Γενέθλια στις 18/12: Τι λένε τα άστρα;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 18/12: Τι λένε τα άστρα;

Γενικές τάσεις

Η κοινωνική ενεργοποίηση σας θα σας φέρει σε επαφή με νέες ιδέες και νέα πρόσωπα, χωρίς όμως να λείψουν και κάποιες αντιδράσεις από κάποιους που πιστεύουν πως με την αλλαγή των ισορροπιών θίγονται τα συμφέροντά τους. Έτσι, βιώνοντας πρακτικά τη σύγκρουση ανάμεσα σε διαφορετικές αντιλήψεις, καλείστε να ισορροπήσετε ανάμεσα στο παλιό και το νέο, κρατώντας τις πιο γόνιμες πλευρές τους. Πάντως ένα βασικό σύμπτωμα αυτής της σύγκρουσης που όμως μπορεί να γίνει σύνθεση, είναι η ραγδαία μεταβολή των καταστάσεων από θετικές σε αρνητικές και το αντίστροφο.


Αισθηματικά

Δεσμευμένοι: Κατά τη διάρκεια της χρονιάς θα υπάρξουν πολλές στιγμές που θα νιώσετε στριμωγμένοι ανάμεσα στις υποχρεώσεις μιας σχέσης και την αναζήτηση της αληθινής ουσίας της, μακριά από «πρέπει» και κανόνες. Ως αρωγό στην προσπάθεια σας για όσο το δυνατόν πιο αποδοτική διαχείριση της κρίσης θα έχετε την ανάμνηση της θετικής αφετηρίας της σχέσης σας αλλά και την τήρηση του μέτρου ανάμεσα στις δύο τάσεις. Διαφορετικά, το διαρκές «πήγαινε-έλα» από τις δεσμεύσεις στην ανεξαρτησία, μπορεί να κάνει το γυαλί της σχέσης σας να ραγίσει, αφήνοντας χώρο σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν.


Αδέσμευτοι: Εσείς καλείστε επίσης να συνδυάσετε τις παραδοσιακές φόρμες μιας σχέσης με κάτι πιο... ανατρεπτικό! Το πιθανότερο λοιπόν είναι να βρεθείτε ζευγαρωμένοι με ένα πρόσωπο που συγκεντρώνει κάποια πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ή σε μια σχέση με διαφορά ηλικίας, όπου θα συνδυάζονται η ωριμότητα με το ρηξικέλευθο πνεύμα και η διαφορετικότητα με τη σταθερότητα. Δεν έχει σημασία το σε πια πλευρά θα είναι το... πόστο σας, εκείνο που θα μετρήσει είναι η εμπειρία αυτής της σύνθετης αλλά και πρωτόγνωρης κατάστασης. Επίσης, «παίζει» δυνατά και μια επανασύνδεση με πολύ... γνωστό σας πρόσωπο.

Οικονομικά

Ανεξάρτητα με το αν θα υπάρξουν απρόβλεπτες παροχές, που ίσως μάλιστα έρθουν την κατάλληλη στιγμή, η γενικότερη πολιτική σας θα πρέπει να είναι προσανατολισμένη στη λιτότητα, την πρόνοια και το κλείσιμο παλαιών λογαριασμών. Σε διαφορετική περίπτωση η ζωή θα σας «τιμωρήσει» με απώλειες, αποτυχίες ή ατυχίες, που πρακτικά θα οφείλονται στο ότι κάνατε τους υπολογισμούς σας «χωρίς τον ξενοδόχο».

Στον καθαρά επαγγελματικό τομέα, οι συνθήκες ευνοούν περισσότερο την ανανέωση και τις «φρέσκες» επιλογές, με την παράλληλη τήρηση όμως των πάγιων εργασιακών κανόνων και της δεοντολογίας. Κι εδώ το μέτρο ανάμεσα στο νέο και το παλιό ή την πρωτοτυπία και την εμπειρία, είναι απαραίτητο, ώστε να μην υπάρξουν δυσάρεστοι κραδασμοί. Αν ρίξετε το βάρος αποκλειστικά στις αλλαγές ή τα πειράματα, χωρίς να διασφαλίσετε τη σταθερότητα, το όποιο εγχείρημα σας θα αποδειχθεί ανεδαφικό. Ούτε πρέπει όμως να επιμείνετε δογματικά στο υπάρχον καθεστώς, αφού τότε οι ανατροπές και τα απρόοπτα θα έρθουν από τους άλλους.


Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved