Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 5/1

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 5/1

Πάει το πνεύμα των Χριστουγέννων και η χαρά της Πρωτοχρονιάς και τώρα περιμένουμε τον Τόμσεν και Σία να μας ελέγξουν για την επόμενη δόση και κατ επέκταση να μάθουμε το επόμενο μπουγιουρντί περικοπών, μειώσεων και φόρων. Επιπλέον, δεδομένου ότι η υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ έχει βάλει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό θα ήθελα να δοκιμάσετε βρείτε ποια εξίσωση δείχνει ένα σκάνδαλο τέτοιου μεγέθους;

Α) Ουρανός/Δίας= Άδης

Β) Δίας/Κρόνος Υποθετικός= Ουρανός

Γ) Κιούπιντο/Αδης= Ουρανός

Η εξίσωση της ημέρας

Άρης= Ουρανός/Ωροσκόπος= Ήλιος/Ποσειδώνας= Σελήνη/Ήλιος= Κρόνος/Κιούπιντο= Ζευς= Δίας/Πλούτωνας= Αφροδίτη/Κιούπιντο:

Βιασύνη και πράξεις απρόσμενες. Ξαφνικός τραυματισμός από τρίτους. Ευαίσθητος στις αφροδίσιες ασθένειες. Αδυναμία δράσης. Το να υποστεί κανείς βλάβη μέσω των ενεργειών ή των αποφάσεων. Η πράξη του γάμου. Μια σεξουαλική φιλία. Σεξουαλική σχέση και δραστηριότητα. Η καθημερινή εργασία κάποιου. Οι περιοδικές συνεδριάσεις για τη διακοπή εργασίας . Προοριζόμενο διαζύγιο. Στρατιωτική επέμβαση. Άτομα που χειρίζονται όπλα. Ο πυροβολισμός. Πατώντας την σκανδάλη. Φωτιά –πυρκαγιά. Ειδικός σε τεχνικά ζητήματα. Ο ανώτερος Υπάλληλος. Η πραγματοποίηση των τυχερών σχεδίων. Ευτυχής ερωτική ζωή στην έγγαμη ζωή. Ανακοινώνοντας ένα χαρμόσυνο γεγονός.

Με τη δύναμη της θέλησης μπορείτε να αλλάξετε τον εαυτό σας. Με τη δύναμη της αγάπης μπορείτε να αλλάξετε τους άλλους. Με τη δύναμη της σκέψης μπορείτε να αλλάξετε τον κόσμο. Μην μείνετε όμως μόνο στις προθέσεις, τις διαθέσεις και τις επιθυμίες προχωρήσετε στη δράση, διότι ένα και μόνο γραμμάριο πρακτικής εφαρμογής των ιδεών που έχετε στο νου σας, αξίζει όσο ένας ανεφάρμοστος τόνος τους.

Οι στίχοι της ημέρας:

Ποιος είδε κράτος λιγοστό

σ' όλη τη γη μοναδικό,

εκατό να εξοδεύει

και πενήντα να μαζεύει;

Νά 'χει κλητήρες για φρουρά

και να σε κλέβουν φανερά,

κι ενώ αυτοί σε κλέβουνε

τον κλέφτη να γυρεύουνε;

Γεωργιος Σουρής

Το τραγούδι της ημέρας: Alice Cooper – No more Mr nice guy

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved