Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 10 έως 12/1

Σελήνη στον Αιγόκερω – Νέα Σελήνη με λογική χωρίς ευαισθησία

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 10 έως 12/1

Μέσα σε πολικές κλιματικές συνθήκες που συνδυάζονται άμεσα με τις καθημερινές κοινωνικοπολιτικές ειδήσεις, η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω σήμερα 10/1 στις 10.55 το πρωί για την πρώτη Νέα της φάση σε αυτό το χρόνο.

Πολλά τα πλανητικά της συναπαντήματα για το διήμερο που ακολουθεί, εξιτάροντας τη θέληση και την αποφασιστικότητα.

Στις 13.03 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και λίγο αργότερα στις 13.31 η σύνοδος με την Αφροδίτη, δημιουργούν από το πρωί έως νωρίς το απόγευμα, την αίσθηση της απόλυτης αφοσίωσης στις επιδιώξεις μας. Νιώθουμε την ανάγκη να προβούμε σε όλες τις απαραίτητες κινήσεις, που θα εξισορροπήσουν τα συναισθήματά μας απέναντι σε όσα μας απασχολούν. Αρκετά ιδεαλιστές και πείσμωνες εφαρμόζουμε το «Ή ταν ή επί τας» σε όλες τις προσωπικές μας σχέσεις.

Στις 18.40 το απόγευμα η κορύφωση του τριγώνου με τον Ουρανό, κλείνει την ημέρα με ένταση και αγωνία για το αποτέλεσμα των κινήσεών μας, ενώ η υπερδιέγερση χρειάζεται ζεστές και χαλαρωτικές επιλογές.

Στις 11/1 στις 2.22 το πρωί, η σύνοδος με τον Πλούτωνα αποτελεί συνέχεια της προϋπάρχουσας διάθεσης, κρατώντας αρκετούς μακριά από τα κρεβάτια και τις σκέψεις να αϋπνούν με σκοπό την ιεράρχηση και δρομολόγησή τους. Το γεγονός αυτό γίνεται ακόμα εντονότερο με το εξάγωνο με τον Κρόνο στις 3.18 το πρωί, που φιλτράρει κάθε τι περιττό και ανεπιθύμητο.

Στις 14.26 το μεσημέρι η σύνοδος με τον Ερμή, είναι αυτή που επηρεάζει την ημέρα μας από το πρωί έως το απόγευμα, καθοδηγώντας μας σε συζητήσεις που αφορούν κυρίως επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Η έλλειψη συναισθηματισμού είναι αυτή που δίνει τη θέση της σε μια αυστηρή και κάπως ψυχρή αντιμετώπιση. Συναντήσεις και ραντεβού για διαδικαστικά θέματα ευνοούνται πολύ αυτό το διάστημα, εφόσον υποδεικνύουν μια επιβοηθητική κατεύθυνση.

Στις 21.44 το βράδυ η σύνοδος με τον Ήλιο σηματοδοτεί την πρώτη Νέα Σελήνη του χρόνου, η οποία μας κάνει να λειτουργούμε με απλή λογική, απαλλάσσοντάς μας από συναισθηματικές λοβιτούρες, κάνοντας νέα ξεκινήματα με διάθεση κατακτητή.

Η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο στις 12/1 στις 11.02 το πρωί, έχοντας αφήσει το αποτύπωμα της έναρξης, των προσπαθειών μας.

Αιγόκεροι, Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύες, ευνοούνται περισσότερο σε σχέση με τους υπόλοιπους στην προσέγγιση των στόχων τους.

Καρκίνοι, Κριοί, και Ζυγοί πιέζονται και στρεσάρονται αρκετά, στην προσπάθειά τους να απελευθερωθούν από τον φόρτο, των πάσης φύσεως εκκρεμοτήτων τους.

Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες, απολαμβάνουν την ικανοποίηση του να διαχειρίζονται άψογα το πώς, το πότε και το που θα κάνουν την ματ κίνησή τους.



Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved