Lunar Dance: Όνειρο ζω…

Σήμερα δώστε χρόνο και χώρο στον εαυτό σας να «χαθεί», να φανταστεί και να οραματιστεί.

Lunar Dance: Όνειρο ζω…

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Ήλιος στον Τοξότη - Σελήνη στους Ιχθύες

Ξυπνάς μετά από έναν ανήσυχο ύπνο, γεμάτο όνειρα και νιώθεις ότι θέλεις τοοοοσο πολύ να ξανακλείσεις τα μάτια και να κοιμηθείς όλη μέρα. Έξω βρέχει και καθώς μπαίνεις στο ντους, σκοντάφτεις αφηρημένος. Κι εκεί που τελικά χώνεσαι κάτω από το ζεστό νερό και προσπαθείς να προγραμματίσεις την ημέρα σου, τα επινεφρίδια σου σε σαμποτάρουν, γιατί είναι φαινομενικά πολύ τεμπέλικα σήμερα για να βάλουν φωτιά στο χωρίς αδρεναλίνη σώμα σου και νιώθεις ότι δεν έχεις κίνητρα για να πας στην δουλειά.

75013150013639651_xlqZ6vmE_c

Ανοίγεις τον υπολογιστή.... χαζεύεις τριγύρω και ψάχνεις στο Αstrology.gr. Φτου το ήξερες! Σήμερα, έχει Σελήνη στους Ιχθύες! Και παρότι οι ημέρες με Ήλιο στον Τοξότη σε γεμίζουν με ενθουσιασμό, σήμερα ο μόνος σου ενθουσιασμός είναι να χωθείς στα σκεπάσματα για να ακούσεις μουσική ή να δεις τηλεόραση. Ω ! έχει ήδη γίνει αισθητή η διάθεση να δραπετεύσεις από την πραγματικότητα και να χαθείς σε ένα ονειρικό κόσμο. Και τώρα αναρωτιέσαι, αν θα πρέπει απλά να κουλουριαστείς στον καναπέ, να ακυρώσεις όλα τα ραντεβού με τους πελάτες σου και να καλέσεις στην δουλειά ότι είσαι άρρωστος ...

174725660514866214_TuOEL3Rs_b

Θα έπρεπε; Μάλλον όχι, αλλά αν είστε ευαίσθητοι, είναι τόσο εύκολο να παρασυρθείτε ασυνείδητα στην πλεονάζουσα ενέργεια της απάθειας και του ονειρέματος. Η καθημερινή διέλευση της Σελήνης είναι όλη ενέργεια και μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε σκόπιμα και πρακτικά, ακούγοντας τη διαίσθηση μας.

Πώς; Δοκιμάστε να ρυθμίσετε το σώμα σας και την καρδιά σας και να θέσετε ένα ερώτημα. Μπορείτε να ξεκινήσετε με το πώς αισθάνεστε. Μήπως το σώμα σας χρειάζεται επιπλέον φροντίδα σήμερα; Χρησιμοποιήστε το ζώδιο της Σελήνης.

96053404523485131_RDWcr3zX_c

Για τη Σελήνη στους Ιχθύες ειδικότερα, προτείνεται να περάσετε λίγο χρόνο με διαλογισμό ή προσευχή. Μια βόλτα ίσως; Μια ταινία στον κινηματογράφο ή πολύ τηλεόραση που θα σας ταξιδέψει; Ένας περίπατος κοντά στην θάλασσα με τον σκύλο ή μεσημεριανό ουζάκι και θαλασσινά με φίλους; Ό, τι κι αν διαλέξετε, δώστε χρόνο και χώρο στον εαυτό σας σήμερα να «χαθεί», να φανταστεί και να οραματιστεί. Μην αγχώνεστε, γιατί από μεθαύριο το φεγγάρι μπαίνει στον Κριό και σωστό θα ήταν τώρα να πάρουμε τον χρόνο μας να ρηλαξάρουμε γιατί πιθανόν μετά δεν θα έχουμε τον χρόνο.

105693922474339965_IY00spog_c

Η «επαφή» μας με την εκάστοτε Σελήνη, είναι ένας τρόπος για να πάρουμε την άμεση ικανοποίηση του αισθήματος ότι είμαστε σε ροή και σε αρμονία με τη φύση. Αλλά μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε και τη διαίσθησή μας γενικά για να επεξεργαστούμε δύσκολες διελεύσεις που μπορεί να είναι δύσκολες και αγχώδεις. Ξεκινήστε να παρατηρείτε που η προσοχή σας είναι και που δεν είναι.

Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια μιας διέλευσης του Ποσειδώνα, μπορεί να βρεθείτε εύκολα να χάνετε την αίσθηση του χρόνου και την προσοχή σας να αποσπάται, σε σημείο που να περνά η ημέρα και να αναρωτιέστε πως έφυγε!

Κατά τη διάρκεια πάλι μιας διέλευσης του Ουρανού, θα παρατηρήσετε ότι θέλετε να τονωθείτε και να ενθουσιαστείτε από κάποιον, κάτι ή οτιδήποτε. Η προσοχή σας τότε, είναι προσανατολισμένη προς την αλλαγή.

228276274833696119_LMGpMLQ5_c

Να θυμάστε, όλες οι διελεύσεις προσφέρουν ευκαιρίες πραγματικά και είναι με το μέρος μας. Σε εμάς μένει να αποφασίσουμε πώς θα αντιμετωπίσουμε αυτές τις ιδιαίτερες ενέργειες. Συχνά, όπως π.χ. σήμερα, μπορεί σώνει και καλά να θέλουμε να κάνουμε μια δουλειά και να μην έχουμε αυτοσυγκέντρωση, οπότε γιατί να φέρνουμε αντίσταση;

Και στην τελική, η σωστή ερώτηση θα μπορούσε να είναι, πώς μπορώ να σταματήσω να θέλω να κοντρολάρω τα πάντα και να αφήσω να δημιουργηθεί χώρος για αυτήν την ενέργεια για να με εκπλήξει;



*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις
εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved