Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 26/12

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 26/12

Πέρασαν και τα Χριστούγεννα και οδεύουμε ολοταχώς προς το νέο έτος. Κι όπως έγινε γνωστό, τα αστικά κέντρα άδειασαν, με τους πολίτες να ρέουν μαζικά προς τα χωριά τους και τα σπίτια να μένουν έρμα κι απροστάτευτα. Αν λοιπόν, δείτε κατά τύχη κάποιον να σκαρφαλώνει μάντρες και μπαλκόνια μη φανταστείτε πως είναι ο Άη Βασίλης που κάνει υπερωρίες για να πληρώσει το χαράτσι, διαρρήκτης θα είναι.

H εξίσωση της ημέρας

Ήλιος= Κρόνος/Ζευς= Κρόνος/Ποσειδώνας= Αφροδίτη= Αφροδίτη/Βουλκάνους= Βουλκάνους= Βόρειος Δεσμός/Μηδενική Κριού= Πλούτωνας/Άδης= Σελήνη/Απόλλων:

Αγάπη. Ισχυρή ερωτική έλξη. Ζωτικότητα, δύναμη. Η ημέρα όπου τα σχέδια αποτυγχάνουν. Το άτομο που εγκαταλείπει την εργασία του. Φυσικές απώλειες από ανώτερα αίτια, της δύναμης του ατμού ή της πυρκαγιάς. Το άτομο που αισθάνεται άρρωστο και αδύναμο. Αναξιοπιστία στην αγάπη. Επινοημένες αγάπες. Πτώση των ηθών. Η εναρμόνιση με τους άλλους. Μέλος μιας ομάδας. Το άτομο που προσπαθεί για την ελευθερία της δράσης. Επιτυγχάνοντας να συμμαχήσει ή να αντιμετωπίσει πολλούς ανθρώπους.

Κοιτώντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο, τα φωτάκια, το αστέρι και τα λαμπερά μπιχλιμπίδια του, ίσως αναπολήσετε την εποχή που ήσασταν παιδάκι και πιστεύατε ή ελπίζατε χωρίς να γνωρίζετε και ζούσατε στη μαγεία της άγνοιας. Μια εποχή αθωότητας που κάποια παιδιά δεν έζησαν ή δεν ζουν, είτε γιατί μεγάλωσαν γρήγορα μέσα σε κρίσεις και αναγκαιότητες, είτε επειδή η παιδικότητα αλλοτριώθηκε από θλιβερές αξίες. Σήμερα, μεγάλοι πια, ξέρετε ότι η ζωή δεν είναι δίκαιη προς όλους, όπως ξέρετε και ότι κάποια από τα όνειρά σας έγιναν κομμάτια. Ίσως μάλιστα να κοροϊδεύετε εκείνην την πρώτη άγνοιά σας, σκληραίνοντας τη στάση και τους τρόπους σας. Εδώ όμως είναι το λάθος. Γιατί η αγάπη, η μπολιασμένη με τη γνώση και την εμπειρία, είναι μια ανυπέρβλητη και ανίκητη δύναμη ζωής. Δεν μάθατε για να κρύβεστε αλλά για να αγαπάτε συνειδητά.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Η ζωή είναι το λουλούδι, για το οποίο η αγάπη είναι το μέλι.» Β. Ουγκό.

Το τραγούδι της ημέρας: Yanni – Nostalgia

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved