Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 3/1

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 3/1

Εργάσιμη μέρα σήμερα και το υπουργείο Οικονομικών που κατανοεί (;) την οικονομική δυσχέρεια στην οποία βρίσκονται οι Έλληνες πολίτες έχει δώσει επταήμερη παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας (ή την πήρε πίσω;). Όμως προσέξτε, αν δεν σας φτάνουν τα μισθά ή απλά δεν υπάρχουν, τότε η υπομονή του θα εξαντληθεί. Ε.. είπαμε όχι να κάνετε κατάχρηση της καλοσύνης του! Θα σας στείλει ραβασάκι η εφορία και μέχρι να πληρώσετε δεν θα μπορείτε να λάβετε φορολογική ενημερότητα! Για την κάνει κάποιος τι; Να πάρει δάνειο; (Εδώ γελάμε..χα, χα) ή να πάρει λεφτά από το Δημόσιο; Εδώ γελάμε διπλά. Χα, χα... χα,χα!

Η εξίσωση της ημέρας

Δίας= Ουρανός/Ποσάιντον= Ποσειδώνας/Απόλλων= Ζεύς/Απόλλων= Αφροδίτη/Βόρειος Δεσμός:

Ευσυνειδησία. Τύχη και επιτυχία μέσω της συνέπειας και της αφοσίωσης. Για να είναι ευχαριστημένος και ομοειδής από άλλους που μοιράζονται στην ίδια διανοητική και συναισθηματική διάθεση. Ευτυχία και επιτυχία μέσω της εκμάθησης, της μελέτης και της έρευνας. Τύχη και επιτυχία στις τέχνες και τις εργασίες της ειρήνης όπως την επιστήμη, το εμπόριο, τα εμπόρια ή τη βιομηχανία. Τυχερή σχέση. Χαρά και ευτυχία.

«Το διοικείν εστί προβλέπειν» έλεγε ο Αλκιβιάδης και σήμερα για να μπορέσετε να διαχειριστείτε με επιτυχία ακόμα και την πιο μικράν υπόθεση, είναι σημαντικό να μπορείτε να βλέπετε αυτά που δεν βλέπουν άλλοι, να βλέπετε μακρύτερα από τους άλλους και να βλέπετε πριν από τους άλλους. Δεν αρκεί να ξέρετε μόνο «πώς» θα γίνει κάτι αλλά και «γιατί» να γίνει με το συγκεκριμένο τρόπο.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Συγχαρητήρια για τις καταπληκτικές και υπέροχες μ------ς που κάνατε» είπα στον προκάτοχό μου υπουργό, και υποσχέθηκα να συνεχίσω το έργο του -Altan

Το video της ημέρας: One Night Standup : 34 - Νέα Μέτρα

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved