Γενέθλια στις 20/12: Τι λένε τα άστρα;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 20/12: Τι λένε τα άστρα;

Γενικές τάσεις

Το σύνθημα της χρονιάς είναι «επιστροφή στις ρίζες» και θέλοντας ή μη θα... ακολουθήσετε! Η «ολική επαναφορά» καταστάσεων του παρελθόντος μπορεί να αναφέρεται τόσο στην προσωπική σας ζωή, όσο και στην επαγγελματική. Το αν όλα αυτά θα εξελιχθούν θετικά ή όχι εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις προδιαγραφές του γενέθλιου χάρτη σας, σε κάθε περίπτωση όμως θα έχετε την ευκαιρία να ξεδιαλύνετε οριστικά τι απ' όλα αυτά που σας «κυνηγάνε» από το παρελθόν, αξίζει να είναι και να παραμείνει μια από τις κεντρικές επιλογές σας.


Αισθηματικά

Δεσμευμένοι:

Η αναδρομή στο παρελθόν και η αναβίωση του, μπορεί βέβαια να αποδειχθεί εξαιρετικά «δηλητηριώδης» για την τρέχουσα σχέση σας, αν συνοδευτεί με την εμφάνιση ενός προσώπου που «κάτι σας λέει» ακόμη. Υπάρχει ωστόσο και η θετική εκδοχή του να ανανεώσετε τη σχέση σας ανατρέχοντας στις «παλιές καλές στιγμές» και με οδηγό αυτές να χαράξετε μια νέα πορεία..


Αδέσμευτοι:

Για σας βέβαια, ουδείς... κίνδυνος υφίσταται από την επανεμφάνιση ενός προσώπου, εκτός φυσικά κι αν πρόκειται για «εφιάλτη». Κατά πλειοψηφία θα μπείτε μέσα σε μια νέα σχέση, που αν δεν είναι με «πρώην», θα έχει σίγουρα τα χαρακτηριστικά μιας κλασικής «σχέσης εποχής», με τον ρομαντισμό και τις ευχάριστες «παλιομοδίτικες» εκπλήξεις να σας αφήνουν την αίσθηση πως επιτέλους βρήκατε «τον άνθρωπο σας». Φυσικά η συνέχεια θα είναι ανάλογη με τις προδιαγραφές του γενέθλιου χάρτη σας, φαίνεται όμως πως αξίζει, έστω και για λίγο, να ζήσετε μια «ρετρό μαγεία».

Οικονομικά

Εδώ δεν χωρούν... ρομαντισμοί, οπότε καλό είναι να αξιοποιήσετε την επιρροή του Χείρωνα ανατρέχοντας στην βοήθεια των οικείων σας, που σίγουρα μπορούν να προσφέρουν καλές λύσεις στα προβλήματα σας, με μόνο αντάλλαγμα την αυτονόητη σύσφιξη των σχέσεων σας και τις δεσμεύσεις που προκύπτουν από αυτό. Στον καθαρά επαγγελματικό τομέα, ενδέχεται να κινηθείτε στα πλαίσια του γνωστού «μάθε τέχνη κι άστηνε κι αν πεινάσεις πιάστηνε», αφού μια παλιά ασχολία σας τείνει να επανέλθει στο προσκήνιο. Πάντως, σε κάθε περίπτωση που «τα βρείτε σκούρα», αναζητείστε βοήθεια και συμπαράσταση από τους παλαιότερους, που όσο να 'ναι... κάτι παραπάνω γνωρίζουν!


Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved