Γενέθλια στις 21/12: Τι λένε τα άστρα;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 21/12: Τι λένε τα άστρα;

Γενικές τάσεις

Η τύχη αναμένεται να κάνει αρκετές φορές την εμφάνιση της κατά τη διάρκεια της χρονιάς, οπότε κι εσείς θα πρέπει να είστε έτοιμοι για να αδράξετε τις ευκαιρίες. Μια κάποια προσοχή χρειάζεται σε θέματα του Ερμή (επικοινωνία, ταξίδια, συμβόλαια, τεχνικά θέματα), όπου αστοχίες, ανεπάρκειες ή απώλειες μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν. Πάντως, το 2013 είναι κατάλληλο για να ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις σας με γνωστούς και συγγενείς, όπως και για ένα ξεσκαρτάρισμα στο υλικό σας (ρούχα, εργαλεία, συσκευές κλπ).


Αισθηματικά

Δεσμευμένοι:

«Όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη»! Αυτό είναι το πνεύμα της χρονιάς και βέβαια πέρα από το ευχάριστο της υπόθεσης καλείστε να μην ενδώσετε σε πειρασμούς που θα μπορούσαν να κλονίσουν τη σχέση σας. Αν τηρήσετε αυτόν τον κανόνα και αποφευχθούν τα... σκάνδαλα, θα μπορέσετε απερίσπαστοι να χαρείτε τη ζωή μαζί με το σύντροφο σας.

Αδέσμευτοι:

Οι ευκαιρίες σας για «κάτι καλό», θα είναι αρκετές, αφού κατά ένα.... περίεργο τρόπο θα βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή. Από εκεί και ύστερα βέβαια θα πρέπει να αξιολογήσετε τις προσφορές, αφού είναι βέβαιο πως ανάμεσα τους θα υπάρχουν και κάποιες «τζούφιες». Σε κάθε περίπτωση πάντως μπορείτε να περάσετε καλά, έστω κι αν η ποιότητα των σχέσεων σας δεν σας ικανοποιήσει τελικά.

Οικονομικά

Εδώ δεν χρειάζεται να αγωνιάτε και να άγχεστε, δυσκολεύοντας τη ζωή σας, αφού προηγούνται οι... εύκολες λύσεις! «Ζητείστε και θα έχετε», αυτό είναι το «μότο» της χρονιάς, παράλληλα όμως θα πρέπει να αποφύγετε τις σπατάλες και τις άσκοπες επιδείξεις γενναιοδωρίας. Η αίσθηση του μέτρου είναι εκείνη που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε κάποια από τα κέρδη σας, ώστε την επόμενη χρονιά να ξεκινήσετε με πλεονέκτημα.


Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved