Γενέθλια στις 11/1: Τι λένε τα άστρα;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 11/1: Τι λένε τα άστρα;

Γενικές τάσεις

Η χρονιά σας αναμένεται να είναι ζωηρή, όσο και «κυματοειδής» ως προς τις εξελίξεις της, γι' αυτό καλείστε να είστε σε εγρήγορση. Ακόμη κι αν χάσετε ή κερδίσετε μερικές μάχες, ο «πόλεμος» έχει ακόμη μακρύ δρόμο.

Αισθηματικά

Δεσμευμένοι: Ανατρεπτικές θα είναι στο σύνολο τους οι εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή, με το τελικό αποτέλεσμα να εξαρτάται άμεσα από τις γενέθλιες προδιαγραφές σας αλλά και την ποιότητα της σχέσης σας. «Φαντάσματα» του παρελθόντος, θα επιβεβαιώσουν απλά την κρίση κι εκείνο που ουσιαστικά καλείστε να κάνετε είναι να ανανεώσετε τη σχέση σας, πριν καταλήξει στα... αζήτητα!

Αδέσμευτοι: Μια νέα σχέση πρέπει να θεωρείται δεδομένη, το θέμα όμως είναι ότι μέσα από αυτήν θα αλλάξουν πολλά από όσα ξέρατε μέχρι σήμερα για τον εαυτό σας.

Κι αυτό μπορεί να συμβεί εύκολα όταν το σύμπαν σας στέλνει κατ' ευθείαν στην αγκαλιά ενός πολύ ιδιαίτερου συντρόφου, με... σούπερ πλεονεκτήματα αλλά και μειονεκτήματα. Οπότε, παρά τα... ωραία της, είναι σκόπιμο να την δείτε ως καταλύτη παρά ως μια «αιώνια σχέση».

Οικονομικά

Παρά τις παλινδρομήσεις, τις αντιπαραθέσεις και την αβεβαιότητα τους, έχετε τη δυνατότητα να οργανώσετε τη ζωή σας με τρόπο που διασφαλίζει τη συνέχεια. Κι εδώ θα μετρήσει πολύ η «σημασία στη λεπτομέρεια». Για τους περισσότερους πάντως από εσάς, τα θέματα σπιτιού, επαγγελματικού χώρου και ακίνητης περιουσίας, είναι εκείνα που τίθενται σε άμεση προτεραιότητα.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved