Lunar Dance: Δώσε μου ένα κίνητρο να πάω για δουλειά…

Έχετε σκεφτεί αν χρειαζόμαστε πραγματικά κίνητρα για να τελειώσουμε τις δουλειές μας;

Lunar Dance: Δώσε μου ένα κίνητρο να πάω για δουλειά…

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Ήλιος στον Τοξότη - Σελήνη στον Αιγόκερω

Μέρες αισιοδοξίας χρωματίζουν το χειμωνιάτικο τοπίο. Η Σελήνη στον Αιγόκερω στέλνει το δικό της σοβαρό και μετρημένο vibe και μας συγκεντρώνει αυτό το Σάβ/κο σε δουλειές που πρέπει να γίνουν, σε εργασιακά πάρτι, σε υποχρεώσεις, σε συναντήσεις με συναδέλφους από την δουλειά και γενικότερα τα πάντα κινούνται μέσα από μια πρακτική ματιά, συμπεριλαμβανομένων των σχέσεων, που εμπεριέχουν κάποιο στοιχείο που εφάπτεται με τις δουλειές μας.

KENTRIKI_1

Να πω την αλήθεια, λατρεύω αυτήν την Αιγοκερίσια διάθεση που βάζει στόχους, μας συγκεντρώνει στις δουλειές που πρέπει να γίνουν και στην τελική μας οδηγεί σε επιτυχή αποτελέσματα, αφού έχουμε προσπαθήσει αρκετά. Και δυστυχώς έχω μια δύσκολη εβδομάδα μπροστά μου και αυτή η Σελήνη στον Αιγόκερω, ίσως με βοηθήσει να προετοιμαστώ και να μου δώσει το κίνητρο για να οργανώσω τις δουλειές μου.

Αλήθεια, έχετε σκεφτεί αν χρειαζόμαστε πραγματικά κίνητρα για να τελειώσουμε τις δουλειές μας; Στο τέλος της ημέρας ξέρουμε θα πληρωθούμε, αφού κάνουνε μια δουλειά, γι΄αυτό φαντάζομαι και την κάνουμε. Η΄ απλά κάνουμε την δουλειά μας από συνέπεια και συνήθεια; Νομίζω ότι είναι η συνέπεια, παρά τα κίνητρα που κάνουν σημαντική την ολοκλήρωση των εργασιών μας. Μπορεί να έχω και λάθος όμως!

Διάβασα κάπου (συγνώμη που δεν έχω την αναφορά) ότι τα κίνητρα και τα ζώδια μπορούν να χωριστούν χαλαρά στις ακόλουθες κατηγορίες:

Πρόκληση

PROKLISI

Ποιοί είναι οι αστρολογικοί δείκτες που μπορούν να μας βοηθήσουν σχετικά με τη ρύθμιση μιας εργασίας που μας ενδιαφέρει πραγματικά.

Ήλιος, Κρόνος ή Άρης ------) σε Κριό, Τοξότη και Σκορπιό ειδικότερα εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία. Ο Λέων επίσης, θα ενδιαφερθεί για εργασίες που τον προκαλούν να αναλάβει την αρχηγία.

Περιέργεια

Για project τα όποια φαίνονται να υπόσχονται ενθουσιασμό.

Ήλιος, Κρόνος ή Άρης-------) σε Κριό, Δίδυμο, Τοξότη, Ιχθύ, Παρθένο και Υδροχόο. Είναι αυτό που ψάχνουν!

Ανταγωνισμός

Εργασίες, όπου οι επιδόσεις μας συναγωνίζονται κάποιου άλλου.

Ήλιος, Κρόνος ή Άρης ---------) σε Κριό, Τοξότη, Σκορπιό, Αιγόκερω θα ανταποκριθούν με επιτυχία σε αυτό.

Αναγνώριση

Δουλειές, όπου οι προσπάθειές μας αναγνωρίζονται κατά κάποιο τρόπο είτε με την μορφή χρημάτων, τίτλου, χειροκροτημάτων, δύναμης ή απλής χάρης.

Ήλιος, Κρόνος ή Άρης ------) σε Λέοντα, Αιγόκερω, Ζυγό, Σκορπιό και σε μικρότερο βαθμό Καρκίνο, Ταύρο και Παρθένο.

Συνεργασία

SYNERGASIA

Δραστηριότητες όπου απαιτείται ομαδική εργασία.

Ήλιος, Κρόνος ή Άρης-----) σε Δίδυμο, Ζυγό, Υδροχόο δρουν ιδιαίτερα καλά όταν απαιτείται συνεργασία. Ο Καρκίνος, ο Παρθένος και ο Ταύρος παίζουν επισης ζωτικής σημασίας ρόλους σε μια ομάδα. Όπως και ο Λέων, ο Κριός και ο Αιγόκερως, αλλά ως ηγέτες της ομάδας.

Φαντασία, δημιουργικότητα και μάθηση

Όλα τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) ανταποκρίνονται, όταν πρόκειται για τη δημιουργικότητα, ενώ ο Δίδυμος και Υδροχόος αγαπούν να μαθαίνουν πάντα κάτι καινούργιο. Αλλά για καθαρή φαντασία οι Ιχθείς κατέχουν την πρώτη θέση!

Αν θα θέλαμε να προσθέσουμε σε αυτή τη λίστα τη δομή, τη ρουτίνα και τη σταθερότητα μιας εργασίας ο Ταύρος, ο Καρκίνος, ο Παρθένος και ο Αιγόκερως εκτιμούν αυτές τις ιδιότητες πιο πολύ.

Τελικά σας βρήκα δουλειά αυτό το Σάβ/κο! Ψάξτε να δείτε, αν σας ταιριάζουν τα κίνητρα συμφώνα με τα ζωδιακά σας χαρακτηριστικά και περιμένω τις δικές σας απόψεις!



*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved