Γενέθλια στις 2/1: Τι λένε τα άστρα;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 2/1: Τι λένε τα άστρα;

Γενικές τάσεις

Πολλά πράγματα αλλάζουν γύρω σας, μερικές φορές μάλιστα με απότομο ή απρόβλεπτο τρόπο. Αυτό σημαίνει πως κι εσείς θα πρέπει να βγείτε από το «καβούκι» σας, ρισκάροντας περισσότερο από το συνηθισμένο και κυνηγώντας το... απίθανο! Αν αντίθετα «ταμπουρωθείτε», τότε οι αλλαγές θα έρθουν να σας βρουν, κάτι που μάλλον δεν θα σας αρέσει και τόσο.


Αισθηματικά

Δεσμευμένοι: Το κλειδί για σας είναι η ανανέωση. Αν δώσετε χώρο στο νέο και αποφασίσετε να ενδώσετε σε καινοτομίες ή πειραματισμούς, τότε απλά θα είστε εντός κλίματος. Πάντως σε κάθε περίπτωση, παρότι κάποιες καταστάσεις θα σας σοκάρουν, ο τελικός απολογισμός για τη σχέση σας θα είναι θετικός.

Αδέσμευτοι: Σχέσεις... υπάρχουν! Νέες και συναρπαστικές γνωριμίες με άτομα που δεν είναι συνηθισμένα, θα σας δώσουν το δικαίωμα να ταξιδέψετε σε ένα καινούριο κόσμο. Μη ζητάτε όμως και διάρκεια, αφού οι «εξωτικές» εμπειρίες είναι από τη φύση τους σπάνιες και κρατάνε λίγο.

Οικονομικά

Οι πιθανότητες ενός μεγάλου κέρδους ή μιας σημαντικής επιτυχίας είναι υπαρκτές, οπότε αξίζει τον κόπο να ρισκάρετε. Καλό είναι ωστόσο να μην πέσετε θύματα του «easy come, easy go».


Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved