Γενέθλια στις 16/12: Τι λένε τα άστρα;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 16/12: Τι λένε τα άστρα;

Γενικές τάσεις

Η χρονιά σας αναμένεται να είναι ζωηρή και επεισοδιακή, οδηγώντας σας τόσο σε επιτυχίες ή θριάμβους, όσο και στο... αμήν! Προσπαθήστε λοιπόν να αξιοποιήσετε την πείρα και τη σοφία σας, ώστε πρώτον να αντιμετωπίσετε επιτυχημένα τις έξωθεν επιβουλές και δεύτερον να διοχετεύσετε την ενέργεια σας σε δημιουργικούς και εφικτούς στόχους.

Παράλληλα βέβαια, καλείστε να παλέψετε με τα... φαντάσματα, είτε του μυαλού σας, είτε της «πραγματικότητας», εννοώντας υποτιθέμενες προοπτικές που τελικά θα αποδειχθούν «φούσκες». Πολλά δεν είναι όπως φαίνονται κι εδώ θα πρέπει να ξεχωρίσετε τις ελπίδες και την εμψύχωση από τις αντικειμενικές συνθήκες, ιδιαίτερα στα οικονομικά και τις σχέσεις σας. Διαφορετικά ύστερα από την ευτυχία-εθελοτυφλία, θα ακολουθήσει μια μεγαλοπρεπής διάψευση.

Προσοχή χρειάζεται και σε θέματα υγείας, αφού φαίνεται πως είστε στόχος μικροβίων...


Αισθηματικά

Δεσμευμένοι:

Στην θετική εκδοχή θα περάσετε μια μάλλον ρομαντική περίοδο, όπου τα όποια μειονεκτήματα ή ελλείμματα της σχέσης σας, απλά δεν θα φαίνονται! Η δύναμη της αγάπης είναι εκείνη που θα σας βοηθήσει να διαγράψετε μονομιάς γκρίνιες, έριδες και αμφισβητήσεις, ωστόσο δεν θα πρέπει να το παρακάνετε, κλείνοντας τα μάτια μπροστά σε εμφανή «φάουλ». Σε μια ήπια εκδοχή θα απομακρυνθείτε για ένα διάστημα από τον σύντροφο σας, χωρίς αυτό να είναι σώνει και καλά πρόβλημα. Ίσα-ίσα που μπορεί να αναθερμάνει το ενδιαφέρον σας. Από την άλλη πλευρά όμως, τίθεται σαφώς θέμα εμπιστοσύνης, γι' αυτό μαζί με τα θετικά συναισθήματα σας μην παραλείψετε να εξασκήσετε και τη λογική σας.

Αδέσμευτοι:

Πρίγκιπες ή βασιλοπούλες περιμένουν να εκπληρώσουν τα όνειρα σας, μόνο που συνήθως η πραγματικότητα δεν «σηκώνει» τα παραμύθια. Μπορεί λοιπόν να βρεθείτε φουλ ερωτευμένοι και να πετάτε στους επτά ουρανούς, μην ξεχάσετε όμως να φορέσετε το... αλεξίπτωτο σας!

Οικονομικά


Ούτε η τύχη σας λείπει, ούτε οι ευκαιρίες και οι προοπτικές. Με εξαίρεση ωστόσο τα έσοδα από καλλιτεχνικές ή άλλες συναφείς δραστηριότητες, το πιθανότερο είναι είτε να σπαταλήσετε τις ευκαιρίες σας μένοντας στα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις, είτε να καταλήξετε στο γνωστό «άνθρακες ο θησαυρός». Η επιρροή του Ποσειδώνα καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη -ως προς το αποτέλεσμα της- κάθε επενδυτική προσπάθεια αλλά και κάθε προσδοκία για ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα σας. Αντίθετα θα πρέπει να έχετε το νου σας στις απάτες και τους «επιτήδειους», που έχουν βάλει στόχο τα υπάρχοντα σας.

Για τους πιο τυχερούς βέβαια, έχει ο... Θεός, αφού δεν αποκλείεται να σας χαριστούν χρήματα, αντικείμενα ή ακόμη και χρέη!

Στον καθαρά επαγγελματικό τομέα, η κατάσταση είναι μάλλον ταραγμένη και θα χρειαστεί να διεκδικήσετε τα αυτονόητα. Αν μάλιστα αποσκοπείτε σε κάποιου είδους «βόλεμα», κινείστε μακράν της πραγματικότητας. Περισσότερο σας ταιριάζει μια επιχειρηματική δράση, με τα κάτω της και τα πάνω της.


Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved