Lunar Dance: Έχεις μήνυμα...

Σήμερα η πρωτότυπη φύση του Υδροχόου μας κάνει να λειτουργούμε διαφορετικά και πρωτότυπα.

Lunar Dance: Έχεις μήνυμα...

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Ήλιος στον Τοξότη/Σελήνη στον Υδροχόο

Σήμερα η πρωτότυπη φύση του Υδροχόου μας κάνει να λειτουργούμε διαφορετικά και πρωτότυπα.

Κι επειδή ο κυβερνήτης του Υδροχόου, ο Ουρανός, συνδέεται με το internet, σκέφτηκα να σας παραθέσω το μήνυμα της ημέρας και της διάθεσης της Σελήνης στον Υδροχόο, μέσω email!!!

Rena.Koliopanou.hotmail.com

To: Moon in Aquarius

Subject: Please don't read this!!!!

Αγαπητή Σελήνη στον Υδροχόο,

Ελπίζω να είσαι καλά. Δεν θα σε απασχολήσω για πολύ, γιατί ξέρω ότι η υπομονή δεν είναι το ατού σου. Έπρεπε να σου γράψω και πάλι, με την ελπίδα ότι θα μου απαντήσεις. Φαίνεται ότι μόλις ανακαλύψεις ότι οι συνηθισμένοι άνθρωποι ανταποκρίνονται στα e-mail τους μέσα σε 24-48 ώρες, μπορεί να επαναστατήσεις και να αποφασίσεις να μην μου γράψεις καθόλου! Στη συνέχεια, προσπάθησα να σε καλέσω, αλλά το τηλέφωνο σου ήταν, είτε απενεργοποιημένο, είτε δεν απαντούσε. Γιατί δεν μπορείς να τσεκάρεις τις κλήσεις σου πιο συχνά και να με πάρεις αμέσως ;

kentriki_1

Ει !.... έλαβες το CD "Dream Chaser" της Sarah Brightman που σου έστειλα; Ξέρω ότι έχεις αυτήν την ιδιότητα να ακούς οποιαδήποτε μουσική και ειδικότερα τραγούδια που ασχολούνται με αγγέλους, ταξίδια χώρου, εξωγήινους και με στοιχεία απρόβλεπτου, πρωτοτυπίας και πρόκλησης. Θα μπορούσες να το ακούσεις το συντομότερο δυνατόν; Θα ήθελα πολύ να μάθω τη γνώμη σου. Άλλωστε η ανταλλαγή ιδεών μαζί σου με ενθουσιάζει πάντα, χωρίς να βαριέμαι ποτέ!. Είσαι πάντα τόσο καλά ενημερωμένη σχετικά με το τι συμβαίνει στην ευρύτερη σφαίρα του κόσμου και αγαπώ τις συζητήσεις μας για τη μουσική, την πολιτική, τους ρόλους των φύλων, τη σεξουαλικότητα, τις σχέσεις .... Έχεις την δική σου άποψη για κάθε τι!

Βλέπεις... ένα από τα πράγματα που αγαπώ σε εσένα είναι ότι δεν είσαι φανατισμένη. Είναι σαν να έχεις αυτό τον ενσωματωμένο μηχανισμό μέσα σου, που δεν θα σου επιτρέψει να θέσεις σε κίνδυνο την ατομικότητά σου . Λατρεύω τον τρόπο που επιμένεις στην τοποθέτηση της μοναδικής σου σφραγίδας, σε κάθε τι που διασχίζει την πορεία σου.

Η συμμόρφωση δεν είναι στο αίμα σου και είσαι σε μια αέναη αναζήτηση για να ελευθερώσεις τον εαυτό σου, από οτιδήποτε θεωρείς ότι είναι μια δέσμευση ή περιορισμός. Ακόμα κι αν αυτό σχετίζεται με το φύλο, την οικογένειά σου, την φυλή, την τάξη, κλπ. .. Αν υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να διδάξει τους άλλους ανθρώπους για την αληθινή ελευθερία, είσαι ΕΣΥ και φυσικά οι Τοξότες!

Θέλω απλά να σου προσφέρω κάποια τροφή για σκέψη, αν μου το επιτρέπεις: Θα μπορούσε να αποδειχθεί επωφελής αν κοίταζες μέσα στον εαυτό σου και πραγματικά εξέταζες το πώς θα ορίσουμε την ελευθερία και την ανεξαρτησία. Να βεβαιωθείς πραγματικά αν ο ορισμός αντιστοιχεί με εσένα. Θα ήθελα αυτό να προέρχεται από την εσωτερική σοφία σου και όχι από μια προ-συσκευασμένη έκδοση ηθικής της κοινωνία μας που μοιράζει στα πλήθη. Έχεις ήδη το θάρρος, οπότε βεβαιώσου ότι το έχεις χρησιμοποιήσει για να δημιουργήσεις μια ζωή που αντανακλά πραγματικά εσένα.

Απλά , απ' ότι έχω καταλάβει από εσένα, έχω την αίσθηση ότι προσπαθείς να ζήσεις μια ζωή που δεν αποτελείται από τετριμμένες, ανακυκλωμένες σκέψεις από γονείς, καθηγητές , εργοδότες ή άλλους φορείς που ισχυρίζονται ότι υπηρετούν ως αρχές.

Λάβε επίσης υπόψη σου, ότι δεν υπάρχει τίποτα λάθος με το να συμφωνείς με την πλειοψηφία. Μερικές φορές, είναι σωστό και ουσιώδες. Όμως, πάνω απ' όλα να είσαι βέβαια για τα συμπεράσματα που έχεις φτάσει και είναι αποτέλεσμα της ανεξάρτητης σκέψης σου και όχι μέσα από την αδικαιολόγητη εξωτερική επιρροή ή πίεση της κοινωνίας.

Ζητώ συγγνώμη που έβαλα τίτλο σε αυτό το e-mail "Μην το διαβάσετε αυτό!", αλλά ήταν ο μόνος τρόπος που σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να σε πλησιάσω για να ανταποκριθείς. Ελπίζω να έχω νέα σου σύντομα. Φρόντισε τον εαυτό σου και συνέχισε να «ξυπνάς» τους άλλους. Με την ευκαιρία, μου αρέσει αυτό το αυτοκόλλητο που έβαλες στο παράθυρο του αυτοκίνητου σου, που λέει: «η μίμηση είναι αυτοκτονία».

Φιλιά, Ρένα


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις
εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved