Γενέθλια τα Χριστουγέννα: Τι λένε τα άστρα;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια τα Χριστουγέννα: Τι λένε τα άστρα;

Γενικές τάσεις

Το «σύνθημα της χρονιάς είναι «αλλαγή». Θα πρέπει λοιπόν κι εσείς να προσαρμοστείτε στις τάσεις της εποχής, δοκιμάζοντας «νέα κόλπα» τόσο στην προσωπική, όσο και την κοινωνική σας ζωή. Αν δεν το πράξετε, τότε οι αλλαγές θα... έρθουν να σας βρουν και ίσως δοκιμάστε μερικές δυσάρεστες εκπλήξεις.


Αισθηματικά

Δεσμευμένοι:

Το «καθεστώς» της σχέσης σας τείνει να αλλάξει, κάτι που σίγουρα σας ξεβολεύει αλλά από την άλλη πλευρά σας δίνει την ευκαιρία να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της. Φυσικά στην δυσάρεστη εκδοχή, θα περάσετε μέσα από μια σοβαρή κρίση, αυτό όμως δεν είναι μονόδρομος. Κατ' αρχήν η τελική έκβαση των πραγμάτων εξαρτάται άμεσα από τις προδιαγραφές του γενέθλιου χάρτη σας και επιπλέον, τα νέα δεδομένα μπορούν πραγματικά να κάνουν τη σχέση σας καλύτερη και πιο αληθινή.

Βασική αρχή σας, ας είναι το «μεταξύ κατεργαρέων, ειλικρίνεια»!

Αδέσμευτοι:

Τα νέα για σας είναι ευχάριστα, τουλάχιστον σε... πρώτη φάση! Μια νέα συναρπαστική ή «εξωτική» γνωριμία, θα συμβάλλει στο να βιώσετε πρωτόγνωρες καταστάσεις, ενδέχεται όμως τα πράγματα να τελειώσουν το ίδιο ξαφνικά, όπως ξεκίνησαν. Εξ άλλου το «πρωτόγνωρες» δεν σημαίνει απαραίτητα ευχάριστες αλλά κυρίως καταλυτικές ως προς τις συνήθειες και τις πεποιθήσεις σας. Πάντως, όσο πιο «αλλόκοτη» είναι η σχέση σας κι όσο πιο «περίεργος» ο ερωτικός σύντροφος σας, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες μιας μεγάλης διάρκειας και -γιατί όχι- μιας στροφής που θα σας οδηγήσει στην ευτυχία. Το πρόβλημα υπάρχει περισσότερο με τους... συνηθισμένους τύπους!

Οικονομικά

Κι εδώ το αίτημα της αλλαγής είναι πολύ δυνατό. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να προσανατολιστείτε σε νέους δρόμους και νέους τρόπους με τους οποίους θα βγάζετε τα προς το ζην. Κάθε πειραματισμός είναι αποδεκτός από τον Ουρανό, ο οποίος σας επηρεάζει άμεσα, αντίθετα το να προσπαθήσετε να «γαντζωθείτε» στα κεκτημένα σας ή στο υπάρχον καθεστώς, μόνον ζημιά θα σας κάνει. Αλλάξτε τα όλα λοιπόν, πριν σας αλλάξουν αυτά!

Το «καμπανάκι» κτυπά κυρίως για τους «έχοντες και κατέχοντες», αφού για τους υπόλοιπους κάθε αλλαγή μπορεί να είναι προς το καλύτερο και μάλιστα θα έρθει με μάλλον απρόβλεπτο τρόπο.


Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved