Γενέθλια στις 10/1: Τι λένε τα άστρα;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 10/1: Τι λένε τα άστρα;

Γενικές τάσεις

Το ποτήρι είναι μισογεμάτο ή μισοάδειο; Αυτό είναι το βασικό ερώτημα στο οποίο καλείστε να απαντήσετε, επιμένοντας στην ουσία και όχι στις εντυπώσεις. Και η ουσία εδώ, είναι ότι την ώρα που εσείς το γεμίζετε κάποιοι άλλοι το αδειάζουν αλλά και αντίστροφα την ίδια στιγμή που πιστεύετε ότι «πιάσατε πάτο», η ζωή έρχεται να σας αποδείξει ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι. Η διαδοχή αντίθετων μεταξύ τους -και ενίοτε ακραίων- καταστάσεων, είναι αυτό που χαρακτηρίζει τη χρονιά σας, κατά τη διάρκεια της οποίας σε αρκετές περιπτώσεις θα βρεθείτε μεταξύ «διασταυρούμενων πυρών» και το πρώτο που θα πρέπει να αποφύγετε είναι η αναφανδόν στήριξη σε μια εκ των δύο πλευρών. Από εκεί και ύστερα καλό είναι να ακολουθήσετε τη μέση οδό ώστε να μειώσετε τους κραδασμούς από τις όποιες συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις. Το «χαρμάνι» ρεαλισμού, σύνεσης αλλά και τόλμης είναι δύσκολο να πετύχει αλλά όχι αδύνατον.

Αισθηματικά

Δεσμευμένοι: Αρκετά ζωηρή αναμένεται να είναι η χρονιά σας με τις καλές στιγμές να διαδέχονται τις δύσκολες και τανάπαλιν. Πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος φαίνεται να διεκδικούν το μερίδιο τους στο παρόν, ενώ δεν θα λείψουν ούτε οι εντελώς νέες προκλήσεις. Καλείστε λοιπόν να διαπραγματευτείτε τη σχέση σας πάνω σε νέες βάσεις, με τα αποτελέσματα να εξαρτώνται άμεσα από το βάθος και την ποιότητα της σχέσης σας αλλά και τις συνολικές ενδείξεις στο ωροσκόπιο σας.

Αδέσμευτοι: Η προσωπική σας ζωή αναμένεται να είναι έντονη με διακυμάνσεις και μεταπτώσεις, τόσο σε σχέση με τους... ερωτικούς δείκτες, όσο και με την ποιότητα των σχέσεων σας. Η τρυφερότητα και οι αγκαλιές συναγωνίζονται με τις πιο... μπρουτάλ καταστάσεις κι επειδή είναι σχετικά δύσκολο να τα βρείτε όλα σε έναν άνθρωπο, το πιθανότερο είναι να περάσετε από δύο τουλάχιστον σχέσεις, με τα μεν και τα δε χαρακτηριστικά να επικρατούν διαδοχικά. Δεν αποκλείεται να προκύψει και μια επανασύνδεση με πρώην σας αλλά εκείνο που πρέπει να προσέξετε είναι το πόσο χώρο αφήνετε και τι δικαιώματα δίνετε σε άτομα που έχουν την τάση να σας «καβαλήσουν».

Οικονομικά

Και αυτός ο τομέας σφραγίζεται από εναλλαγές αντίθετων καταστάσεων, με τις ήττες και τις νίκες να διεκδικούν επί ίσοις όροις τον... τίτλο του φαβορί! Κατ' αρχήν λοιπόν δεν θα πρέπει να «δέσετε κόμπο» οποιαδήποτε κατάσταση, αφού σύντομα θα αλλάξει, ενώ επιπλέον καλό είναι να μείνετε μακριά από ακρότητες, βλέποντας και τις δύο όψεις του νομίσματος. Για αρκετούς από εσάς η έμφαση θα πέσει σε περιουσιακά ζητήματα, στα οποία οι εκατέρωθεν διεκδικήσεις θα πρέπει να κινηθούν στην κατεύθυνση μιας «χρυσής τομής». Σε διαφορετική περίπτωση, τα πράγματα μπορεί να φθάσουν στα άκρα με νομικές διεκδικήσεις και άλλα τέτοια... «ωραία»!


Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved