Γενέθλια στις 29/12: Τι λένε τα άστρα;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 29/12: Τι λένε τα άστρα;

Γενικές τάσεις

Η χρονιά σας αναμένεται να είναι κάπως αγχώδης και «σφιχτή», με έμφαση στην αξιολόγηση των πεπραγμένων σας αλλά και τη λήψη σημαντικών αποφάσεων, που έχουν να κάνουν με τις βάσεις ενός νέου ξεκινήματος. Γενικά είστε σε μια κρίσιμη καμπή και το ζητούμενο είναι να αναγεννηθείτε, αφήνοντας πίσω σας κάθε τι που σας «πνίγει», ακόμη κι αν οι ρίζες και η αφετηρία του πηγαίνουν πολύ πίσω στο χρόνο.

Σε κάθε περίπτωση οι κινήσεις σας πρέπει να είναι σταθερές και σταδιακές, χωρίς σπασμωδικότητα και κυρίως χωρίς παλινδρομήσεις.


Αισθηματικά

Δεσμευμένοι:

Η σχέση σας είναι πιθανότατα ένα από τα πεδία που υπόκεινται σε μια εκ βαθέων αναθεώρηση κι εσείς καλείστε να αποφασίσετε αν και με ποιό τρόπο θα την συνεχίσετε. Με δεδομένο πως δεν μπορεί πλέον να υπάρχει ως μια «μέτρια» ή χλιαρή κατάσταση, το ζητούμενο είναι να αναδείξετε την ουσία της, ανιχνεύοντας τα χαρακτηριστικά που κρύβονται κάτω από την επιφάνεια και πίσω από τις συμβατικότητες. Το καλό σενάριο είναι να ανακαλύψετε πως η πηγή των συναισθημάτων και των επιθυμιών δεν έχει στερέψει, ίσα-ίσα που... μόλις άρχισε να δίνει! Όσο για την αρνητική εκδοχή μιας πικρής συνειδητοποίησης, ότι δηλαδή «όλα ήταν μια επιφάνεια» ή ότι η σχέση σας έκλεισε τον κύκλο της, μπορεί να είναι μια επώδυνη διαπίστωση αλλά συνάμα σας δίνει το δικαίωμα να προχωρήσετε μπροστά, ξέροντας πλέον τι ακριβώς ζητάτε.

Αν αδρανήσετε, πιστεύοντας ότι «μπόρα είναι θα περάσει», τότε η ίδια η ζωή θα έρθει να «ξύσει πληγές» και ίσως αυτό να μην γίνει με τον καλύτερο τρόπο. Κάποιες στιγμές μπορεί να αισθανθείτε ότι έχετε γίνει ένα «παιχνίδι» της μοίρας, εκείνο όμως που θα «μετρήσει» περισσότερο είναι οι αντιδράσεις σας και όχι τα ίδια τα γεγονότα.

Αδέσμευτοι:

Κι εσείς βρίσκεστε σε μια κρίσιμη καμπή αλλά η κατεύθυνση σας είναι μάλλον διαφορετική, αφού καλείστε να «δεθείτε» με έναν απόλυτο τρόπο, εκφράζοντας το βαθύτερο είναι σας. Το ποιά θα είναι ακριβώς η ποιότητα και η τελική κατάληξη μιας νέας σχέσης (μια ευτυχισμένη παράδοση ή απλά μια δύσκολη και ανατρεπτική μύηση) εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις προδιαγραφές του γενέθλιου χάρτη σας, ωστόσο με δεδομένο το «απόλυτο» των εξελίξεων, υπάρχει ένα πράγμα που δεν πρέπει να ξεχάσετε: «Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται»!

Οικονομικά

Εδώ, οι εξελίξεις θα είναι σημαντικές και ουσιαστικά θα θέσουν ένα ευδιάκριτο όριο ανάμεσα στο «πριν» και το «μετά». Οτιδήποτε δεν έχει για σας πραγματική αξία -ακόμη κι αν πιστεύετε το αντίθετο- θα περάσει οριστικά στην Ιστορία, ανοίγοντας το δρόμο σε μια νέα πορεία. Στην ήπια εκδοχή απλά θα «αλλάξετε» ταχύτητα και μέγεθος στις οικονομικές δοσοληψίες σας, ενώ αν πέσετε στα... Σκληρά και βρεθείτε προ τετελεσμένων, οι αποφάσεις μπορεί μεν να είναι δύσκολες αλλά σίγουρα ωφέλιμες. Γιατί ακόμη κι αν βρεθείτε να ξεκινάτε από το μηδέν, το βέβαιο είναι πως θα τα καταφέρετε. Τα (πολύ) δυσάρεστα θα έρθουν αν επιμείνετε σε «τελειωμένες» καταστάσεις, επιστρατεύοντας μέσα και διαδικασίες που νομίζετε πως θα σας σώσουν από τα χειρότερα, όπως για παράδειγμα «υποστηρίξεις» από πρόσωπα ή φορείς που ουσιαστικά επιδιώκουν «να σας τυλίξουν σε μια κόλα χαρτί».


Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved