Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 6/1

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 6/1

Καλή εβδομάδα σε όλους!

Φτάσαμε στην πρώτη Κυριακή του 2013 και είμαστε έτοιμοι για τα do και don't της εβδομάδος, που παρέχουν επιπρόσθετες χρήσιμες πληροφορίες.

Η Δευτέρα ξεκινά με χαρές και απρόοπτα αφού πολλά πράγματα που θα μάθετε θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα.

Η Τρίτη είναι κατάλληλη για ερωτικές συζητήσεις όχι όμως για οικονομικές απαιτήσεις. Αποφύγετε να τρέξετε καταστάσεις που βλέπετε ότι δεν προχωρούν και ίσως ο χρόνος τα φέρει κατ' ευχήν στο μέλλον.

Την Τετάρτη ίσως νιώσετε την ανάγκη να ανοίξετε την καρδιά σας σε κάποιον. Ωστόσο αποφύγετε τις υπερβολές.

Η Πέμπτη είναι καλή μέρα για αγορές ιδιαίτερα αυτές που σχετίζονται με είδη καλλωπισμού αναβάλλετε όμως αυτές που αφορούν ηλεκτρικά είδη.

Η Παρασκευή είναι κατάλληλη για να δείτε κάποια πράγματα από μηδενική βάση. Επιπλέον, ευνοεί τη διασκέδαση αλλά και τη δίαιτα. Αν θέλετε να αποφύγετε τυχόν προβληματάκια ή επιπλοκές με το νέο διαιτολόγιο σας ξεκινήσετε τη δίαιτα μετά τις 12:30 το μεσημέρι και θα με θυμηθείτε.

Η εξίσωση της ημέρας

Πλούτωνας= Μεσουράνημα/Ζευς= Ερμής/Άδμητος= Μεσουράνημα/Ποσειδώνας= Άρης/Ωροσκόπος= Πλούτωνας/Βόρειος Δεσμός= Κιουπιντο/Βουλκάνους:

Ο μπροστάρης. Αυξανόμενη ώθηση να ολοκληρωθεί κάτι. Για να επιφέρει έναν μετασχηματισμό. Για να αναπτύξει τη δυνατότητά να συγκεντρωθεί. Για να αλλάξει τη διανοητική τοποθέτηση ριζικά. Δυνατότητα εστίασης και συγκέντρωσης. Η επίγνωση του πώς να πράξει την τέλεια κάλυψη-απόκρυψη και παραλλαγή. Η τέλεια εξαπάτηση. Προετοιμασίες για αλλαγή «πλεύσης». Νέα σχέδια που καταστρώνονται από κοινού με άτομα εμπιστοσύνης. Ανάπτυξη που επιτυγχάνεται δια μέσω της θέλησης μα και της ικανότητας για μεταμόρφωση. Μεγάλες οικογενειακές αλλαγές. Μεγάλος μετασχηματισμός. Για να εργαστεί στην ενίσχυση μιας μεγάλης κοινωνίας.

Ο Σέρλοκ Χόλμς έλεγε ότι τίποτα δεν είναι πιο απατηλό από ένα προφανές στοιχείο. Ας είστε επιφυλακτικοί λοιπόν σε αυτά που γίνονται, λέγονται και πράττονται και συγχρόνως ας είστε σταθεροί και υπομονετικοί στην επίπονη προσπάθεια να εξηγήσετε στους άλλους αυτό που, αν και για εσάς είναι... εκτυφλωτικά προφανές. Oι άλλοι δεν μπορούν ή δεν έχουν μάθει να το βλέπουν.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Αγνόησε το προφανές, γιατί δεν είναι αντάξιο της καθαρής ματιάς και της καλής καρδιάς» William Saroyan

Η σωστή απάντηση στο χθεσινό κουίζ: είναι η Γ (Κιούπιντο/Άδης= Ουρανός)

Το τραγούδι της ημέρας: Β.Τσιτσάνης – Της Γερακίνας γιος

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved