Γενέθλια στις 27/12: Τι λένε τα άστρα;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 27/12: Τι λένε τα άστρα;

Γενικές τάσεις

Αν αποκομίσετε ένα δίδαγμα από τη νέα χρονιά σας, αυτό θα είναι πως όλα γίνονται αλλά και... ξεγίνονται! Οι ουρανοί σας καλούν να αλλάξετε πολλές από τις συνήθειες σας ή να μπείτε σε πρωτόγνωρες διαδικασίες. Κι αν τυχόν το αρνηθείτε, εμμένοντας σε πάγιες και υποτίθεται ασφαλείς επιλογές, η ζωή θα σας διαψεύσει. Αντίθετα, συμμετέχοντας στο νέο ή ακόμη κάνοντας την επανάσταση σας απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις που σας περιορίζουν, έχετε όλες τις πιθανότητες με το μέρος σας.

Κατά τα άλλα, η χρονιά σας αναμένεται να είναι ιδιαίτερα κοινωνική.


Αισθηματικά

Δεσμευμένοι:

Μπαίνετε σε μια περίοδο, όπου το μέτριο θα πάψει να σας ικανοποιεί. Αυτό σημαίνει πως αν θέλετε να διατηρήσετε και να εξελίξετε τη σχέση σας, τότε θα πρέπει να επικεντρωθείτε στην ουσία της, δηλαδή σε βαθιά συναισθήματα ή δραστηριότητες που σας ενώνουν με τον σύντροφο σας και συνιστούν έναν ανθεκτικό πυρήνα. Αν παρ' ελπίδα διαπιστώσετε πως πίσω από τη ρουτίνα και την επιφάνεια των πραγμάτων δεν υπάρχει κάτι βαθύτερο, είναι προτιμότερο να ακολουθήσετε το δρόμο σας, παρά να αναλωθείτε σε μια μάταιη προσπάθεια συντήρησης, που πέρα από το ότι θα σας φθείρει, ενδέχεται να συνδυαστεί και με αυτοκαταστροφικές εμμονές.

Αδέσμευτοι:

Πέρα από την ραγδαία διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου σας -άρα και των ευκαιριών σας για μια σχέση που σας αντιπροσωπεύει- είστε πολύ κοντά στο να γνωρίσετε «τον έρωτα της ζωής σας» ή τουλάχιστον... έναν από αυτούς! Θα πρέπει όμως να έχετε υπόψη σας ότι η εμφάνιση ενός τέτοιου προσώπου στη ζωή σας μπορεί να είναι απλά ο καταλύτης που χρειάζεστε για να σπάσετε δεσμά και προκαταλήψεις. Σίγουρα θα βρεθείτε για ένα διάστημα στον «παράδεισο σας» αλλά το πώς θα καταλήξουν τα πράγματα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις προδιαγραφές του γενέθλιου χάρτη σας. Το σύμπαν πάντως θα σας δώσει την «πάσα»...

Οικονομικά

Η επιρροή του Ουρανού, μπορεί να αναδείξει το 2013 ως τη χρονιά των μεγάλων εκπλήξεων και ανατροπών. Αυτό αναφέρεται τόσο στα οικονομικά όσο και στα επαγγελματικά σας και το πρώτο που μπορεί να σημειώσει κανείς είναι πως αν είστε «τελματωμένοι», η κατάσταση θα βελτιωθεί υπέρ σας. Αν πάλι νιώθετε «σίγουροι» και ασφαλείς, τότε μάλλον θα πρέπει να προετοιμαστείτε για τις ισχυρές αναταράξεις που έρχονται.

Το βέβαιο είναι πως όσο προθυμότεροι είστε να αλλάξετε τα δεδομένα της ζωής σας, τόσο το καλύτερο για εσάς.

Όσον αφορά καθαρά τη δουλειά σας, στην πιο ήπια εκδοχή θα μάθετε και θα κάνετε νέα πράγματα, μέσα στα πλαίσια των πάγιων δραστηριοτήτων σας, υπάρχει όμως και το σοβαρό ενδεχόμενο μιας εντυπωσιακής στροφής, η οποία θα σας δώσει τη δυνατότητα να αναδείξετε μερικά ακόμη από τα πλούσια προσόντα σας.

Τέλος, οι πιο τυχεροί θα λάβετε μια αποζημίωση ή κληρονομιά.


Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved