Lunar Dance: Επιχείρηση χρυσομαλλούσα!

Επιχείρηση μαλλιά για το πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν - Συνδυασμός παραμονής Πρωτοχρονιάς

Lunar Dance: Επιχείρηση χρυσομαλλούσα!

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Ήλιος στον Αιγόκερω /Σελήνη στον Λέοντα


Μια μέρα ακόμη και η περιποίηση για το extra glamorous style του Πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν συνεχίζεται και σήμερα σειρά έχουν τα μαλλιά μας! Η Σελήνη από τον Λέοντα την παραμονή, αλλά και την ημέρα της Πρωτοχρονιάς θέλει εντυπωσιακά χτενίσματα που θα μας επιτρέψουν να ξεκινήσουμε το έτος με έναν αέρα αυτοπεποίθησης, απαραίτητο για την εξασφάλιση του πολυπόθητο φιλιού τα μεσάνυχτα.

Τα μαλλιά σε τέτοια μέρα επειδή η Σελήνη στον Λέοντα είναι ξηρή, θέλουν οπωσδήποτε ενυδάτωση για να δείχνουν πιο υγιή και λαμπερά. Μπορείτε να τα μαλακώσετε με έλαια ή μαλακτικό μετά την χρήση του σαμπουάν. Θα ήταν ιδανική μια ωραία κόμη, κομμένη αρκετά ώστε να δίνει υπερβολικό όγκο που είναι το απαιτούμενο της Σελήνης στον Λέοντα και που θα φωτίζει το πρόσωπο, ελαφραίνοντάς το.

leon_mallia

Όσοι έχετε καστανά μαλλιά, τονίστε τα σήμερα με χρυσαφιές ανταύγειες, ενώ αν είστε ξανθιά και θέλετε να κρύψετε την ρίζα, μπορείτε να τρίψετε λίγη χρυσή σκιά πάνω τους για να τις καλύψετε. Ο Λέων προτιμά το χρυσό και ήδη τις προηγούμενες ημέρες σας έχω προτείνει το κατάλληλο χρυσό touch και στο μανικιούρ σας.

kentriki_13

Όσοι πάλι έχετε μακρύ μαλλί, μπορείτε να πλέξετε μια χρυσή κορδέλα ή να πλέξετε ένα στεφανάκι γύρω από τα μαλλιά σας και να μετατραπείτε σε μια μικρή αρχαία Θεά!

stefanaki


Το σύνθημα της Σελήνης στον Λέοντα στα μαλλιά μας είναι εντυπωσιακό, glamorous και με πολύ όγκο μαλλιά, όπως αυτό:

kentriki_12




*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*******************************

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved