Πρωτοχρονιάτικο αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια

Οι όψεις του Mr Energy (Άρης) με τον Δία (τρίγωνο) και τον Ουρανό (εξάγωνο) δεν είναι βέβαια από αυτές που παρέχουν ασφάλεια στους πτωχούς πλην τίμιους θνητούς, αφού είναι φτιαγμένες για ήρωες που ξέρουν μόνον να νικούν.

Πρωτοχρονιάτικο αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια

Καλή χρονιά με... φούρια κι αναμνήσεις!

Φαίνεται πως ο Άγιος Βασίλης βαρέθηκε τις αθόρυβες και διακριτικές επισκέψεις από τις καμινάδες και φέτος προτίθεται να κάνει μια εξαιρετικά εντυπωσιακή εμφάνιση. Με χορηγούς τον Άρη, τον Ουρανό και το Δία -τρία σε ένα, που λένε- στοχεύει να μας δώσει μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία με high tec έλκηθρο, ολογραφικά ελάφια που βγάζουν φωτιές και δώρα εξ ουρανού που πηγαίνουν κατευθείαν στο στόχο, κάτι σαν τις «έξυπνες βόμβες» του ΝΑΤΟ.

Φυσικά, και παρά τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας, που έχουν επιμεληθεί οι βοηθοί του χο χο χο γέροντα, όλο και κάτι θα ξεφύγει, μια σπίθα, μια φωτιά, μια ρουκέτα, ένας σαματάς βρε αδελφέ, έτσι... για το καλό!

Σίγουρα θα προτιμούσαμε κάτι πιο light και λιγότερο πύρινο αλλά αφού ο κλήρος του ποδαρικού για το 2013 έλαχε στον Άρη, θα πρέπει κι εμείς να προετοιμαστούμε για μια φουριόζικη και μάλλον επεισοδιακή αφετηρία, γεμάτη με θεσπέσια αλλά και ενίοτε ανησυχητικά πυροτεχνήματα, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Λέηζερ, κρίσεις πανικού, στρακαστρούκες, γκαζάκια, δίκαια που πνίγουν, εκρήξεις, αυτοδικίες, αυθαιρεσίες, φλογοβόλα, ακόμη και EMP εξοπλισμός κατά στόχων αέρος-καρδιάς, βρίσκονται στην απόλυτη διάθεση θεών, ηρώων αλλά και κάθε φτωχοδιάβολου που επιθυμεί να μετατρέψει μια γιορτή σε... Χολιγουντιανή ταινία δράσης!

Οι όψεις του Mr Energy (Άρης) με τον Δία (τρίγωνο) και τον Ουρανό (εξάγωνο) δεν είναι βέβαια από αυτές που παρέχουν ασφάλεια στους πτωχούς πλην τίμιους θνητούς, αφού είναι φτιαγμένες για ήρωες που ξέρουν μόνον να νικούν. Και μπορεί ο 007, ο Σούπερμαν, ο Σπάιντερμαν κι ο Μπάτμαν να τρίβουν τα χέρια τους από χαρά, πείτε μου όμως τι θα τα κάνει ο απλός ανθρωπάκος τα όπλα, τα κανόνια και τα σπαθιά, που παρέχει αφειδώς το σύμπαν αυτές τις ημέρες; Εργαλεία και τρακτέρια για την εργατιά και την αγροτιά, όπως λέει το αντάρτικο άσμα ή μήπως βγάλει τα απωθημένα του κατά δικαίων και αδίκων;

Εμείς πάντως, οι πιο σώφρονες, ας προσέξουμε καλού-κακού τι φωτιές ανάβουμε αλλά και τι... πετάμε από το παράθυρο, αφού όλο και κάποιος δυστυχής θα βρίσκεται από κάτω. Εννοείται βέβαια, πως καλό είναι να μην βρεθούμε και στη θέση του «από κάτω»...

Αν τώρα αναλάβει η φύση το ρόλο του ... βομβαρδιστή, με το σκηνικό να θυμίζει το «Όσα παίρνει ο άνεμος» ή το «Star Wars», ε χαλάλι της, αφού τόσα και τόσα έχει υποφέρει από τις συγκριτικά άτεχνες απομιμήσεις μας.

Για να μην ανησυχείτε πάντως, η αλήθεια είναι πως οι συγκεκριμένες όψεις δεν είναι από αυτές που «βγαίνουν» οπωσδήποτε στην καθημερινότητα μας, τουλάχιστον όσο μπορεί να το κάνει η «κρυφή» σύνοδος του αστρικού Άρη με τον τροπικό Ήλιο, που σχηματίζεται με ακρίβεια την Κυριακή.

Εδώ, έχουμε να κάνουμε με ένα γνήσιο και μπρουτάλ ενεργειακό overdose, χρησιμότατο σε όσες ή όσους έχουν σκοπό να το χρησιμοποιήσουν παραγωγικά -στη δουλειά και το κρεβάτι κυρίως- αλλά μάλλον αχρείαστο και ενοχλητικό για εκείνους που προτιμούν την ηρεμία τους.

Υδροχόοι και Λέοντες, είναι οι -με το ζόρι- ήρωες της πρώτης γραμμής, οι οποίοι καλούνται να αποφασίσουν αν θα ριχτούν στη μάχη αποφασισμένοι για όλα ή αν θα περιμένουν τον «εχθρό» ταμπουρωμένοι πίσω από τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες.

Στη χρυσή εφεδρεία, που θα αναλάβει δράση αμέσως μετά, συμπεριλαμβάνονται Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί και Τοξότες, ο καθένας από το δικό του μετερίζι κι όλοι μαζί μια παρέα πρόθυμη να ανατρέψει τα πάντα.

Και όπως καταλαβαίνετε σε μια τέτοια περίπτωση τη «νύφη» θα την πληρώσουν οι απανταχού υπερασπιστές και θεματοφύλακες της τάξης, του μέτρου και της εύρυθμης λειτουργίας, δηλαδή οι... εκπρόσωποι των υπόλοιπων έξι ζωδίων!

Όμως, ας μην μας κυριεύει νοητικός πανικός, αφού ελπίς... υπάρχει! Το σύμπαν προνόησε και στο περιθώριο των -όσο να 'ναι επεισοδιακών- διαβουλεύσεων του Άρη με τους κοσμικούς ομολόγους του, άφησε και μια γωνιά ελεύθερη και διαθέσιμη στον Ερμή και το Χείρωνα, επιτρέποντας τους να μας θέλξουν με αναμνήσεις, συγκινήσεις, αναπαλαιώσεις συναισθημάτων και reunions ακριβώς με την είσοδο του νέου έτους.

Εδώ δεν υπάρχει τίποτε το μεμπτό, ίσα-ίσα που η αθέλητη επαφή μας με δύο... παράλληλους κόσμους του τότε και του τώρα, θα μας δώσει τη δυνατότητα πολύτιμων συγκρίσεων και γιατί όχι μιας δημιουργικής αναβίωσης των καλύτερων μας χρόνων.

Χωρίς να αποκλείεται κανείς προσκεκλημένος, οι Ιχθύες, οι Τοξότες, οι Δίδυμοι και οι Παρθένοι έχουν ήδη πιάσει θέση στο Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι των αναμνήσεων, με την ευχή να μην ξανακυλήσουν σε παλιές... αμαρτωλές συνήθειες και ροπές αλλά να νιώσουν περήφανοι για την πορεία τους και όσα πέτυχαν μέχρι σήμερα.

Μαζί τους και μια μερίδα των σταθερών ζωδίων, δηλαδή των Ταύρων, Λεόντων, Σκορπιών και Υδροχόων που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 11η μοίρα του ζωδίου τους.

Στο επόμενο επεισόδιο: Ο Άρης και ο Κρόνος σε σκληρές διαπραγματεύσεις, προσπαθούν να παρασύρουν τους θνητούς σε παιχνίδια πολέμου.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved