Γενέθλια στις 4/1: Τι λένε τα άστρα;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 4/1: Τι λένε τα άστρα;

Γενικές τάσεις

Η χρονιά σας αναμένεται να είναι ζωηρή κι εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο είναι η έκθεση σας σε κινδύνους, εξ αιτίας της υπερβολικής τόλμης ή της άγνοιας κινδύνου που θα επιδείξετε. Μεταξύ άλλων θα είστε ευαίσθητοι απέναντι σε ιώσεις.

Αισθηματικά

Δεσμευμένοι: Κάποιες νέες γνωριμίες ενδέχεται να έχουν... απρόβλεπτες συνέπειες στην ισορροπία της σχέσης σας αλλά όλα εξαρτώνται από τον τρόπο που θα διαχειριστείτε εσείς την κατάσταση. Μπορείτε δηλαδή να κρατήσετε τις γνωριμίες, χωρίς όμως να τους δώσετε «αέρα», κάτι που ισχύει βέβαια και για τον/την σύντροφο σας. Αν πάντως αντιληφθείτε κάποιες «παρασπονδίες», προτιμήστε να δράσετε έξυπνα και μυστικά, παρά να περάσετε σε μια κατά μέτωπον επίθεση, που θα φοβίσει τον... εχθρό, αναγκάζοντας τον απλά να δράσει κρυφά.

Αδέσμευτοι: Η προσωπική σας ζωή αναμένεται να διανθιστεί με ποικίλα πρόσωπα και επεισόδια, παρέχοντας σας τη δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ αρκετών υποψηφίων. Και εδώ το θέμα δεν είναι αν θα έχετε ή όχι κάποια σχέση -αυτό θεωρείται περίπου δεδομένο- αλλά τι προοπτικές μπορεί να έχει. Γιατί όσο είστε μέσα στα μέλια και την καλή χαρά, όλα θα βαίνουν καλώς. Μόλις όμως «σοβαρέψουν» τα πράγματα και τεθούν επί τάπητος συγκεκριμένα ζητήματα, το πιθανότερο είναι να διαπιστώσετε ότι οι προθέσεις διαφέρουν.

Οικονομικά

Για τους πιο τυχερούς η χρονιά μπορεί να εξελιχθεί σε ένα μικρό ή μεγαλύτερο θρίαμβο (επιχειρηματικό ή καθαρά οικονομικό) αλλά καλό είναι να δούμε τι μέλλει γενέσθαι και με τους υπόλοιπους, την μεγάλη πλειοψηφία, δηλαδή. Εδώ, ξεκινάτε με το πλεονέκτημα της απόκρυψης στοιχείων και λεπτομερειών που θα μπορούσαν να σας βλάψουν, ωστόσο υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο να εκτεθείτε τελικά από δικές σας ενέργειες. Γιατί αν περάσετε από την άμυνα στην επίθεση -και μάλιστα «αέρα πατέρα»- τότε θα αποκαλυφθούν όλες οι αδυναμίες σας και πολύ περισσότερο οι παραλείψεις και οι παρατυπίες σας. Προσέξτε λοιπόν μήπως «τσιμπήσετε» σε κάποιο πονηρό δόλωμα ή «τάξιμο», ενώ επιπλέον είναι σκόπιμο να προνοήσετε για την ασφάλεια των κεκτημένων σας, από επίδοξους επιτήδειους,


Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved