Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 16/12

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 16/12

Καλή εβδομάδα να έχετε! Κυριακή, σήμερα, και όπως το συνηθίζω θα επισημάνω τα do και don't της εβδομάδος. Η Δευτέρα ξεκινά με όνειρα και ελπίδες που μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, αρκεί να διακατέχονται από ρεαλισμό. Η Τρίτη είναι μια μέρα που χρειάζεται να κινηθείτε ξέροντας τι κάνετε ενώ την Τετάρτη θα χρειαστεί να βάλετε πλάτη σε επαγγελματικά ζητήματα παραμερίζοντας τα θέλω σας για το κοινό καλό. Σε κάποιες περιπτώσεις πάντως, δεν αποκλείεται να... αλιεύσετε λαυράκι. Την Πέμπτη είναι αναγκαίο να αντιμετωπίσετε τους άλλους με παρρησία και να προσέχετε στις μετακινήσεις σας. Τέλος την Παρασκευή μπορεί αισθηματικά να αισθανθείτε την ανάγκη να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους.

Η εξίσωση της ημέρας

Αφροδίτη= Άρης/Κρόνος Υποθετικός= Σελήνη/Ποσάιντον= Αφροδίτη/Ζευς= Ερμής/Πλούτωνας= Ήλιος/Κιούπιντο= Άδης/Απόλλων= Άρης/Πλούτωνας= Κρόνος:

Έλεγχος των επιθυμιών αίσθησης. Καλές σχέσεις με ανεξάρτητα ενεργούντα πρόσωπα. Για να αντιμετωπιστεί καλά από τις αρχές ή το κράτος. Ιδιαίτερα ευαίσθητες γυναίκες. Θηλυκά πρόσωπα με κλίση στον αποκρυφισμό. Αύξηση δια μέσω της δημιουργίας. Νέες αρμονικές επαφές και γνωριμίες που οδηγούν στο μονοπάτι της αγάπης. Μια στοργική κοινότητα των ανθρώπων. Μια κοινότητα ή ένας γάμος σε αρμονία. Η φιλανθρωπία και η φιλική διάθεση ανακουφίζουν αυτούς που βιώνουν την ένδεια. Φιλία, συναδελφικότητα και μια βοήθεια να παραδώσει στους δυστυχισμένους. Κακή εμπειρία σε θέματα αγάπης και φιλίας. Ανάπτυξη ενός δεσμού. Οι ευχάριστες αλλαγές. Μια μεγάλη αγάπη. Ένας έρωτας χωρίς ίχνος ιδιοτέλειας. Η μητρική αγάπη. Πώληση αγαθών που σχετίζονται με την εκδήλωση συναισθημάτων και δη της αγάπης. Ένας κριτικός σε ζητήματα τέχνης κι αισθητικής. Η ανάγκη και η αγάπη της προσφοράς στον άνθρωπο. Οι Υπηρεσίες κοινωνικής μέριμνας και πρόνοιας.

Σήμερα προέχει η αγάπη και η συντροφικότητα! Από αυτές θα αντλήσετε δυνάμεις, όπου κι αν βρεθείτε, προσφέροντας παράλληλα τη φροντίδα και το ενδιαφέρον σας σε όσες ή όσους τις χρειάζονται... επειγόντως. Το πεδίο δράση σας μπορεί να είναι η οικογένεια, οι φίλοι, ένα χριστουγεννιάτικο παζάρι, μια καλλιτεχνική ή φιλανθρωπική εκδήλωση. Η ζεστασιά σας χωράει παντού!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Αν μπορείς, να βοηθάς τους άλλους. Αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, τουλάχιστον μην τους προκαλείς κακό» Δαλάι Λάμα.

Η απάντηση στο χθεσινό κουίζ είναι η Γ Ποσειδώνας/Ζευς=Μεσουράνημα

Το τραγούδι της ημέρας: Bill Medley & Jennifer Warnes – Time of my life

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved