Γενέθλια στις 9/1: Τι λένε τα άστρα;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 9/1: Τι λένε τα άστρα;

Γενικές τάσεις

Η χρονιά σας αναμένεται να εξελιχθεί έχοντας σαν κύριο χαρακτηριστικό της την διαδοχική εναλλαγή καταστάσεων, αντίθετων μεταξύ τους, οπότε σε κάθε περίπτωση μη βιαστείτε να καταλήξετε σε οριστικά συμπεράσματα. Το γενικό κλίμα είναι κάπως... πολεμικό και από αυτήν την άποψη θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση, ώστε να μη δώσετε δικαιώματα σε εκείνους που έχουν την πρόθεση να ταράξουν τις ισορροπίες σας. Πολλές από τις εντάσεις ή τις διεκδικήσεις ενδέχεται να εκδηλωθούν σε θέματα σπιτιού και οικογένειας, όλα αυτά ωστόσο θα σας δώσουν το έναυσμα να οργανώσετε τη ζωή σας σε μια πιο ασφαλή βάση, αξιοποιώντας ενίοτε και κάποια «ξεχασμένα» δεδομένα.

Αισθηματικά

Δεσμευμένοι: Το παρελθόν σας κτυπά την πόρτα, κάτι που μπορεί να έχει τόσο θετικές, όσο και αρνητικές διαστάσεις. Από την μια πλευρά θα έχετε τη δυνατότητα να αναβιώσετε παλιές καλές στιγμές, εμπλουτίζοντας τη σχέση σας με αναζωογονητικά στοιχεία. Από την άλλη όμως σε περίπτωση που δεν είστε ευχαριστημένοι από το παρόν, μια επανεμφάνιση προσώπου θα σας βάλει σε μεγάλο πειρασμό.

Αδέσμευτοι: Η βασική κατεύθυνση για σας είναι η δημιουργία μιας σχέσης με τρυφερά και «αγαπησιάρικα» στοιχεία, ποίηση, ρομαντισμό και ότι ακόμη μπορεί να συμπεριλαμβάνεται στο «πακέτο» ενός «παραδοσιακού» έρωτα. Παράλληλα είναι πολύ πιθανόν να επανασυνδεθείτε με κάποιον/α πρώην σας.

Οικονομικά

Εδώ καλείστε να δώσετε ποικίλες μάχες, με τα δεδομένα μάλιστα και τις ισορροπίες να αλλάζουν διαρκώς, τόσο στον οικονομικό, όσο και τον επαγγελματικό τομέα. Ύστερα από το «δόξα σοι ο Θεός», το «βόηθα Παναγιά» και αντιστρόφως... Αυτό όμως είναι ίσως και το... νόημα του «στίβου της ζωής»! Το πόσο καλά θα τα καταφέρετε εξαρτάται κατά πολύ από τις προδιαγραφές του γενέθλιου χάρτη σας αλλά σε κάθε περίπτωση η σωστή δοσολογία εμπειρίας και αποφασιστικότητας θα είναι εκείνη που θα σας οδηγήσει στον κατάλληλο τόπο τον κατάλληλο χρόνο. Γενικά αν τηρήσετε το μέτρο ανάμεσα στις φιλοδοξίες και το ρεαλισμό σας, όλα θα εξελιχθούν καλύτερα.


Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved