Lunar Dance: Πισώπλατα μαχαιρώματα στον εργασιακό χώρο!

Πόσοι αλήθεια σε ένα πολυάσχολο γραφείο που ανθίζει το κουτσομπολιό δεν έχουν ανθρώπους οι οποίοι κάνουν οτιδήποτε για να αμαυρώσουν την εικόνα των συναδέλφων τους;

Lunar Dance: Πισώπλατα μαχαιρώματα στον εργασιακό χώρο!

Η εργασία και η καριέρα, είναι ζητήματα που βρίσκονται υπό την δικαιοδοσία του Αιγόκερω. Ο Αιγόκερως κυβερνά τον 10 οίκο στον ζωδιακό χάρτη, οίκο κοινωνικού image, θέσης και επιτυχίας. Άρα, μέρες που μας προκαλούν να κερδίσουμε το σεβασμό και την αναγνώριση του κόσμου και να βρούμε τα κίνητρα και την ικανότητα να βελτιώσουμε την κοινωνική εικόνα μας.

Η Σελήνη στο Σκορπιό θέτει το συναισθηματικό τόνο και δημιουργεί μια μυστικοπαθή, μυστηριώδη διάθεση. Αυτή η φευγαλέα διέλευση ευνοεί την ανασκαφή της ψυχής και της φαντασίας. Το ψυχικό μας ραντάρ είναι ισχυρότερο, δίνοντάς μας τα μάτια για να δούμε τι πραγματικά συμβαίνει. Είναι μια στιγμή που μας θυμίζει ότι υπάρχει κάτι περισσότερο στη ζωή από ό, τι συναντά το μάτι και μπορούμε να ξεδιαλύνουμε ένα μυστήριο ή να λύσουμε ένα ψυχολογικό πάζλ. Είμαστε πρόθυμοι να πάμε σε επικίνδυνα ψυχικά εδάφη και- γιατί όχι; - να σκιαγραφήσουμε τους ανθρώπους που δρουν πίσω από την πλάτη μας στον τομέα της καριέρας μας, μέσα από μια αστρολογική χροιά.

gossip

Πόσοι αλήθεια σε ένα πολυάσχολο γραφείο που ανθίζει το κουτσομπολιό δεν έχουν ανθρώπους οι οποίοι κάνουν οτιδήποτε για να αμαυρώσουν την εικόνα των συναδέλφων τους; Το κακοπροαίρετο κουτσομπολιό φαίνεται να είναι συνήθεια των μοχθηρών και πολλές φόρες αρκετά οδυνηρό, όταν οι άνθρωποι δεν έχουν κάποιον άλλο τρόπο για να κρατήσουν τα κεκτημένα τους ή όταν οι θέση τους τίθεται υπό απειλή.

Έχω έρθει πρόσφατα στο συμπέρασμα ότι αυτό δεν είναι χρήσιμο και μπορώ να πω ότι πάνω απ΄ όλα είναι και αντιπαραγωγικό. Έτσι, εδώ είναι μερικές συμπεριφορές για το πώς θα δράσει κάθε ζώδιο απέναντι στους συναδέλφους του.

gossip_2

Στην πραγματικότητα, τα ζώδια του Νερού και της Γης τείνουν να είναι αμυντικά, αφήνοντας τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς να μπαίνουν στην επίθεση.

Ο Σκορπιός είναι ο απόλυτος κυρίαρχος και στην κορυφή του αμυντικού παιχνιδιού. Είναι απόλυτα ευχαριστημένος να βρίσκεται σε αναμονή για την «λεία» του, να σπάσει την κάλυψη και να τον «δώσει στεγνά». Τίποτα άλλο δεν χρειάζεται να ειπωθεί για την τακτική του, είναι γνώστη.

Ο Καρκίνος θα ψάξει να βρει καταφύγιο για να σκεφτεί το τι θα έπρεπε να είχε λεχθεί, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μοιάζει στον τρόπο που το χειρίζονται τα υδάτινα ξαδέρφια του, όπως οι Ιχθύες που είναι «μάνουλα» σε κάθε είδους μηχανορραφίες. Ένα ψεματάκι εδώ, ένα από εκεί και είναι ικανοί να σπείρουν την διχόνοια στο ήρεμο εργασιακό τους περιβάλλον.

gossip_3

Τα ζώδια του Αέρα είναι αρκετά καλά για να σας την φέρουν γενικά.

Ο Ζυγός προτιμά να μην λερώσει τα χέρια του πάρα πολύ. Ένα καλά άμεσο μήνυμα εδώ και εκεί, συχνά κάνει το κόλπο και κάποιος θα πιάσει την έννοια του πίσω-μαχαιρώματος.

Οι Δίδυμοι έχουν τον απόλυτο τρόπο με τις λέξεις, αν και βαριούνται να κάνουν κάποια αρκετά ενδιαφέρουσα βλάβη με όλα τα ασήμαντα πράγματα που συλλέγουν για τους άλλους.

Ο Υδροχόος μπορεί και να χτυπήσει με ακρίβεια, αλλά μόνο αν κάτι είναι αρκετά ενδιαφέρον.

Ο Παρθένος είναι σε θέση να κρατήσει πληροφορίες για μελλοντική χρήση και την κατάλληλη στιγμή να εμφανίσει τα πλήρη στοιχεία ακόμη και για το πόσες ώρες δεν έχετε κάνει αυτή την εβδομάδα. Τα αποδεικτικά στοιχεία που οι Παρθένοι κρατούν, μπορούν να φέρουν αρκετούς σε μειονεκτική θέση.

Οι Ταύροι γενικά δεν ενοχλούνται και δεν παίρνουν μέρος σε αυτά, αν βέβαια δε θέλετε να τους πάρετε κάτι που θεωρούν κτήμα τους, ενώ οι Αιγόκεροι είναι προσεκτικοί για να μη φέρουν σε δύσκολη θέση κανέναν, πριν καταφέρουν να εντυπωσιάσουν. Οι συνδέσεις τους γίνονται προσεκτικά, προτού πάρουν μέρος σε οποιαδήποτε κατάσταση κουτσομπολιού.

ksemalliasma

Τα ζώδια της Φωτιάς προτιμούν την άμεση δράση για την διάδοση σε φήμες ή κουτσομπολιά. Από την άλλη, όμως, ο Κριός δεν έχει την διάθεση στο να εστιάσει την προσοχή του για πολύ και να κρατήσει μνησικακία. Ο Τοξότης θα πει γενικά τι σκέφτεται και στη συνέχεια θα κόψει για την επόμενη περιπέτεια του. Όσο για το Λέοντα, είναι συνήθως καλόκαρδος, παρά το γεγονός ότι είναι μια ιδιοσυγκρασία που θα κάνει οποιονδήποτε να κοκκινίσει από ντροπή, αν η υπερηφάνεια του καταστραφεί ...

Φυσικά αυτη είναι μια δική μου εκτίμηση και ισχύει γενικά σε ένα εργασιακό χώρο γεμάτο δράση, χωρίς απαραίτητα να έχει καμία ομοιότητα ή σύνδεση με υπαρκτά πρόσωπα. Η προσωπική σας αξιολόγηση είναι αυτή που μετράει.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*******************************

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved