Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 22/12

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 22/12

Αν διαβάζετε αυτές τις γραμμές, τότε μάλλον δεν σας χτύπησε ούτε τσουνάμι ούτε μετεωρίτης ούτε σας ευχήθηκε ο... Επίτιμος «βίον ανθόσπαρτον». Προφανώς, είμαστε ακόμα ζωντανοί στην σκηνή, είτε σαν ροκ συγκρότημα, είτε ως καρικατούρες...

Σήμερα όμως έχουμε το κουίζ της εβδομάδος. Ως γνωστόν, η Ευρωπαϊκή ένωση, η μεγάλη μας οικογένεια όπως την αποκαλούν οι πολιτικοί, πήρε φέτος το Νόμπελ Ειρήνης (γίνονται και αυτά) και θέλω να βρείτε ποια κατά τη γνώμη σας εξίσωση δείχνει την λήψη βραβείου.

Α) Αφροδίτη/Κρόνος Υποθετικός= Ήλιος

Β) Κρόνος/Απόλλων= Μεσουράνημα

Γ) Δίας/Κρόνος Υποθετικός= Άρης

H εξίσωση της ημέρας

Άρης= Ουρανός= Κρόνος/Ζευς= Κρόνος/Ποσειδώνας= Ερμής/Δίας= Άρης/Βουλκάνους= Ήλιος/Πλούτωνας:

Ξαφνικά γεγονότα, περιοδικά διακεκομμένες κοινές προσπάθειες. Απώλειες ή τραυματισμοί μέσω των πυροβόλων, μέσω της πυρκαγιάς. Αποστείρωση. Τραυματισμοί που θεραπεύουν πολύ αργά. Αφροδίσια ασθένεια. Σχέδια που δεν ολοκληρώνονται. Αγάπη για δράση. Αντιμετωπίζοντας τα πάντα με χαμόγελο σαν να πρόκειται για παιχνίδι. Στρατιωτική άσκηση. Πράξεις βίας, σκληρότητα. Ζητήματα εργασίας που επηρεάζουν την ανάπτυξη.

Τουλάχιστον για σήμερα, καταργήστε από το λεξιλόγιο σας τη φράση «καλά να πάθω» ή πολύ περισσότερο «καλά να πάθει». Αντίθετα με αυτό που γενικά πιστεύουμε, οι άνθρωποι δεν γίνονται καλύτεροι με την τιμωρία, στην καλύτερη περίπτωση μαθαίνουν πώς θα την αποφύγουν την επόμενη φορά. Γι' αυτό εξ άλλου είναι πολύ πιο χρήσιμο να δείχνουμε στους άλλους έναν διαφορετικό δρόμο, χωρίς να τους «πήζουμε» στην κριτική. Οι έρευνες λένε ότι μαθαίνουμε 10% αυτών που διαβάζουμε, 20% αυτών που ακούμε, 30% αυτών που βλέπουμε, 50% αυτών που βλέπουμε και ακούμε, 70% αυτών που συζητούμε, 80% αυτών που βιώνουμε και 95% αυτών που διδάσκουμε στους άλλους.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Εκατομμύρια είχαν δει το μήλο να πέφτει, αλλά μόνο ο Νεύτων ρώτησε γιατί» Bernard Baruch

Το τραγούδι της ημέρας: Frank Sinatra - Jingle Bells.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved