Lunar Dance: Τι να φορέσετε στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς

Προτάσεις ανάλογα με το ζώδιό σας

Lunar Dance: Τι να φορέσετε στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Στην τελική ευθεία, δυο μέρες πριν υποδεχτούμε τον καινούργιο χρόνο, η Σελήνη στο Λέοντα την παραμονή Πρωτοχρονιάς, μας δείχνει προς μια κατεύθυνση. Χρειαζόμαστε κάτι εντυπωσιακό, ένα look που θα το θυμάστε και θα το θυμούνται. Η βραδιά του ρεβεγιόν πρέπει να μείνει αξέχαστη. Υπάρχουν λίγες μέρες κάθε χρόνο που μπορούμε να ξεφύγουμε φορώντας ένα φόρεμα από πούλιες ή κάτι αρκετά φανταχτερό και η παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι σίγουρα μια από αυτές, γιατί εκτός της επισημότητας της ημέρας, η Σελήνη στο Λέοντα επιζητά την λάμψη αυτή. Υπάρχουν αρκετά λαμπερά και εντυπωσιακά ρούχα (και παπούτσια!) και με τη βοήθεια του χρώματος και του στυλ που ταιριάζει σε κάθε ζώδιο μπορούμε να δούμε τι styling ταιριάζει στο καθένα:

Κριός

krios_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy

Οι σέξι και τολμηρές Κριαρίνες ντύνονται με τέτοιο τρόπο που αντανακλά αυτά τα χαρακτηριστικά τους. Συνήθως, αγαπούν τη μόδα και είναι συχνά στο μέτωπο των τάσεων, αλλά μένουν μακριά από οτιδήποτε πολύ θηλυκό. Είναι κοινό για τους ανθρώπους που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Κριού να έχουν μια εμμονή με το κόκκινο χρώμα και θεωρώ ότι, αν δεν φορέσουν ένα κατακόκκινο σύνολο, σίγουρα θα το προτιμήσουν σε αξεσουάρ, σε κραγιόν ή στα κοσμήματα τους.

Ταύρος

tayros_2_copy

Στις γυναίκες Ταύρους, τους αρέσει να αγοράζουν ακριβά επώνυμα ρούχα, αλλά δεν θα μου κάνει εντύπωση φέτος, αν προτιμήσουν ένα παλιό καλό κομμάτι τους από την ντουλάπα. Πράσινο ανοιχτό, καφέ και παστέλ ροζ αποχρώσεις ταιριάζουν με την ιδιοσυγκρασία τους. Τα κομψά φορέματα είναι η πιο safe επιλογή τους σε μαλακά και απαλά σε αφή υφάσματα όπως το βελούδο, το μαλλί και το μετάξι. Το μεγάλο ατού τους ο λαιμός τους, γι'αυτό μπορούν να επιστήσουν την προσοχή στην περιοχή, φορώντας κολιέ ή φουλάρια.

Δίδυμος

didymos_copy_copy_copy_copy_copy_copy

Είναι συνηθισμένο για τις πολύπλευρες γυναίκες Δίδυμους να έχουν πάνω από μια επιλογές για διαφορετικές εμφανίσεις, που μπορούν να εναλλάξουν και να υιοθετήσουν αναλόγως την διάθεση της στιγμής. Βαριούνται οτιδήποτε πολύ κλασικό και βαρετό και τους αρέσει να παίζουν με τα στυλ. Θα μπορούσε κανείς να τις δει με ένα look ανάλαφρα θηλυκό, ενώ από την ίδια στιγμή ένα πιο ανδρόγυνο θα τους ταίριαζε εξίσου. Οι Διδυμίνες αγαπούν τα ασημένια κοσμήματα και τα δροσερά, φωτεινά χρώματα όπως το χαρούμενο ροζ, το παγωμένο μπλε ή το κίτρινο καναρίνι.

Καρκίνος

karkinos_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy

Είναι γεγονός ότι η Σελήνη επηρεάζει τις διαθέσεις της γυναίκας Καρκίνου και ελπίζω η Σελήνη στο Λέοντα να ανεβάσει την διάθεσή της και να βγάλει την κρυφή ευαίσθητη πλευρά της. Μπορεί να επιλέξει ένα φόρεμα που το θεώρει τυχερό ή ένα παλτό που της θυμίζει μια συναισθηματική στιγμή πριν 5 χρόνια. Αγαπούν να αναμιγνύουν τα κομμάτια της ντουλάπας τους και να ταιριάζουν τα συναισθηματικά-φορτωμένα κομμάτια τους με νεότερα πράγματα. Τους αρέσουν, επίσης, τα τύπου vintage και θέλουν ρούχα με ντεκολτέ για να αναδείξουν το στήθος τους! Μπορούν επίσης να διαλέξουν από διάφορα υφάσματα που έχουν κεντήματα ή μοτίβα. Όσον αφόρα στις χρωματικές προτιμήσεις το ασήμι και το χρώμα του πάγου κατέχουν τις πρώτες θέσεις.

Λέων

leon_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy

Η Λιονταρίνα ζει για το styling και δεν θα επιλέξει τίποτα λιγότερο από ένα καλά καλοραμμένο , κομψό και glamorous σύνολο! Θα αφιερώσει πολύ χρόνο στην προετοιμασία για το σπάνιο εντυπωσιακό ντύσιμο που θα κλέψει τα βλέμματα. Η ημέρα της ανήκει δικαιωματικά, μιας και η Σελήνη στον Λέοντα προβάλλει την ανάγκη της για επίδειξη. Μέσος όρος στο ντύσιμο για μια γυναίκα Λέων δεν υπάρχει και φορέματα με πούλιες, animal prints και γούνα (πραγματική, καθώς και faux) θα είναι στις προτιμήσεις της σήμερα. Όσον αφόρα τα υφάσματα, αγαπά αυτά που είναι αισθησιακά σε αφή, όπως το μετάξι. Εκτός από τις ετικέτες των σχεδιαστών, της αρέσουν τα καπέλα, ενώ το χρυσό και το μωβ χρώμα βοηθούν να ξεχωρίζει από το πλήθος.

Παρθένος

parthenos_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy

Η γυναίκα Παρθένος είναι ικανή να διαλέξει γρήγορα το look που οδηγεί στην σωστή, λιτή αλλά καλόγουστη εμφάνιση. Ένα κομψό κοστούμι σε απαλό μπεζ θα αναδείκνυε την αυστηρή καθαρότητα που επιζητά. Από την άλλη, περίπλοκα φτιαγμένα με το χέρι σχέδια και φορέματα με λεπτεπίλεπτα κέντημα δίνουν στο σύνολό τους μια νότα θηλυκότητας. Ενδεικτικά χρώματα θα μπορούσαν να είναι το ζεστό καφέ, το χρώμα της άμμου και της βανίλιας. Επίσης να αποφύγουν να φορέσουν τεράστια ή ψεύτικα κοσμήματα.

Ζυγός

zygos_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy

Στην γυναίκα Ζυγό ανήκει δικαιωματικά ο τίτλος της πιο θηλυκής στο ζωδιακό κύκλο. Αγαπά τα floral ρούχα και τα ψηλά τακούνια και η αίσθηση να δείχνει γυναίκα με όλη την σημασία της λέξης, είναι υψίστης σημασίας για αυτη. Της αρέσει η ισορροπία, έτσι ώστε να παίζει ανάμεσα σε ενδιαφέρουσες αναλογίες και συνδυασμούς. Τα αέρινα μακριά φορέματα που αναβιώνουν την θηλυκότητα μιας παλιάς εποχής τις ταιριάζουν ιδιαίτερα. Όσον αφορά τα χρώματα, το παστέλ ροζ παστέλ και baby blue σε συνδυασμό με το κομψό μαύρο και γκρι κάνουν αίσθηση.

Σκορπιός

skorpios_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy

Η παθιασμένη και έντονη φύση της γυναίκας Σκορπιού αντανακλάται μέσα από τα ρούχα της. Φαίνεται γοητευτική σε βελούδινα ή κρεπ φορέματα και γι 'αυτές τις εκπληκτικά σέξι εμφανίσεις της διαλέγει το μπορντό ή μαύρο χρώμα. Προτιμά επίσης ρούχα σε δέρμα και δαντέλα ανακατεύοντας τα ενίοτε μαζί, δημιουργώντας ένα gothic ή rock glam look!

Τοξότης

toxotis_2

Ελευθερία και άνεση είναι τα μεσαία ονόματα της γυναίκας Τοξότη, όσον αφορά στο styling του ντυσίματος της. Το συνολικό στυλ της είναι ευέλικτο και άνετο, με λίγο ένα απ' όλα τα κομμάτια της σεζόν, που δημιουργούν ένα ανάλαφρο ντύσιμο. Είναι οπαδός των χρωμάτων και μπορεί να τα χρησιμοποιήσει σε μεγάλο βαθμό στα ρούχα της. Αγαπά να φορά υφάσματα που συνδυάζουν βελούδο, μετάξι, χρυσό μπροκάρ και ασήμι ενώ θα εκφράσει την αγάπη της για τους πολιτισμούς του κόσμου μέσα από τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ της. Τα χρώματά της είναι το indigo και το πορτοκαλί, ειδικά καθώς και μια παλέτα από χρώματα εμπνευσμένα από την Ανατολή. Μπλε του κοβαλτίου, όπως και το χρώμα του ζαφειριού, τουρκουάζ και navy blue.

Αιγόκερως

aigokeros_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy

Η γυναίκα Αιγόκερως θα επιμεληθεί ιδιαίτερα το ντύσιμό της για το ρεβεγιόν, άλλωστε γι' αυτή δεν είναι απλά ένα γεγονός, είναι μια επέκταση από αυτήν και κάτι που θα αναδείξει την σοβαρή ιδιοσυγκρασία της. Ανεξάρτητα με το επάγγελμα της, θα 'θέλει να έχει το καλύτερο Louis Vuitton τσαντάκι που δεν θα είναι αντίγραφο και θα υπογραμμίζει το status της. Λατρεύει την υψηλή ραπτική, τις ρίγες και τα pencil φορέματα που αναδεικνύουν τα ψηλά πόδια της. Από χρώματα διαλέγει το σκούρο μολυβί, το απόλυτο μαύρο και το ψυχρό γκρι.

Υδροχόος

ydroxoos_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy

Η γυναίκα Υδροχόος είναι πραγματικά εκκεντρική και το ντύσιμο της θα είναι εξωφρενικά διαφορετικό! Της αρέσει να σοκάρει και κάθε εμφάνιση της είναι μια δήλωση. Λατρεύει τα φωτεινά φλούο χρώματα και είναι εκπληκτική σε συνδυασμούς. Επίσης, αγαπά τα γεωμετρικά και ασύμμετρα κοψίματα. Της αρέσουν τα φαρδιά παντελόνια και είναι οπαδός των κοσμημάτων, ειδικά αυτά που είναι φτιαγμένα από χρώμιο, ασήμι και πραγματικές ή ψεύτικες χρωματιστές πέτρες.

Ιχθύες

ixtheis_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy

Τα ρούχα που θα διαλέξει η γυναίκα Ιχθύς είναι η επέκταση της ευαίσθητης και συμπονετική ψυχή της. Με την ονειρική αισθητική της, θα προτιμήσει φορέματα και φούστες balloon από μετάξι, σιφόν και τούλι! Είναι εξοικειωμένη με το σχήμα που αγκαλιάζει τα υλικά και προσθέτει ακόμα περισσότερο μια θηλυκή πινελιά στο στυλ της. Η φαντασία της ντύνει και τα παπούτσια που συχνά είναι έργα τέχνης στολισμένα με κοσμήματα. Τα χρώματά της είναι από την παλέτα του μπλε, το τουρκουάζ, το χρώμα της λεβάντας και το γαλαζοπράσινο.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*******************************

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved