσιμουδιά. Όπως για παράδειγμα το -με τη βούλα- ξεπούλημα κάθε ίχνους εθνικής κυριαρχίας που θα περάσει τη Δευτέρα από τη Βουλή, με την έγκριση των 165, 164, 163, 162 και... βλέπουμε εθνοπατέρων της εγχώριας τρόικα, που ψηφίζουν πάντα για το καλό μας. Τσίπα δεν έχουν, οπότε μην περιμένετε κάτι διαφορετικό... Κι αν αναρωτιέστε τι δείχνει ο Κολοκοτρώνης στο άγαλμα που του έχουν στήσει στην Αθήνα... ασφαλώς τη Βουλή. Τι εννοεί; Τι κάθεστε ωρέ και τους τηράτε;

Η εξίσωση της ημέρας

Πλούτωνας= Κιούπιντο/Βουλκάνους= Ερμής/Αφροδίτη= Άρης/Δίας:

Μεγάλες οικογενειακές αλλαγές. Μεγάλος μετασχηματισμός. Για να εργαστεί στην ενίσχυση μιας μεγάλης κοινωνίας. Μεγάλη δημιουργία τέχνης στην παραγωγή. Βαθιά αλλαγή στις σχέσεις. Ανάπτυξη της ομορφιάς, της τέχνης, της αγάπης. Έναρξη αρραβώνα ή κάποιας τυχερής δραστηριότητας. Επιτυχής συγκέντρωση. Διάφοροι ανταγωνιστές.

Πολλά πράγματα στη ζωή σας αλλάζουν με ρυθμούς πότε αργούς και πότε γρήγορου,ς φέρνοντας μεταβολές που μπορούν να χαρακτηριστούν μεγάλες, αν όχι ολοκληρωτικές. Ο δρόμος μπροστά σας φαντάζει δύσκολος, όμως το θέμα δεν είναι να γίνει ο δρόμος ευκολότερος αλλά να γίνετε εσείς δυνατότεροι και καλύτεροι. Κοιτάζοντας την αλήθεια στα μάτια και αντέχοντάς την, όσο σκληρή και αν είναι, μπορείτε να την πολεμήσετε.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Μη βρίσκεις λάθη, να βρίσκεις λύσεις» Henry Ford

Το τραγούδι της ημέρας: (Το ανέλεγκτο από το ΣΔΟΕ ) Blue hotel - Chris Isaak

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved