Lunar Dance: Ερωτικές απολαύσεις και τα Χριστούγεννα 2ο μέρος!

Ποιός είπε ότι τα Χριστούγεννα δεν είναι ερωτικά;

Lunar Dance: Ερωτικές απολαύσεις και τα Χριστούγεννα 2ο μέρος!

Μια μέρα πριν τα Χριστούγεννα και η ψυχρή και συγκεντρωμένη διάθεση, έτσι ώστε όλα να βρίσκονται στην ώρα τους και να είναι άψογα του Αιγόκερω, συναντούν αυτήν για απόλαυση της Σελήνης του Ταύρου. Οι όμορφες στιγμές που αποζητάμε αυτές τις ημέρες με τους ανθρώπους μας και ιδιαίτερα με τους συντρόφους μας, δίνουν μια χαρακτηριστική βολή στο άγχος και τις πιέσεις της εορταστικής περιόδου. Ποιός είπε ότι τα Χριστούγεννα δεν είναι ερωτικά;

Ζυγός

zygos_copy_copy_copy_copy_copy

Δεν θα αντιμετωπίσετε μεγάλη αντίσταση, όταν θέλετε να περάσετε μερικές μοναχικές ρομαντικές ώρες με τον σύντροφο σας Ζυγό. Υπενθυμίστε του, ότι η σωματική οικειότητα έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι ενισχύει την υγεία και το ανοσοποιητικό σύστημα και ότι αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκατασταθεί η ισορροπία και για τους δυο σας! Επειδή, η ομορφιά και η αρμονία είναι σημαντικά στοιχεία γι' αυτόν, προσεγγίστε το θέμα των δυο σας, καθώς είστε μπροστά από τη δική σας προσωπική τελετή για το άναμμα των φώτων του δέντρου ή σε μια βόλτα σε ένα από τα εορταστικά μέρη της πόλης σας.

Σκορπιός

skorpios_copy_copy_copy_copy_copy_copy

Για το ζώδιο του σεξ, το πάθος δεν είναι ποτέ εκτός θέματος μέσα στην ημέρα τους, οπότε δεν έχει σημασία πόσο ανεβασμένα μπορεί να είναι τα επίπεδα στρες! Αποσπάστε τον Σκορπιό από το άγχος μιας επερχόμενης συνάθροιση της οικογένειας, κάνοντας μια ερωτική κίνηση, δείχνοντας του ότι θέλετε να επανεξετάσετε τις βαθύτερες σφαίρες της σύνδεσης σας. Ο έντονος Σκορπιός, ως ένα ζώδιο του νερού, του αρέσει να δραπετεύει σε μια εναλλακτική πραγματικότητα για να εξερευνήσει ο ένας τον άλλον και νομίζω ότι, αν του το προτείνετε, δεν θα το βρει καθόλου κακή ιδέα!

Τοξότης

toxotis_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy

Σαν ζώδιο που αγαπά την ελευθερία, ο Τοξότης μάλλον θα νιώθει ότι καταπιέζεται από τις πιέσεις και το στρες των Χριστουγεννιάτικων διακοπών, στο χέρι σας όμως είναι να τους βοηθήσετε να επικεντρωθούν στη μεγάλη εικόνα, προτείνοντας μια περιπέτεια στο πλησιέστερο χιονισμένο βουνό ή σε μια παγωμένη λίμνη. Του αρέσει να βρίσκεται στο δρόμο, έτσι, μια πεζοπορία ή μια βόλτα με ένα έλκηθρο θα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται για να επικεντρωθεί σε αυτό που είναι σημαντικό μετά, εσάς! Άλλωστε, μετά από αυτό, αν δεν μπορείτε να συμμεριστείτε την αγάπη του για τα ταξίδια, μπορείτε τουλάχιστον να μείνετε ικανοποιημένοι με την σκέψη ότι του δώσατε μια αλλαγή σκηνικού.

Αιγόκερως

aigokeros_copy_copy_copy_copy_copy_copy

Ένα ζώδιο που το μυαλό του είναι απασχολημένο με το να φέρει σε πέρας τις υποχρεώσεις και την τήρηση του χρονοδιαγράμματος, θα εκτιμήσει μια αυθόρμητη δραστηριότητα στο σχεδιασμό της ημέρα του, που σκοπό θα έχει να τον αποφορτίσει από το στρες. Με άλλα λόγια, ετοιμάστε ένα διάλλειμα από το πρόγραμμα του, με θέμα την αποπλάνηση! Ο Αιγόκερως θα πάρει το μήνυμα, αν δει ότι υπάρχει χρόνος για να ξεκλέψει και να ξεχάσει τις δουλειές του για λίγες ώρες. Και επειδή του αρέσουν τα ποιοτικά πράγματα, κάντε του έκπληξη με μια βραδιά σε ένα ωραίο δωμάτιο ξενοδοχείου (αν είναι στον προϋπολογισμό σας) που θα τον βοηθήσει να πάρει το μυαλό του μακριά από την εργασία. Διαφορετικά, ένα μπουκάλι σαμπάνια κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης, μπροστά από την φωτιά στο τζάκι, θα λειτουργήσει εξίσου αποτελεσματικά!

Υδροχόος

ydroxoos_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy

Ο Υδροχόος θα είναι απασχολημένος κάνοντας την ομάδα, είτε αυτό λέγεται οικογένεια είτε στενός κύκλος από φίλους, να είναι ευτυχισμένη. Την ίδια στιγμή, ο Υδροχόος δεν είναι πιστός όσον αφόρα τις παραδόσεις. Με αυτήν την λογική, σκεφτείτε να τον μεταφέρετε εντελώς μακριά από τα άγχη της εορταστικής περιόδου, για να κάνει χώρο για τον εορτασμό με επίκεντρο το «γενικότερο καλό », την σχέση σας! Αντί να πηγαινοέρχεστε μέσα στον πανικό από πάρτι σε πάρτι ή να μπείτε στον κόπο να διαλέγετε δώρα, κανονίστε ένα εκτός εποχής κάμπινγκ ή μια ημερήσια εκδρομή σε ένα όμορφο μέρος, όπου μπορείτε να απολαύσετε τη θέα της φύσης, ανανεώνοντας την ερωτική σας ζωή στο όμορφο τοπίο! Ή βγείτε μια βόλτα στην πόλη για μια νύχτα με μπόλικο κρασί και φαγητό, παρακολουθώντας τους άλλους που βρίσκονται απασχολημένοι να ψωνίζουν, ενώ οι δύο σας προετοιμάζεστε για μια βραδιά πάθους.

Ιχθύες

ixtheis_copy_copy_copy_copy_copy_copy

Μπορεί να είστε ήδη απασχολημένοι να κρατήσετε τον ονειρικό Ιχθύ σας υπό έλεγχο, καθώς κινείται στο δικό του ρυθμό και η τόσο γρήγορη προσέγγιση των Χριστουγεννιάτικων διακοπών θα τον πιάσει απροετοίμαστο! Έχετε ήδη την φυγή από την πραγματικότητα στο πλευρό σας, αν έχετε έναν σύντροφο Ιχθύ, οπότε πάμε λίγο πιο πέρα, επιδιώκοντας να τον μεταφέρετε σε ένα πιο εναλλακτικό σκηνικό, όπου το χιόνι που πέφτει, τα πακεταρισμένα δώρα, ο Άγιος Βασίλης και οι οικογενειακές συγκεντρώσεις δεν είναι στο πλάνο. Στην πραγματικότητα, ο Ιχθύς μπορεί να κάνει όλη τη σαγηνευτική αποπλανητική δουλειά, για σας. Από τη στιγμή που είστε διατεθειμένοι να αφήσετε εσείς οι ίδιοι το δικό σας άγχος, ο σύντροφός σας μπορεί να σας πάρει από το χέρι σε μια μαγευτική βόλτα σε έναν σέξι κόσμο του ονείρου. Απλά φροντίστε να ρυθμίσετε ένα ξυπνητήρι, έτσι ώστε να μην χάσετε τα Χριστούγεννα εντελώς!

Διαβάστε επίσης:

-Lunar Dance: Ερωτικές απολαύσεις και τα Χριστούγεννα 1ο μέρος!


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις
εδώ.

*******************************

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved