Γενέθλια στις 6/1: Τι λένε τα άστρα;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 6/1: Τι λένε τα άστρα;

Γενικές τάσεις

Ο συμβιβασμός και οι αμοιβαίες υποχωρήσεις είναι εκείνα που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε εμπόδια και εμπλοκές. Το να «πάτε κόντρα» δεν θα βοηθήσει σε τίποτε, απλά θα επιτείνει την κρίση. Ακόμη οφείλετε να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας, αφού ο κίνδυνος ενός ατυχήματος είναι υπαρκτός. Αν νιώσετε κουρασμένοι ή καταβεβλημένοι, αποσυρθείτε για ένα διάστημα από το προσκήνιο και μη ζορίζετε τα πράγματα.

Αισθηματικά

Δεσμευμένοι: Είναι πιθανόν να προκύψει μια σύγκρουση επιθυμιών ή συμφερόντων ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας και σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει να δείτε το θέμα προσεκτικά και χωρίς ακρότητες. Διαφορετικά, κάθε απόπειρα επιβολής θα συναντά την αντίστοιχη αντίδραση και η «βαλίτσα» της διένεξης μπορεί να πάει πολύ μακριά.

Αδέσμευτοι: Σχέσεις... υπάρχουν αλλά όχι χωρίς προβλήματα. Δεν αποκλείεται λοιπόν να προκύψουν πιεστικά διλήμματα ή να επωμιστείτε τα βάρη του συντρόφου σας, συνδράμοντας στην επίλυση κάποιων θεμάτων-διενέξεων αλλά εδώ είναι που χρειάζεται προσοχή. Καλό είναι να μην ξεχνάτε ότι όταν τσακώνονται δύο και βρεθεί κάποιος τρίτος ανάμεσα τους, αυτός είναι που θα πληρώσει τα σπασμένα όταν οι δύο αντίδικοι τα... βρουν μεταξύ τους. Καλές είναι λοιπόν οι αγάπες και οι θυσίες αλλά ο καθένας με τις ευθύνες του.

Οικονομικά

Εκείνο που πρέπει να αποφύγετε όπως ο διάολος το λιβάνι, είναι τα ανοίγματα, αφού πέρα από τις όποιες ατυχίες ή αστοχίες, είναι βέβαιο πως θα προκύψουν κάποιες έκτακτες «εισφορές». Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν σχετικά σοβαρές διενέξεις γύρω από οικονομικά θέματα και από αυτήν την άποψη τυχόν συνεργασίες σας είναι... επί ξύλου κρεμάμενες! Στα θετικά της χρονιάς είναι η δυνατότητα πρόσβασης σε σημαίνοντα πρόσωπα, κάτι που μπορεί να συμβάλλει καταλυτικά στις επιδιώξεις σας, ιδίως τις επαγγελματικές.


Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved