Lunar Dance: Η τέχνη του να φτάνεις ψηλά!

Ίσως θα μπορούσαμε να σκάψουμε (εργασία) πολύ για να δημιουργήσουμε το δικό μας «ουρανοξύστη»!

Lunar Dance: Η τέχνη του να φτάνεις ψηλά!

Ήλιος στον Αιγόκερω/Σελήνη στο Σκορπιό

Ο συνδυασμός Αιγόκερω/ Σκορπιού στην σημερινή μέρα, δεν με αφήνει παρά να σκεφτώ την μεγάλη δυνατότητα μετασχηματισμού που περιέχει σαν ενέργεια. Γιατί; Ο Πλούτωνας από τη μια (κυβερνήτης Σκορπιού) είναι ο μετασχηματιστής του ωροσκοπίου και εξουσιοδοτεί ό, τι αγγίζει με ακραίες εκφράσεις, είτε του βάθος, είτε του ύψους. Από την άλλη, ο Κρόνος (κυβερνήτης Αιγόκερω) μας ενδυναμώνει με δομή, πειθαρχία και φιλοδοξία.

KOITAO_PSILA

Ο συνδυασμός του Πλούτωνα και του Κρόνου μπορεί να φαίνεται δυσοίωνος, γεγονός που οφείλεται στο ότι και οι δύο πλανήτες έχουν να κάνουν με την- μερικές φορές- δυσάρεστη διαδικασία του μετασχηματισμού. Η διέλευση του Πλούτωνα π.χ. στον γενέθλιο Κρόνο μας συνδέεται συχνά με την απειλή της απώλειας σε κάθε τομέα της ζωής. Θα μπορούσε να είναι μια δημιουργική καταστροφή, όμως, δεδομένου ότι ανοίγει το δρόμο για μια νέα αρχή, παρ 'όλα αυτά δεν παύει να φαίνεται αγχωτική.

Θα ήθελα να προσθέσω μια σκέψη σχετικά με αυτό το συνδυασμό, είτε στο γενέθλιο είτε από διέλευση.

OYRANOKSISTIS

Τα κτίρια κυβερνώνται μεν από τον Κρόνο, αλλά οι ουρανοξύστες από τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Έχω διαβάσει ότι για να οικοδομήσουμε έναν ουρανοξύστη, θα πρέπει να σκάψουμε το 1/3 του ύψους του κτιρίου στο έδαφος, προκειμένου να δημιουργήσουμε τις απαραίτητες βάσεις. Αυτό είναι μια μεγάλη αλληγορία για την Πλουτώνια διαδικασία, καθώς πρέπει να σκάψουμε σε βάθος, προκειμένου να επιτευχθεί το ύψος. Μεταφέρει επίσης την αίσθηση της βαριάς, ογκώδους δομής που μπορεί να διαμορφωθεί μέσα από μια βαθιά, προσηλωμένη προσπάθεια.

STRONG-POWER

Η «δομή» μπορεί να είναι μια μεταφορά του διαρκούς πλουτισμού, της φιλοδοξίας, της φήμης ή ενός δυνατού σώματος. Μόνο να σας πω ότι ο ιδρυτής της Apple, Steve Jobs , ο σταρ –κυβερνήτης – bodybuilder Arnold Schwarzenegger όπως και ο μαέστρος στις ταινίες Στίβεν Σπίλμπεργκ, είχαν όλοι τους όψη Κρόνου-Πλούτωνα στον γενέθλιο χάρτη τους.

POLEMIKES_TEXNES

Στον χάρτη απλών ανθρώπων, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει επίσης μια εξαιρετικά φιλόδοξη και πειθαρχημένη προσωπικότητα που θα εργαστεί σκληρά για να επιτύχει ό, τι θέλει. Όσον αφορά στις διελεύσεις, ένας συνδυασμός Πλούτωνα-Κρόνου μπορεί να υποδεικνύει μια στιγμή εμβάθυνσης και δομής με την εκμάθηση πολεμικών τεχνών, με το να αρχίσουμε μια απαιτητική μελέτη ή απλά να υποδεικνύει σκληρή δουλειά για την επίτευξη των στόχων μας.

Έτσι, την επόμενη φορά που θα αντιμετωπίσουμε αυτόν τον συνδυασμό Πλούτωνα- Κρόνο, νομίζω ότι ίσως θα μπορούσαμε να σκάψουμε (εργασία) πολύ για να δημιουργήσουμε το δικό μας «ουρανοξύστη»!


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*******************************

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved