H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 27 έως 30/12

Σελήνη στον Καρκίνο – Αποχαιρετώντας τον χρόνο με μια εκρηκτική Πανσέληνο

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 27 έως 30/12

Κατόπιν ενός επικοινωνιακού διημέρου που φώτισε και κάποιες συγκεκριμένες πτυχές θεμάτων και προσώπων, η Σελήνη περνάει στο δικό της γνώριμο και αγαπητό περιβάλλον του Καρκίνου, σήμερα 27/12 στις 22.07 το βράδυ.

Τρία λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στις 28/12 πλέον, το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, βρίσκει τους περισσότερους σε οικογενειακή διάθεση, σπιτική θαλπωρή και ρομαντική ατμόσφαιρα, συντροφιά με φως κεριών, και χαλαρωτικές μυρωδιές. Η ονειροπόληση και η νοσταλγία εκκρίνονται σαν ορμόνες σε υπερδιέγερση, ενώ η θύμηση ταξιδεύει σε νοσταλγικές στιγμές του παρελθόντος.

Στις 7.34 το πρωί το τετράγωνο με τον Ουρανό διαφοροποιεί τη βραδινή διάθεση, δημιουργώντας ένταση και ανησυχία, για πολλά άλυτα θέματα που εκκρεμούν.

Από το πρωί αισθανόμαστε σαν να έχουν εισβάλλει οι καλικάντζαροι των ημερών, κάνοντας άνω κάτω την καθημερινότητά μας.

Η αίσθηση αυτή κορυφώνεται στις 12.21 το μεσημέρι, μαζί με την κορύφωση της αντίθεσης με τον Ήλιο, που σηματοδοτεί την τελευταία Πανσέληνο του χρόνου.

Η ημέρα αυτή αποκτά ιδιαίτερη δυναμική και σημασία, εφόσον το ψυχολογικό ταρακούνημα είναι έντονο και καθοριστικό. Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο που θα πρέπει να μην αγνοήσουμε, αντίθετα να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε και να αφομοιώσουμε.

Στις 16.34 το μεσημέρι η αντίθεση με τον Πλούτωνα έρχεται να επιβεβαιώσει, πως η αυτοκαταστροφική μανία, το πείσμα, οι εμμονές, η ακαμψία και η αδιαλλαξία είναι απαραίτητο να εγκλωβιστούν σε ένα σάκο και να πεταχτούν στους μη ανακυκλώσιμους κάδους της ύπαρξής μας. Σε αυτό θα βοηθήσει μαγικά το τρίγωνο με τον Κρόνο, που συντελείται παράλληλα και κορυφώνεται στις 16.42 το μεσημέρι.

Ως το βράδυ θα έχουμε αλλάξει διάθεση πολλές φορές, θα συγκρουστούμε, θα διαφωνήσουμε, θα αναλογιστούμε, θα επιδιώξουμε, προσπαθώντας να προετοιμαστούμε για κάτι νέο, ελπιδοφόρο, φρέσκο και ανανεωτικό.

Καλό θα ήταν πάντως να δούμε καθαρά τα μηνύματα αυτής της Πανσελήνου, καταγράφοντάς τα στα πρακτικά του μυαλού και της καρδιάς. Προσοχή στην οδήγηση, στον εκνευρισμό και στα παρορμητικά ξεσπάσματα.

Στις 29/12 η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη στο διάβα της, αφήνοντάς μας χρόνο και χώρο για τις απαραίτητες διαδικαστικές ενέργειες.

Στις 30/12 στις 9.46 το πρωί, η Σελήνη περνάει στον Λέοντα για να μας συνοδέψει στην υποδοχή του νέου χρόνου, επιτάσσοντας λαμπερά χαμόγελα αυτοπεποίθησης και σιγουριάς.

Καρκίνοι, Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι, αισθάνονται την ματαιότητα των πραγμάτων, διχάζονται, προβληματίζονται, λυγίζουν, αλλά τελικά παραμένουν ηρωικά στη μάχη των επιτεύξεων.

Ιχθύες, Παρθένοι, Ταύροι και Σκορπιοί ετοιμάζουν με αφοσίωση και ελπίδα τις λίστες για τον εσωτερικό τους Αι Βασίλη, ενώ Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι, προγραμματίζουν το ρεβεγιόν τους με ενθουσιασμό και αισιοδοξία, χωρίς να υπερθεματίζουν τις ανησυχίες τους.



Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved