Γενέθλια στις 3/1: Τι λένε τα άστρα;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 3/1: Τι λένε τα άστρα;

Γενικές τάσεις

Το 2013 αναμένεται να είναι μια ζωηρή χρονιά με αρκετά απρόοπτα αλλά και ιδιαίτερα κοινωνική. Αν κάτι σας «πάει» περισσότερο αυτό είναι το ρίσκο, γι' αυτό μη διστάσετε να σπάσετε φόρμες και ταμπού, όταν θα σας δοθεί η ευκαιρία. Εξαίρεση αποτελούν τα ταξίδια και γενικότερα οι μετακινήσεις σας, όπου καλό είναι να επιδείξετε τη δέουσα προσοχή.

Αισθηματικά

Δεσμευμένοι: Έχετε μια καλή ευκαιρία για να βελτιώσετε τη σχέση σας, αφού σε αυτό θα συμβάλλουν και οι γενικότερες συνθήκες. Αν τυχόν προκύψουν απρόβλεπτες ή extreme καταστάσεις, μην ανησυχείτε γιατί έτσι όπως ήρθαν θα φύγουν, εκτός κι αν τις κάνετε από μόνοι σας ένα θέμα διαρκείας.

Αδέσμευτοι: Οι εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή τρέχουν τόσο, ώστε μερικές φορές... δεν θα τις προλαβαίνετε! Η αλήθεια είναι ότι περισσότερο ευχαριστημένοι θα μείνουν οι λάτρεις της περιπέτειας. Απίθανα περιστατικά και απίθανοι τύποι θα σας κάνουν να νιώσετε πολύ πιο γεμάτοι και... διπλοί!

Οικονομικά

Η τύχη είναι με το μέρος σας, ενδέχεται μάλιστα να πετύχετε κάτι εξαιρετικά εντυπωσιακό. Από την άλλη πλευρά δεν είναι σκόπιμο να ξανοιχτείτε οικονομικά, κυνηγώντας το... Ιερό Δισκοπότηρο! Οι στόχοι σας δηλαδή πρέπει να είναι ρεαλιστικοί και εντός των ορίων σας.


Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved