Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 22 έως 24 Δεκεμβρίου

Στον αστερισμό της χαράς

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 22 έως 24 Δεκεμβρίου

Δύο και... καλές είναι η όψεις που θα μας επηρεάσουν το επόμενο τριήμερο, αφήνοντας ανοικτές «μεγάλες πόρτες» και μεγάλες προσδοκίες.

Όπως ίσως καταλάβατε, ο μέγας χορηγός του Σ/Κ είναι ο Δίας που σχηματίζει δύο αντιθέσεις με την Αφροδίτη και τον αστρικό Ήλιο.

Ξεκινώντας από τη δεύτερη όψη, η οποία ως «κρυφή» δεν σέρνει μαζί της τα συνήθη μειονεκτήματα του Δία, είναι βέβαιο πως θα δρομολογήσει πραγματικές ευκαιρίες ή ευκολίες και το ζητούμενο είναι να μην τις προσπεράσουμε παρασυρμένοι είτε από την απαισιοδοξία μας, είτε από τον... ωχαδερφισμό μας!

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες είναι πολύ πιο κοντά σε μια επιτυχία, ωστόσο η εύνοια του Δία δεν περιορίζεται στα μεταβλητά ζώδια. Οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι των πρώτων ημερών, οι Ταύροι του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου, οι Υδροχόοι και οι Λέοντες του δευτέρου δεκαημέρου, οι Ζυγοί επίσης του δευτέρου δεκαημέρου αλλά και κάθε «πιστός» του Δία, συμπεριλαμβάνονται επίσης στη λίστα των τυχερών προσκεκλημένων, είτε το αξίζουν, είτε όχι.

Και ως «πιστοί» νοούνται όλοι όσοι έχουν τον πλανήτη σε δεσπόζουσα θέση στο ωροσκόπιο τους.

Όσον αφορά την πρώτη όψη, η Αφροδίτη και ο Δίας στοχεύουν ξεκάθαρα στην επικράτηση ενός εορταστικού κλίματος, αφήνοντας κατά μέρος έγνοιες σκοτούρες και κάθε... σοβαρή υπόθεση!

Όλοι μας λοιπόν θα έχουμε την ευκαιρία να γελάσουμε, να διασκεδάσουμε αλλά και να ξοδέψουμε το κάτι τις μας, πληρώνοντας τη συνδρομή μας στην κοινωνία της κατανάλωσης και του θεάματος.

Οι δε τυχεροί της υπόθεσης θα καρπωθούν δώρα κεράσματα και πλεονεκτήματα, χωρίς να κουνήσουν το μικρό τους δακτυλάκι, έτσι απλά γιατί... έχουν άστρο!

Η αντίθεση της «Ωραίας» με τον «Χοντρό» έχει βέβαια και τα στραβά της, αφού ως «συμβατική» όψη δεν παύει να αναδεικνύει και τις πιο «ανάλαφρες» πλευρές του χαρακτήρα, του δικού μας ή των άλλων.

Κατ’ αρχήν, με τον Δία να υπερθεματίζει στις υπερβολές κάποιοι θα σπαταλήσουμε εισοδήματα, ευκαιρίες ή την καλή μας τύχη, στο όνομα του «δε βαριέσαι αδελφέ» ή νομίζοντας πως «είναι κάθε μέρα τ‘ Αγιαννιού». Κακό πράγμα η υπεραισιοδοξία, ιδιαίτερα όταν συνδυάζεται με μια αντικειμενική δυσπραγία. Εδώ δεν έχουμε ψωμί να φάμε, θα μοιράζουμε χαβιάρι;

Στον δεύτερο σταθμό προβλημάτων μας περιμένει μια διαχρονική συνοδός των δύο πλανητών, η επιπολαιότητα. Μια επιπολαιότητα που μπορεί να αποδειχθεί κρίσιμη αν οι ευθύνες μας είναι σημαντικές. Γιατί στο πρόγραμμα είναι και η τεμπελιά και οι «κοπάνες», όχι όμως αν έχουμε επωμιστεί σημαντικές ευθύνες, όπως για παράδειγμα θέματα ασφαλείας. Η αστρολογική εμπειρία έχει καταγράψει αρκετές περιπτώσεις όπου τα γελάκια, και η άνεση του τύπου «έλα, τώρα, δεν τρέχει και τίποτα» οδήγησαν σε πραγματικές συμφορές. Γιατί στα ωροσκόπια μας δεν έχουμε μόνον Αφροδίτη και Δία αλλά και Άρη, Κρόνο, Πλούτωνα, που κάτι τέτοιες στιγμές είναι πρόθυμοι να μας θυμίσουν πως «άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας».

Το επόμενο μείον της όψης έχει να κάνει με την αμετροέπεια, η οποία μάλιστα συνδυάζεται συχνά με μια μάλλον ανάγωγη συμπεριφορά. Κάτι τέτοιες ημέρες βγαίνουν... παγανιά οι κακομαθημένοι, που νομίζουν ότι το ελαφρώς ανάλατο μπιφτέκι τους είναι πολύ πιο σοβαρό πρόβλημα από την διεθνή οικονομική κρίση ή τον ένα χρόνο ανεργίας του διπλανού τους. Και κάνουν τόση φασαρία για αυτό, που δεν αφήνουν κανέναν άλλον να μιλήσει και πολύ περισσότερο όσες ή όσους έχουν πραγματικό πρόβλημα και ένα μπιφτέκι θα ήταν γι’ αυτούς περίπου θείο δώρο.

Όσον αφορά τις προσωπικές σχέσεις και την κοινωνική ζωή, είναι βέβαιο πως η ποσότητα θα επικρατήσει της ποιότητας και οι εντυπώσεις της ουσίας. Όχι πως θα πρέπει να ασχολούμαστε μόνον με «σοβαρές» υποθέσεις αλλά πάει πολύ να γίνεται κεντρικό ζήτημα το πώς κρατούσε το πιρούνι του ο «λεγάμενος» ή το με ποιόν βγήκε και τι έφαγε η «ανερχόμενη» στάρλετ. Είναι βέβαιο πως πολλά πρόσωπα θα προσπαθήσουν να τραβήξουν επάνω τους την προσοχή με «σκανδαλιστικό» τρόπο αλλά δεν είμαστε υποχρεωμένοι να τους κάνουμε το χατίρι.

Ανάλογη «ελαφρότητα», ενδέχεται να προκύψει και στις ανθρώπινες σχέσεις, όπου είναι πολύ εύκολο να «πάρει κεφάλι» η ματαιοδοξία. Επιπλέον είναι βέβαιο πως τα παιχνιδίσματα και οι «χαλαροί» χαριεντισμοί της Αφροδίτης δεν θα είναι αρεστά στους πιο συντηρητικούς χαρακτήρες, με συνέπεια τη δημιουργία κρίσεων ανάμεσα σε κάποια ζευγάρια.

Γενικά, η ανοικτή και «αλέγκρα» συμπεριφορά είναι πολύ εύκολο να παρεξηγηθεί και να νοηθεί ως ανοικτή πρό(σ)κληση, με τα ποικίλα παρατράγουδα να δηλώνουν το παρόν, ανεξάρτητα από τις προθέσεις των... δραστών!

Εδώ οι ζωδιακοί συνδαιτυμόνες στο τραπέζι της χαράς, του γλεντιού αλλά και των σκανδάλων είναι βέβαια οι εκπρόσωποι των μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες), συνοδευόμενοι και με κάποιους Ταύρους ή Σκορπιούς που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 16η μοίρα του ζωδίου τους.


Στο επόμενο: Ο Άρης και ο Ουρανός ετοιμάζονται να μας ταρακουνήσουν για τα καλά


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved