Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 28/12

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 28/12

Φανταστείτε λέει να είχαμε γέννηση Ιησού εν έτει 2012 και να είχε διαρρεύσει η λίστα των τριών μάγων (γιατί αλλιώς σιγά μην το μαθαίναμε...). Τηλεοπτικά παράθυρα, συνεργεία, αναλύσεις και κόντρα αναλύσεις με διαρκή ρεπορτάζ και συνεντεύξεις από Ηρώδη, Αύγουστο, Ωσανάδες κλπ, με τον ΓΑΠ να δηλώνει για μια ακόμη φορά: «Βόδια, υπάρχουν»! Η εθνική οδός Ναζαρέτ – Βηθλεέμ θα είχε μονοδρομηθεί, ενώ απέξω από την Φάτνη θα ήταν τα λαγωνικά του κ Στουρνάρα για να καταγράψουν τα τετραγωνικά και το ανάλογο χαράτσι. Ούτε ο Θεός δεν γλυτώνει από τα νύχια του Μνημονίου, εκτός κι αν γίνει τραπεζίτης... Παράλληλα όμως, ο κ Φωτόπουλος της ΔΕΗ, μαζί με ένα τσούρμο συνδικαλισταράδες θα απειλούσε να κόψει την παροχή ρεύματος τόσο εντός, όσο και στο άστρο της Βηθλεέμ γιατί και ο φωτισμός του άστρου ήταν έργο ΔΕΗ. Από την άλλη ο Σίμος Κλούνει – Κεδίκογλου θα έλεγε πως ο Θείος τοκετός είναι ένα σαφές σημάδι ανάπτυξης, ενώ ο Alexis θα αντέτεινε πως «ένας Θεός δεν φέρνει την άνοιξη»...

Έτσι θα μας τα παρουσίαζαν, έτσι θα τα βλέπαμε στην TV. Γι' αυτό κλείστε το χαζοκούτι με τη λογική του παραλόγου, κλείστε τα μάτια στα πολιτικά «πυροτεχνήματα» μιας αδιάλειπτης προπαγάνδας και βρείτε το δρόμο για τις νηφάλιες σκέψεις και την Αγάπη. Αυτό είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε σε εσάς και τους αγαπημένους σας.

Η εξίσωση της ημέρας

Δίας= Σελήνη/Ποσάιντον= Κρόνος/Κρόνος Υποθετικός= Ήλιος/Κρόνος= Αφροδίτη/Ποσειδώνας:

Τυχερή έμπνευση. Αλάνθαστο ένστικτο. Απώλειες χρημάτων μέσω των δανείων. Πιστωτικός κτήτορας. Μια τύχη είναι μειωμένη ή παρεμποδισμένη από την αρχή. Γκαντεμιά και αναποδιές σε δάνεια και κάρτες. Για να είναι τυχερός στα γηρατειά. Αλλάζοντας θέση χάρη στην εύνοια ηλικιωμένων ατόμων. Ευτυχής ενθουσιασμός στην αγάπη. Προσωρινή ευτυχία σε μια ανεπιτυχή υπόθεση αγάπης.

Περνάει ο καιρός, περνάνε τα χρόνια και κάποια στιγμή ακόμα και αν δεν κοιτάει κάποιος πίσω θα έρθει η ίδια η ζωή να του δείξει ή να του ψιθυρίσει τα λάθη, τα σωστά, τα άσχημα και τα ωραία. Εκεί του δίνεται η ευκαιρία να συνειδητοποιήσει, αν αυτά στα οποία επένδυσε και υπηρετούσε, τον αντιπροσωπεύουν πραγματικά και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο ή αν έφτασε ο καιρός να ακολουθήσει μια άλλη οδό που θα τον εκφράζει καλύτερα και θα δίνει ουσία στη ζωή του.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Κανείς δεν είναι γέρος, μέχρι ν' αρχίσει να μετανιώνει αντί να ονειρεύεται.» John Barrymore

Το τραγούδι της ημέρας: Μάνος Χατζηδάκις – Το βαλς των χαμένων ονείρων

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved