Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 16 έως 18/12

Σελήνη στον Υδροχόο – Εκκεντρικές επιλογές και συλλογικές απολαύσεις

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 16 έως 18/12

Μετά από ένα διήμερο που οι προσεγμένες κινήσεις και οι αυστηρές επιλογές, μας εγκλώβισαν σε μια στρατιωτική πειθαρχία, η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο σήμερα 15/12 στις 23.54 το βράδυ, για να μας απαλλάξει από το βάρος της οποιασδήποτε δέσμευσης.

Η Κυριακή μας (16/12) ξεκινάει με το εξάγωνο με τον Ουρανό στις 7.30 το πρωί, όψη πολύ δυναμική και πρωτοπόρα, που μας ωθεί με την επιρροή της να πρωτοτυπήσουμε κάνοντας κάτι διαφορετικό. Οι προτιμήσεις μας ξεπερνούν τα όρια του μέσου όρου, τολμάμε να φορέσουμε ότι πιο εκκεντρικό υπάρχει στην ντουλάπα μας, ενώ ακόμα και το πρωινό μας γεύμα, μπορεί να είναι ξεχωριστό.

Στις 12.03 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Ερμή, που επηρεάζει ως το απόγευμα, μας προδιαθέτει να βρεθούμε με πολλούς ανθρώπους σε παρείστικες συγκεντρώσεις, συζητώντας και ανταλλάσσοντας απόψεις.

Η διάθεση είναι άκρως φιλική, αλλά στις 13.26 η παράλληλη επιρροή του τετραγώνου με τον Κρόνο, μας δίνει την αίσθηση πως ακόμα και στην πιο διαχυτική στιγμή, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στα λόγια και στις κινήσεις μας.

Η επιμονή σε κάποια θέματα και η συγκέντρωσή μας σε αυτά, μπορεί να δημιουργήσουν μια εγωιστική ατμόσφαιρα, που όμως δεν θα κρατήσει πολύ.

Στις 15.38 το τρίγωνο με τον Δία που θα επηρεάσει ως το βράδυ, μας επαναφέρει σε εξτρεμιστική διάθεση, με τάση να υπερβάλλουμε. Η προτίμησή μας στο να μιλάμε και να πράττουμε σαν τα παιδιά των λουλουδιών χωρίς κανόνες και δεσμεύσεις, μας κάνει να απολαύσουμε ένα ανεξάρτητο και ασυνήθιστο βράδυ. Ευνοούνται όλες οι ομαδικές εκδηλώσεις, επισκέψεις σε Χριστουγεννιάτικα bazaar, συναντήσεις με φίλους και με όσους αισθανόμαστε πως έχουμε κοινά, που θέλουμε να μοιραστούμε.

Στις 17/12 η καινούργια εβδομάδα αρχίζει με την αίσθηση πως μετριότητα είναι χειρότερη και από το τίποτα, για αυτό από το πρωί προσανατολιζόμαστε σε διάφορες πρωτότυπες ασχολίες, που δίνουν νέα πνοή στην καθημερινότητα.

Στις 20.12 το βράδυ το εξάγωνο με τον Ήλιο που επηρεάζει από το απόγευμα, κλείνει την ημέρα με ενεργητικότητα και διανοητική εξέγερση. Ήδη έχουμε παραμερίσει τις συναισθηματικές υποταγές επιλέγοντας εγκεφαλικές συμπεριφορές, που εξάπτουν το νου την θεωρητική προσέγγιση των καταστάσεων.

Υδροχόοι, Ζυγοί, Δίδυμοι, Τοξότες και Κριοί,, βρίσκονται σε ιδιαίτερη φόρμα πλασάροντας τους εαυτούς τους με τον καλύτερο τρόπο, διεκδικώντας ανεξαρτησία και ελευθερία κινήσεων.

Αιγόκεροι, Παρθένοι, Καρκίνοι και Ιχθύες πειραματίζονται με τις προτροπές των άλλων, μένοντας κατευχαριστημένοι από τις θαρραλέες επιλογές τους.

Ταύροι, Σκορπιοί και Λέοντες δυσκολεύονται να αφεθούν και να παρασυρθούν, κρατώντας χαμηλούς και επιφυλακτικούς τόνους.

Η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες στις 18/12 στις 2.50 το πρωί για ένα πολύ αντιφατικό ψυχολογικά, διήμερο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved