Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 4 έως 6/1

Σελήνη στον Ζυγό – Η εξισορρόπηση χρειάζεται διπλωματία

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 4 έως 6/1

Κι ενώ μπαίνουμε σιγά – σιγά στους ρυθμούς της νέας χρονιάς μαγκωμένοι, σαν να έχουμε σφηνώσει σε μια στενή πολυθρόνα, η Σελήνη περνάει στον καλαίσθητο και ευγενικό Ζυγό σήμερα 4/1 στις 3.12 το πρωί.

Από αυτή τη θέση μας βάζει σε μια αισθητική πάνω απ όλα διαδικασία, η οποία έχει να κάνει με τρόπους και συμπεριφορές, αλλά και με την εικόνα μας προς τα έξω.

Η μέρα προβλέπεται να έχει εκπλήξεις, αναπάντεχα και ξαφνικά ερεθίσματα.

Η αντίθεση με τον Ουρανό στις 11.52 το πρωί, ξεκινά την ημέρα μας με παρορμητικές τάσεις και σκοπό να προλάβουμε τις διάφορες υποχρεώσεις μας. Κι ενώ οι εντάσεις είναι εντελώς ανεπιθύμητες, φροντίζουμε να διαπραγματευτούμε με τους άλλους όσο μπορούμε πιο δίκαια. Στην προσπάθειά μας αυτή το τετράγωνο με τον Ερμή που κορυφώνεται στις 14.07 το μεσημέρι, δεν βοηθάει την επικοινωνία, δημιουργώντας εκνευρισμό και γκρίνια.

Η διπλωματία θα πρέπει να διαπρέψει ώστε να προσπεράσουμε αυτές τις ώρες αναστάτωσης, ώσπου το τρίγωνο με τον Δία στις 16.36 και λίγο αργότερα στις 16.44 το τρίγωνο με τον Άρη, να αποκαταστήσουν τη διάθεσή μας και να λύσουν κάθε διαφορά. Οι πρωτοβουλίες που παίρνουμε από το πρωί, θα αποδειχθούν πολύ εύστοχες και χρήσιμες, ενώ το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει ως το απόγευμα.

Στις 20.11 το βράδυ το τετράγωνο με τον Πλούτωνα θα κλείσει την ημέρα με συναισθηματική φόρτιση και μια αίσθηση πως ανοίξαμε αρκετά μέτωπα, που θα πρέπει να διαχειριστούμε ευέλικτα και έξυπνα.

astrologoi-astrology-300x100

Στις 5/1 στις 5.58 το πρωί, το τετράγωνο με τον Ήλιο, ανοίγει το Σάββατό μας με την ανάγκη να βγάλουμε από μέσα μας ότι μας πιέζει, αλλά η διάθεσή μας αμφιταλαντεύεται διαρκώς και μας γεμίζει άγχος και πίεση.

Από το μεσημέρι και μετά που η Σελήνη αποδεσμεύεται από πλανητικές επιρροές και συναντήσεις, θα έχουμε την ευκαιρία να ασχοληθούμε με προσωπικές μας επιδιώξεις, να καλλωπίσουμε το χώρο μας, τον εαυτό μας και να μοιραστούμε συντροφικές στιγμές με τους αγαπημένους μας.

Στις 6/1 στις 1.12 το πρωί, το εξάγωνο με την Αφροδίτη που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, είναι μια αφροδισιακή όψη που υπόσχεται όμορφες ερωτικές στιγμές, διασκέδαση, περιπέτεια και ενθουσιασμό. Το Σαββατόβραδο μας καλεί να το απολαύσουμε.

Στις 8.09 το πρωί της Κυριακής πλέον, η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό σε μια προσπάθεια ανάδειξης κρυφών δυνάμεων, εν όψει της Νέας της φάσης που πρόκειται να ακολουθήσει.

Ζυγοί, Δίδυμοι, Υδροχόοι, Τοξότες και Λέοντες, απολαμβάνουν το διήμερο, βγαίνουν, διασκεδάζουν, καλλιτεχνίζουν και επικοινωνούν τις διαθέσεις τους.

Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, νιώθουν δυσφορία και ανησυχία, φιλοξενώντας πολλές σκέψεις στο μυαλό τους, ενώ Ιχθύες, Παρθένοι, Ταύροι και Σκορπιοί περνάνε ένα εποικοδομητικό διήμερο χωρίς εξάρσεις, αλλά με ουσία και διαφύλαξη ενέργειας.



Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved