Γενέθλια στις 19/12: Τι λένε τα άστρα;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 19/12: Τι λένε τα άστρα;

Γενικές τάσεις

Το παρελθόν σας κτυπά την πόρτα σε κάθε του μορφή κι εσείς βεβαίως καλείστε να αξιοποιήσετε τις δημιουργικές πλευρές του και να αντλήσετε δύναμη και κουράγιο αν το παρόν σας δείχνει αδιέξοδο. Ανεξάρτητα με την τρέχουσα καθημερινότητα και τα προβλήματα της, το μήνυμα της χρονιάς είναι η επαναφορά των κλασσικών αξιών, με ένα τρόπο «ζωντανό» και όχι «ξύλινο». Σε αυτό θα σας βοηθήσει η αυξημένη κοινωνικότητα σας και οι επαφές με άτομα που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις.


Αισθηματικά

Δεσμευμένοι: Θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας, περνώντας την μέσα από νέα μονοπάτια, τα οποία όμως στην πλειοψηφία τους θα είναι... παλιά! Ανατρέχοντας στο παρελθόν, τότε που όλα έμοιαζαν ειδυλλιακά, μπορείτε να αναπλάσετε κάποιες από τις στιγμές του, αναβαπτίζοντας τα συναισθήματα και τη σχέση σας. Κι αν τυχόν επιμείνετε σθεναρά στο παρόν, θεωρώντας πως «ότι έγινε, έγινε», τότε το παρελθόν θα βρεθεί στο διάβα σας στη μορφή μιας παλιάς και δυνατής αγάπης που ζητάει τα... ρέστα της και απειλεί να αποσταθεροποιήσει την προσωπική σας ζωή.


Αδέσμευτοι: Για σας υπάρχει ένας (τουλάχιστον) μεγάλος έρωτας, που μπορεί να σας οδηγήσει ακόμη και... στα σκαλιά της εκκλησίας! Μέρος του σεναρίου αποτελεί και η επανασύνδεση σας με έναν/μια πρώην, κάτι που θα σας δώσει την ευκαιρία να ξαναδείτε τη σχέση σας σε διαφορετικό... χωροχρόνο.

Οικονομικά

Από τη μια πλευρά θα έχετε τις ευκαιρίες σας, κυρίως στη μορφή ανέλπιστων ή απρόβλεπτων εσόδων. Από την άλλη όμως θα χρειαστεί προσπάθεια και σκληρή δουλειά, ώστε να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας ή πιο σωστά να διαλέξετε που θα ρίξετε το βάρος της προσπάθειας σας. Ως γνωστόν «κάτω από την ίδια μασχάλη δεν χωράνε δύο καρπούζια» κι αν παρ' ελπίδα το επιχειρήσετε, θα μείνετε με τα... ζουμιά!

Αντίθετα, οι ουρανοί σας θέλουν σώφρονες και λιτοδίαιτους, προνοητικούς και ρεαλιστές, με την προοπτική πρώτον να κλείσετε κάποιες παλιές υποχρεώσεις σας και δεύτερον να κτίσετε ένα μέλλον πάνω σε γερά θεμέλια και όχι σε... φούσκες!

Γενικά, αποφύγετε τα ανοίγματα και ξεκινήστε ένα πρόγραμμα αποταμίευσης, ώστε όταν έρθει η «κακιά στιγμή», να μην εξαρτάστε από τον έναν ή τον άλλον.


Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved