Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 27/12

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 27/12

Πάει και η πρώτη δόση των εορτών... Εύχομαι να περάσατε καλά, να πήρατε μια γερή δόση αγάπης μακράς διάρκειας και ικανής να ανακουφίσει το βάρος στην καρδιά που οι περισσότεροι κουβαλάτε, ώστε να αισθανθείτε δυνατοί και ακμαίοι. Εξ άλλου, τα φουντούκια, τα αμύγδαλα και τα καρύδια δίνουν έξτρα ενέργεια, με τα μελομακάρονα, τους κουραμπιέδες και τις δίπλες να έχουν την τιμητική τους, όμως μην το παρακάνετε γιατί σας βλέπω να κάνετε νύχτα Πρωτοχρονιάς φορώντας αντί τα γιορτινά σας (ξέρω ..ήπιαν στο πλυντήριο) με τις φαρδιές πυτζάμες, αυτές τις ξεχαρβαλωμένες μεν, παντός... καιρού δε.

Το σύμπαν, ο Θεός τα πάντα εν σοφία εποίησε. Στους παχουλούς έδωσε τη χαρά της ζωής, στα καγκουρό το μάρσιπο, στο σαλάχι την ηλεκτροφόρα ουρά για να προστατεύεται, στα παγώνια, αν και έδωσε άσχημα πόδια, έδωσε φανταχτερή ενδυμασία, στην Αμερική έδωσε χρήματα και δύναμη, άσχετα αν κάθε τρεις και λίγο τους χτυπάει και μια γυναίκα, ένας τυφώνας, μια Μόνικα, μια Κατρίνα ένα πράμα. Σε μας έδωσε ήλιο, θάλασσα, γιορτινές λιχουδιές αλλά και Παπακωνσταντίνου, Αλογοσκούφη, Τρόικα για να μην πω για τον τυφώνα ΓΑΠ που με ένα πέρασμα, τύπου ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε... μας ξεβράκωσε γιατί μας λάτρεψε. Όπως είπε κι ο George Bernard Shaw «Ω, η τίγρης θα σε λατρέψει! Δεν υπάρχει πιο ειλικρινής αγάπη από αυτήν για το φαγητό». Πότε θα μας χωνέψει δεν ξέρω...

Η εξίσωση της ημέρας

Αφροδίτη= Μεσουράνημα/Άδης= Ήλιος/Κρόνος Υποθετικός= Αφροδίτη/Απόλλων= Άδης/Άδμητος= Άρης/Βουλκάνους= Ουρανός/Πλούτωνας= Κρόνος Υποθετικός:

Ο πόνος μέσα στην σχέση. Ένα άτομο με κύρος όπου είναι πρόθυμος να βοηθήσει. Ένα αξιαγάπητο άτομο. Κυβερνήτης, Βασιλιάς , αφεντικό. Ο «Μεγάλος» όπου τον αγαπούν όλοι. Ζωή εν ειρήνη. Μια σχέση που στηρίζεται σε κοινά επιτεύγματα ή χόμπι. Η επιστήμη που σχετίζεται με την μουσική. Η αρμονία. Γοητευμένος ή εμποδισμένος στην επιθυμία κάποιου για την αγάπη. Για να απελευθερωθεί από το καθήκον ή να ελευθερωθεί της υπηρεσίας παρά την έλλειψη και της ανάγκης του προσωπικού. Έλλειψη προσωπικού υπηρεσιών. Απόσπαση. Εμπαθής σεξουαλική αγάπη. Η ευτυχία περνά δια μέσω της χυδαιότητας και της ανήθικης σαρκικής επαφής. Προετοιμασμένος για τις οικείες εξοικειώσεις. Στενοί δεσμοί με καλλιτέχνες. Στενή συνεργασία, αφοσίωση και αρμονία όσον αφορά τη δραστηριότητα με τους οικείους γνωστούς ή τους συγγενείς. Αγάπες και φιλίες που αρχίζουν απρόσμενα. Μια μεγάλη αγάπη. Ένας έρωτας χωρίς ίχνος ιδιοτέλειας. Η μητρική αγάπη. Πώληση αγαθών που σχετίζονται με την εκδήλωση συναισθημάτων και δη της αγάπης. Ένας κριτικός σε ζητήματα τέχνης κι αισθητικής. Η ανάγκη και η αγάπη της προσφοράς στον άνθρωπο. Οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Μέριμνας και Πρόνοιας.

Ζούμε σε έναν κόσμο που με μια ρεαλιστική ματιά δείχνει αρκετά πικρός. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι κανείς δεν νοιάζεται, κανείς δεν ενδιαφέρεται, και ότι ο καθένας κοιτά την πάρτη του, κλείνει την πόρτα του και αδιαφορεί για το διπλανό του που μπορεί να πονάει, να πεινάει και να υποφέρει. Κι έτσι είναι αρκετές φορές. Όμως ο Μαχάτμα Γκάντι έλεγε «γίνε η αλλαγή που θες να δεις στον κόσμο»!

Γίνετε λοιπόν το θαύμα που θέλετε να δείτε, γίνετε ο άγνωστος που προσφέρει, γίνετε κάποιος που νοιάζεται, γίνετε αυτός που πιστεύετε ότι ο κόσμος χρειάζεται.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Ένας πεινασμένος άνθρωπος δεν είναι ένας ελεύθερος άνθρωπος» Adlai Stevenson

Το video της ημέρας: Χοντρός – Λιγνός

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved