Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 25/12

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 25/12

Καλά Χριστούγεννα, Merry Christmas ή σε όποια γλώσσα κι αν το πούμε η γέννηση του Θεανθρώπου θα μας θυμίζει πάντα ότι υπάρχει ελπίδα και για μας! Εύχομαι σε όλους υγεία, αγάπη και χαμόγελα, ευτυχία σε εσάς και τις οικογένειες σας. Αδράξτε τις ευκαιρίες για να περάσετε όμορφα, αφήστε στην άκρη τα μίση και προπάντων σεβαστείτε τον αγωνιστή καβαλιέρε – Μπερλουσκόνι. Επιστρέφει στην πολιτική ξανά. Τόσες επιστροφές δεν έχουν ούτε ο Μάικλ Τζόρνταν, οι Πυξ Λαξ και ένα laptop που είχα αγοράσει παλιά. Δεν θέλω να είμαστε κακοπροαίρετοι ούτοι για την επιστροφή ούτε γιατί πλέον άφησε την άσωτη ζωή και έχει πια μια μόνο επίσημη σταθερή αγαπημένη. Τι κι αν εκείνη έκοβε το μητρικό γάλα όταν εκείνος έκοβε τα λιπαρά και τα τηγανητά; Και επιπλέον, τι είναι τα 49 χρόνια διαφορά ηλικίας σε σχέση με τη διαφορά εκατομμυρίων που υπάρχει στο εκκαθαριστικό τους; Αγάπη είναι αυτή. Ακούς εκεί «η λολίτα κι ο κρονόληρος»... Αμάν πια με τη γλωσσοφαγιά!

H εξίσωση της ημέρας

Αφροδίτη= Δίας/Απόλλων= Ήλιος= Άρης/Δίας= Δίας/Ωροσκόπος= Ήλιος/Ουρανός= Άδης/Κρόνος Υποθετικός:

Αγάπη. Απόλαυση. Πολλή τύχη, χαρά και φιλία μέσω της επιστήμης ή του εμπορίου. Γέννηση ενός κοριτσιού. Επιτυχής ή ευχάριστη εργασία. Απροσδόκητη αγάπη. Ξαφνικά γεγονότα σχετικά με την αγάπη. Ρομαντική αγάπη. Ευτυχία που συνδέεται με τη σεξουαλική επαφή. Μια ευτυχής έκπληξη. Μια σχέση που οδηγεί σε συναισθηματικό παραλήρημα . Αλληλεγγύη από γνωστούς –φίλους και μη. Για να αγαπηθεί από πολλούς. Για να βρουν βοήθεια και υποστήριξη από τον προϊστάμενο, τον ανώτερο ή την κυβέρνηση. Για να επιτραπεί η υπεράσπιση από κακές καταστάσεις.

Τα άστρα ευνοούν όμορφες γιορτές, ευχαρίστηση και ικανοποίηση. Μαζί με την οικογένεια, συγγενείς, φίλους και γνωστούς θα έρθετε πιο κοντά και θα αισθανθείτε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Τι και αν λιγόστεψαν τα λεφτά; Στα μπαούλα, στα κελάρια και τις κασέλες της καρδιάς υπάρχει αφθονία αγάπης και καλά καταχωνιασμένη αισιοδοξία για τις δύσκολες στιγμές. Το άστρο του καθενός είναι εδώ και... λάμπει!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Λίγοι από μας μπορούν να κάνουν μεγάλα έργα. Όλοι όμως μπορούμε να κάνουμε μικρά πράγματα με πολύ αγάπη» Μητέρα Τερέζα

Το τραγούδι της ημέρας: Andy Williams - It's The Most Wonderful Time Of The Year

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved