Lunar Dance: Πιο παράξενος κι από παράξενος….

Όχι δεν θα αρχίσουμε να έχουμε όλοι επαφές με «εξωγήινους» ή αναρχικά στοιχεία, αλλά δρέποντας την ευκαιρία της Σελήνης στον Υδροχόο, θέλω να σας συστήσω αυτούς τους απροσάρμοστους τύπους, που ελκόμαστε κατά καιρούς και δονούνται κάτω από την φύση του Ουρανού.

Lunar Dance: Πιο παράξενος κι από παράξενος….

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Ήλιος στον Τοξότη/Σελήνη στον Υδροχόο

Η επεκτατική ενέργεια του Τοξότη μας φέρνει κοντά σε καινούργιους ανθρώπους που είναι έτοιμοι να μας δώσουν νέες εμπειρίες ζωής. Η χαρούμενη και αισιόδοξη οπτική, μας καθιστά πιο ανοιχτούς σε ξεχωριστούς ανθρώπους, με διαφορετική ιδιοσυγκρασία από εμάς. Η Σελήνη στον Υδροχόο μας φέρνει την ηλεκτρισμένη έξαψη να βάλουμε ιδιόρρυθμα αγόρια ή εκκεντρικά κορίτσια στην ζωή μας. Άτομα που δεν ακολουθούν την μάζα, αλλά που με έναν αέρα περιφρόνησης, μας κοιτάζουν λοξά και κάνουν ακριβώς ό, τι θέλουν, την ίδια στιγμή που ο υπόλοιπος κόσμος κινείται τόσο προβλέψιμα.

116

Όχι δεν θα αρχίσουμε να έχουμε όλοι επαφές με «εξωγήινους» ή αναρχικά στοιχεία, αλλά δρέποντας την ευκαιρία της Σελήνης στον Υδροχόο, θέλω να σας συστήσω αυτούς τους απροσάρμοστους τύπους, που ελκόμαστε κατά καιρούς και δονούνται κάτω από την φύση του Ουρανού. Για μια φορά τουλάχιστον στην ζωή μας, έχουμε γνωρίσει και ενωθεί με έναν τέτοιο είδος ανθρώπου. Τώρα, πως θα τους καταλάβουμε;

4

Μια ερωτική σχέση μαζί τους είναι άγρια και απρόβλεπτη, τελείως. Τους συναντάμε συνήθως ,όταν ξυπνάμε πολύ πιθανό μετά από μια σειρά από διαλυμένες σχέσεις και το συναρπαστικό πρόσωπο τους, αντανακλά το μέρος της καρδιάς μας που απλά έχει πεθάνει και μας βοηθούν να απελευθερωθούμε από την μονοτονία του συνηθισμένου.

516

Σαφώς πρόκειται για μια πολύ συναρπαστική εμπειρία, αν καταλάβουμε τι ζητάνε από εμάς. Αν είμαστε προβληματισμένοι από αυτό το είδος της σχέσης, θα αναγνωρίσουμε ότι αυτό το πρόσωπο εμφανίζεται ως το μέρος μας που έχει περιμένει πάρα πολύ καιρό για να διεκδικήσει την αυθεντικότητα μας, την προσωπικότητά μας και να μας φέρει κοντά σε πιο προσωπικές αλήθειες μας, μέσα από αυτή τη σχέση.

616

Η πρόκληση μας θα είναι να διεκδικήσουμε εξίσου την ανάγκη μας να υπάρχουμε ως άτομα, διατηρώντας ακόμα και τις απαραίτητες δομές και τις συμφωνίες που υπάρχουν στη σχέση μας.

Η συνήθεια των Ουράνιων τύπων να κάνουν βόλτες σε τεντωμένο σχοινί, θα μας φέρνουν σε δίλημμα συχνά με το να μάθουμε να τιμούμε τις συμφωνίες, τους κανόνες, τα έθιμα, τις παραδόσεις και τους νόμους που διατηρούμε ως τώρα, μια επίφαση σταθερότητας. Αυτό δεν είναι εύκολο πάντα. Ωστόσο, για να αναπτυχτεί η μεταξύ μας σχέση απαιτείτε ένα ορισμένο ποσό εξατομίκευσης.

816

Πάντως αν ψάχνουμε για ένα πρόσωπο που θα είναι πραγματικά «ζωντανό» έχουμε χτυπήσει φλέβα. Η ουσία όμως είναι ότι πέρα απ' όλους τους ανθρώπους, πρέπει να γνωρίζουμε πάνω απ' όλα τον εαυτό μας. Γι' αυτούς είναι σημαντικό να διεκδικήσουν τον ρόλο τους στον κόσμο ως φορείς αλλαγής ή οραμάτων για να μπορέσουν μετά να είναι επιτυχείς σε μια σχέση.

Μπορεί να τα βρούμε σκούρα, καθώς αυτοί οι τύποι απεχθάνονται τους περιορισμούς των κοινωνικών και σεξουαλικών ρόλων και καλούνται να προδώσουν τον εαυτό τους για εκείνους που πηγαίνουν χέρι-χέρι με την αγάπη.

916

Πώς θα αντεπεξέλθουμε λοιπόν με την ανάγκη τους για ελευθερία και να συνυπάρχουμε ταυτόχρονα μαζί τους, ειρηνικά; Να ξέρετε ότι αυτό είναι δυνατόν. Με το να δεσμευτούμε να είμαστε εκατό τοις εκατό ο εαυτό μας, να είμαστε ειλικρινείς και αυθεντικοί. Αυτό είναι, το πώς μπορούμε τελικά να βρούμε κάποιον που είναι σε θέση να δεσμευτεί μαζί μας με τον πραγματικό μας εαυτό. Αυτη είναι μια σχέση που ναι μεν μπορεί να κρατήσει λίγο, αλλά θα μας ξυπνήσει!


42




*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις
εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved