Γενέθλια στις 24/12: Τι λένε τα άστρα;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 24/12: Τι λένε τα άστρα;

Γενικές τάσεις

Ανήκετε κι εσείς στη «φουρνιά» των τυχερών της χρονιάς, οπότε έχετε κάθε δικαίωμα να χαμογελάτε. Ωστόσο πάντα ισχύει το «συν Αθηνά και χείρα κίνει», που στην περίπτωση σας αναφέρεται κυρίως στην διάθεση σας να αλλάξετε τα κακώς κείμενα ή να κάνετε ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός. Γιατί αλλαγές θα υπάρξουν και μάλιστα «σεισμικές», οπότε όσο πιο έγκαιρα πάρετε το μήνυμα, τόσο το καλύτερο.


Αισθηματικά

Δεσμευμένοι:

Βρίσκεστε σε μια περίοδο αλλαγών και αν δεν φροντίσετε να προσαρμόσετε τις ανάγκες σας με τα νέα δεδομένα, η σχέση σας πιθανότατα δεν θα αντέξει. Κάποιος από τους δύο «τρέχει» περισσότερο κι αν η απόσταση μεταξύ σας μεγαλώσει πολύ, τότε η ρήξη είναι θέμα χρόνου. Από την άλλη πλευρά, αν καταφέρετε να «ξεβολευτείτε» κοινή συναινέσει, η σχέση σας θα γίνει πολύ πιο αληθινή και σταθερή.

Αδέσμευτοι:

Οι «τρεις μάγοι» των ημερών έχουν πολλά δώρα για σας και σίγουρα η προσωπική αλλά και η κοινωνική σας ζωή θα ανθίσουν. Μάλιστα ανάμεσα στις νέες γνωριμίες σας, θα υπάρξουν και πολύ ξεχωριστά πρόσωπα, ικανά να αλλάξουν τα όσα «ξέρατε» μέχρι τώρα για τις σχέσεις. Εκείνο που δεν είναι διασφαλισμένο είναι η διάρκεια, οπότε χαρείτε τη ζωή και τις πρωτόγνωρες εμπειρίες σας, χωρίς τις υψηλές προσδοκίες της... αιωνιότητας!

Οικονομικά

Βοήθειες θα υπάρξουν και μάλιστα με το παραπάνω. Κι εδώ όμως υπάρχει διάχυτη η ανάγκη των αλλαγών, οπότε αν μείνετε στα ίδια και τα όμοια η ζωή μπορεί τελικά να σας διαψεύσει ανατρέποντας τα σχέδια σας. Αντίθετα αν ενδώσετε σε νέες ιδέες και λύσεις, πραγματοποιώντας ένα μεγάλο άλμα, το μέλλον σας ανήκει. Μη διστάσετε λοιπόν να μπείτε στον κόσμο της διαφορετικότητας, ακόμη κι αν οι γύρω σας πιστεύουν πως... «δεν πάτε καλά»!


Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved