Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 24/12

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 24/12

Φτάσαμε στην παραμονή των Χριστουγέννων, ας βάλουμε λοιπόν τα γιορτινά μας τόσο στα ρούχα μας όσο και στην καρδιά μας. Θυμηθείτε ότι σήμερα δεν χτυπάει το κουδούνι κάποιος δοσατζής αλλά παιδάκια που βγαίνουν να πουν τα κάλαντα και κάποια από αυτά ίσως έχουν μεγάλη ανάγκη το μπαξίσι που θα τους δώσετε. Αρκεί να είναι παιδιά βέβαια και όχι κάτι... μαντράχαλοι, που καπηλεύονται το έθιμο!

Βέβαια φέτος τα κάλαντα των Χριστουγέννων έχουν κι ένα ύψιστο συμβολικό νόημα. Γιατί ποιοί να είναι άραγε οι «τρεις μάγοι με τα δώρα», που ψάχνουν εναγωνίως το «θείο βρέφος» για να του εναποθέσουν «σμύρνα, λιβάνι και χρυσό»; Αντώνης, Vangel και κυρ Φώτης, κονταροκτυπιούνται με την τρόικα, μπας και κερδίσουν το ρόλο, επιμένοντας πως το «βρέφος» είναι ο λαός αλλά μου φαίνεται πως η οντισιόν είναι στημένη. Γιατί όσο κι αν λένε ότι στη «φάτνη των αλόγων» γεννάται μια νέα Ελλάδα, οι Τόμσεν και σία σκοπεύουν να εναποθέσουν φάρμακα, αέριο και χρυσό στα πόδια των «μεγάλων αδελφών» και των συγγενών τους.

Εκ της Ευρώπης έρχονται

οι μάγοι με τα δώρα

κέρδος λαμπρό τους οδηγεί

χωρίς να λείψει ώρα...

Πολλά έγραψα όμως χρονιάρες μέρες και κλείνω για να συνεχίσω τις βουτιές στα μελομακάρονα. Χρόνια Πολλά!

H εξίσωση της ημέρας

Αφροδίτη= Κρόνος/Άδμητος= Ήλιος= Σελήνη/Ήλιος= Δίας/Βουλκάνους= Ουρανός/Άδης= Βόρειος Δεσμός= Σελήνη= Μεσουράνημα/Άδης:

Υπερνίκηση των δυσκολιών. Αναισθησία. Δυνατός στους κακούς τρόπους. Αδιαφορία στην αποφυγή και την επίπληξη. Ξετσιπωσιά. Άσχημες και αποτρόπαιες πράξεις. Ευτυχία δια μέσω χυδαίων πράξεων. Αγάπη. Συζυγική αρμονία. Ένωση από αγάπη. Όμορφες και ήρεμες στιγμές. Μεγάλη τυχερή αγάπη. Ευχάριστες επαφές, αισθηματικές σχέσεις, συναισθήματα αγάπης. Μητρική φροντίδα.

Η χαρά είναι ένα μίγμα αγάπης και ζωής, που έχει την τάση να πολλαπλασιάζεται όταν μοιράζεται. Μια καλή χειρονομία, ένα χαμόγελο, μερικές κουβέντες αγάπης και συμπάθειας αποδεικνύουν ότι... ευτυχία υπάρχει! Και -ευτυχώς- η πραγματική ευτυχία που φωλιάζει στις ανθρώπινες καρδιές ούτε πουλιέται, ούτε εξαγοράζεται.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Να θυμάσαι πάντα τούτο: Δεν χρειάζονται πολλά πράγματα για να κάνουν τη ζωή ευτυχισμένη» Μάρκος Αυρήλιος

Το τραγούδι της ημέρας: Καλήν ημέρα άρχοντες

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved