Γενέθλια στις 23/12: Τι λένε τα άστρα;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 23/12: Τι λένε τα άστρα;

Γενικές τάσεις

Εξαιρετικά... Εορταστική αναμένεται να είναι η χρονιά σας, με τις ευκαιρίες και τα «τυχερά» να υπερισχύουν κατά κράτος των δυσκολιών. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τα πλεονεκτήματα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να υπάρξει και συνέχεια.


Αισθηματικά

Δεσμευμένοι:

Η σχέση σας ανοίγει και επεκτείνεται συμπεριλαμβάνοντας στις τάξεις της και άλλα πρόσωπα ή δραστηριότητες. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα γίνετε πολλοί και στην... κρεβατοκάμαρα αλλά όσο να 'ναι οι πειρασμοί και οι περιπετειούλες δεν θα λείψουν!

Αδέσμευτοι:

Από προσφορές, άλλο τίποτα! Επειδή όμως «ουκ εν τω πολλώ το ευ», θα πρέπει να διαλέξετε προσεκτικά ανάμεσα στους υποψηφίους, επιλέγοντας όχι τις εντυπώσεις αλλά την ουσία. Γιατί το να περάσετε καλά δεν είναι διόλου αμελητέο αλλά αν έχετε βλέψεις για κάτι πιο σοβαρό, τότε σίγουρα θα χρειαστεί να «ξεψαχνίσετε» κόσμο και κοσμάκη.

Οικονομικά

Μέσα στη γενικότερη κρίση φαίνεται πως είστε από τους ευνοημένους, κάτι που σας δίνει το απόλυτο πλεονέκτημα να κινηθείτε με την άνεση που οι περισσότεροι δεν έχουν. Βέβαια, το αν θα αρκεστείτε στις ευκολίες και τα «έτοιμα» ή θα μπείτε στη διαδικασία μιας δημιουργικής ανάπτυξης, δεν το ορίζουν τα άστρα αλλά εσείς.


Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved